- 2 Nisan 2012
- 40.457
- 20.008
- 2.748
Eskiden Y.Alar'dı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 puan verirken için hiç mi acımadı şu güzelim şarkıma Arda Karaahmetoglu5. Puanlar @Arda Karaahmetoglu arkadaşımızdan geliyor.
1 Puan > Levent Yüksel - Dedikodu
2 Puan > Mark Eliyahu - Journey (official video)
3 Puan > Alan Walker - Faded (Restrung)
4 Puan > Stoned Jesus - I'm The Mountain
5 Puan > Luan Santana - Nega (Hit Do Verao)
6 Puan > Troy Boi - Do You ft. Armani White (Remix)
7 Puan > Overkill - Necroshine
8 Puan > Princess Chelsea - The Cigarette Duet
10 Puan > Bruce Springsteen - Dancing In The Dark
12 Puan > Demir Demirkan - Zaferlerim
1.liği haketmiştimTebrikler Ömer. Şarkını zaten tahmin etmiştim.Emrah adminimiz gönüllerin şampiyonu. Replay butonu dile geldi sayende. ;(;(;(
Mark Eliyahu - Journey (official video) - YouTube
Alpay Asma yönetimi tarafımdan lağv edilecektir 12 puanı geçtim hiç puan vermemiş adam bir de müzikten anlıyorum der.Hakkında soruşturma başlattım.Bir admin tarafindan şampiyonluktan edilmenin hislerini soralim. @Emrah Yıldırım
Alpay bitmiştir bundan sonra]
]Tebrikler @Ömer Yıldırım
Tebrikler @Emrah Yıldırım Alpay'a söyleyeceklerin vardır umarım
Tebrikler @İsmail Çakır
Hep tehdit hep tehdit nereye kadar admirim? Yakında Alpay'ı paralel de ilan edersin artık@Alpay Asma yönetimi tarafımdan lağv edilecektir 12 puanı geçtim hiç puan vermemiş adam bir de müzikten anlıyorum der.Hakkında soruşturma başlattım.
Hep tehdit hep tehdit nereye kadar admirim? Yakında Alpay'ı paralel de ilan edersin artık![]()
![]()
He yaDeğil mi senceşu tabloya bak be. Ama Yıldırım İmparatorluğu genişliyor
-Tapatalk-
@Alpay Asma yönetimi tarafımdan lağv edilecektir 12 puanı geçtim hiç puan vermemiş adam bir de müzikten anlıyorum der.Hakkında soruşturma başlattım.