#94 Cédric Bakambu

Halil’den kötü

daha fazla süre için daha fazla mücadele etmeli, çalışmalı

belli ki o noktada da yeterli eforu gösteremediği için 3-5dk max şans buluyor

Bakamaynbu

Işin ilginç tarafi baya bir pozisyona da giriyor

Halil’den kötü

daha fazla süre için daha fazla mücadele etmeli, çalışmalı

belli ki o noktada da yeterli eforu gösteremediği için 3-5dk max şans buluyor
Al birini vur ötekine, bakambu-halil ikilisi yarım adamlık forvet bile olamazlar.

Al birini vur ötekine, bakambu-halil ikilisi yarım adamlık forvet bile olamazlar.

maalesef haklısın, Halil en azından Türk bir de maaşı daha az, daha zararsız bir oyuncu o yüzden daha iyidir bundan :D

Icardi’yi çıkar kadrodan, bitiyoruz işte gol mol atamayız

maalesef haklısın, Halil en azından Türk bir de maaşı daha az, daha zararsız bir oyuncu o yüzden daha iyidir bundan :D

Icardi’yi çıkar kadrodan, bitiyoruz işte gol mol atamayız

Bu durumda da Bakambu'yu tartismak anlamsiz oluyor.

Bakambu'ya gelince, cok net bizim seviyemizde degil hatta bizim seviyemizin rotasyonunda dahi olamaz. Kim nasil begendi neden aldirdi bir de bu maliyetlerde, sorgulanmasi lazim ki hoca aldirdi diye biliyorum. Onu gectim, bu arkadasi alirken neden yoneticler sorgulamadilar ? Bakambu'ya bir de bonservis odedik sanirim hani para sorunumuz oldugu donemde :) Ortasahaya veremedik lakin.

Leş atıyor bu saatten sonra dikiş tutmaz.

Halil girse o plaselerden birini gol yapardı.

Maçın hicbir anında cildirmadim. Angelinonun müsait pozisyonda zahaya pas vermeyip sut çekmesine bile yukselmedim. Bunun son dakika demirbaya pas vermek yerine vurduğu plasede cildirdim artık. Yaw kardeşim ne yapıyorsun gözünü seveyim. Denemissin olmamış denemissin olmamış asist yap geç yaw bomboş pozisyondaki adama pas vermeyip taca plase vurmak nedir

Golcü değil ama dün işe yaradı ve oyuna hareket getirdi.
Penaltı ona yapılan faulden doğdu

kendini gösterip gol atmak istiyor ama yapamıyor. Villarreal dahil oynadığı en büyük kulüp burası

ben hemen yollayalım demem ama gidişat hiç iyi değil

Son 3-4 sayfadaki en iyi yorum.
Adam 2-3 maçta bir 10 dakika süre zor buluyor onda da kendini göstermeye ben de formayı hak ediyorum demek için birşeyler sunmaya çalışıyor doğal olarak.
Sence uygun pozisyondaki arkadaşına pas verse daha çok göze girmez mi ?

Bursa kaçıncı ligde bilmiyorum ama şuan oraya gitse net sırıtır.

İcardi Falcao gibi sorunlu çıksa hem geçen sene gitmişti hemde bu sezona şimdiden havlu atmıştık.

Acilen sağlam bir yedek ST lazım takıma.

Sence uygun pozisyondaki arkadaşına pas verse daha çok göze girmez mi ?
girer de adam 4-5 maçtır girmiyor bile oyuna statta ismim bağırsınlar da takımla bütünleşeyim bile düşünmüş olabilir çünkü adama yokmuş gibi muamele yapılıyor.insan psikoljisi etkilenir yeni 20lik futbolcu gibi ayağı dolanıyor birşeyler yapıcağım diye.

Icardi'nin attığı penaltı golü sonrası en çok bu kardeşimiz sevindi. Enerjisi çok iyi.
Bakambu'ya güncel olarak yapılan eleştirilerde haklılık payı var. Yine de çoğu eleştiride haksız noktalar var.

Icardi şu an takımın süperstarı, onun keyfine göre oyuna girip girmeyecek bir forvet olmalıydı alınacak kişi. Çıkıntılık yapmayacak, takımı bozmayacak. Böyle birisini bulup da, ortalama üstü forvet var mı piyasada, hele de yerli kuralı varken? Yok arkadaşlar.

- Bakambu buraya çöp olarak gelmedi, gayet de gol atabilen ve asist yapabilen birisiydi. Yedek forvet için güzel istatistikleri var.
- Enerjisi yüksek, takıma dinamizm katıyor. Penaltıyı onun yarattığı pozisyon ile kazandık.
- Oynamadığı maçlarda bile arkadaşlarıyla sevinmesini bilen birisi, tam bir takım arkadaşı.

İstiyoruz ki hem yedek beklesin, hem ucuz olsun, hem antrenman kaçırmasın, hem sorun çıkarmasın, hem de bulduğu 5-10 dakika ile goller atsın. 2 tane şutu dağa taşa çekmiş. Sahada 70 dakika olup ondan çok daha azını yapanlar var.

Geri
Üst Alt