#94 Cédric Bakambu

Kendi kendini bir baskıya soktuğunu düşünüyorum. Sanki yeni profesyonel olmuş çaylak gibi kendini ispat etmeye çalışıyor.

Ziraat maçları ne zaman başlıyor? Bu adamın bir an önce ilk 11 başlayıp gol atması lazım, yoksa kaybolup gidecek. Neyse ki milli takımda gol attı geçen.

Adının hakkını veremedi.

Yiyici bi forvet beklemişken iktidar problemleri yaşayan özgüvensiz biri oldu çıktı.

olm adam sahada saklabanlik yapiyor yahu bu futbol falan degil yani

bir de piskin piskin gülüyor paso

5-10 dkyla anlamak mümkün değil ne yazıkki ama begenmiyorum,alınmasını da istemedik

Sahada adaptasyon ve koordinasyon problemi yaşıyor. Takımdan kopuk ve aceleci de davranıyor. O yüzden biraz bocalıyor gibi. Her topa atlayıp ortalığı karıştırıyor o ayrı.

32 yaşında bir adama göre sprint kalitesi ve açlığı çok iyi aslında ama çok amatör tercihler yapıyor ve düzelecek gibi değil. Sanki çok iyi durumda olan bir takımın değil de 13. olan bir takımın forveti gibi.

Geçen sene bu kadar gol atan adamın bu durumda olması futbolculuğuyla ya da yeteneğilye alakası yok kısacası sorun futbolu değil direk ana sorunu mental başka açıklaması yok.

Muhtemelen her forvet oyuncusu gibi gol atma isteğinden kaynaklanıyor aldığı dakikalar az onda da girip gol atmaya çalışınca direk bencil hale geliyor birazda taraftara kendini kanıtlamak istiyor en azından 1 gol bulsa rahatlayacağını düşünüyorum hem özgüven kazanacak hem de gol attığı için bencilliğide azalacak.

Umarım en yakın zamanda ihtiyacı olan 1 golü bulur hem kendi hem de biz rahatlarız. :asd:

Geçen sene bu kadar gol atan adamın bu durumda olması futbolculuğuyla ya da yeteneğilye alakası yok kısacası sorun futbolu değil direk ana sorunu mental başka açıklaması yok.

Muhtemelen her forvet oyuncusu gibi gol atma isteğinden kaynaklanıyor aldığı dakikalar az onda da girip gol atmaya çalışınca direk bencil hale geliyor birazda taraftara kendini kanıtlamak istiyor en azından 1 gol bulsa rahatlayacağını düşünüyorum hem özgüven kazanacak hem de gol attığı için bencilliğide azalacak.

Umarım en yakın zamanda ihtiyacı olan 1 golü bulur hem kendi hem de biz rahatlarız. :asd:
Güya kendisi İlk11 oyuncusu mış - yani bir maça direk baştan basladigi vakit iyi.
Sonradan girdigi vakit performans veremiyor.

Bazı oyuncular vardır joker rolünde vasatlar, bazileri ise İlk11 başladıklarınfan daha iyiler (bknz. Barışınho)

Maç 1-1 iken aldığı faul sonrası gol attık. Tam dedim ulan bu adam 2-1'den sonra kendini gösterir ve kendine gelir. Hatta derbide gol atar ve aşırı motive olur. Adam bildiğin yapılmaması gereken herşeyi 10 dakika içerisinde yaptı. Gol kaçırabilirsin. Icardi'de kaçırıyor. Ama arkadaş laubali topa vuruş kabul edilemez. Icardi sakatlansa ne yapacağımız dediğimiz anda Icardi sakatlandı ve önümüzde Bayern maçı var. Aslında Bayern maçı tam onluk ama güven vermiyor.

Angelino ve Bakambu'yu yollasak acaba hızlıca reaksiyon alarak yerlerine adam bulsak nasıl olur? Gelecek forvetin Icardi'nin yedeği olacağını bilerek gelmeli mesela esas mesele bu. Uçuk bir söylem olacak kabul ediyorum ama Bayern'de Filistin desteğinden ötürü kadro dışı kalan Mazraoui sol bek oynayabilir mi? istesek takıma katabilir miyiz acaba? Sonuçta gitmek isteyecektir, Bayern'de gözden çıkarmış nitekim çıkarmasa bile daha katkı alamaz.

Agustos ayinda oynanan Ljublijana macindan sonra hep 10-12 dk oynadı. bu sartlar altinda gol atamamasi gayet normal.

yerine gelecek forvet bu kadar oynarsa ayni sorunları yasayacaktir b ihtimalle

her forvet gomis gibi olmasını beklemek absürt beklenti. alışım süreci, ritm bulabilmesi, takıma alışması, falan hep zaman ister. aynısı dervişoglu için geçerli

Son düzenleme:
az ozguven gelse kucuk takimlara gol atabilecek kapasitede olur heralde ya
kupa macinda falan keske bi kac gol atsa

Seferovic > bakambu

Geri
Üst Alt