- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 343
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vasfi Vural 'in aramiza geri dönmesi serefine bir yarisma düzenlense güzel olur. Her zaman katildigindan degil de geri dönüsünü bir türlü kutlama amaci ile yapilabilir yani![]()
Ben onaylıyorum sıkıntı mı var Süper ModeratörümBir onceki mesaji mi okumadin herhalde sayin BUYUK.
Bir onceki mesaji mi okumadin herhalde sayin BUYUK.
@Aslan Türkoğlu bi çiftetelli çalda havamızı bulalım
Ben onaylıyorum sıkıntı mı var Süper Moderatörüm
Emrah beni yarışma var diye çağırdın ve ben de geldim. Hadi sözünü tut kardeşim. Hafiften senin yaptığın dalavereli yarışmaları da özlemedim değil. O yüzden sen yaparsan ekstra daha mutlu olurum.
Yapilacak yarismayi dagitirim adminim kusura bakma![]()
@Aslan Türkoğlu nerelerdeyin başkan sen ya. Sen yoksun diye yarışmayı da bıraktık.
Hiç arayıp sormuyorsun be kardeşim. Yarışmanın kokusunu aldın, şimdi mi hatırladın?![]()
Seni özlemiş gibi yapanlara inanma kardeşim.Özleyen benim gibi yazar özelden çağırır.Hiç arayıp sormuyorsun be kardeşim. Yarışmanın kokusunu aldın, şimdi mi hatırladın?![]()
şakacı şey iyi güldüm
![]()
Yav Tuncay git konu falan taşı üye cezalandır sinirlendirme beniSaka yapmiyorum o yarisma YAPILMAYACAK.![]()
Seni özlemiş gibi yapanlara inanma kardeşim.Özleyen benim gibi yazar özelden çağırır.
Bilmukabele kardeşim.Aynen kardeşim. Yalan yok. Seni günahım kadar sevmezdim ama şimdi tapasım geliyor sana.
Burada göremedik ki 3 ay hiç seni. Haklısın ama hayırsızlık bende.
Yarışmayı o kadar unuttuk ki şarkı dinlemeyi bile bıraktım bu ara.