- 10 Nisan 2013
- 54.015
- 34.271
- 2.993
Alpay bakmış şampiyon olamayacak şampiyon adayı şarkıyıda dibe çekmeye çalışmış
-Tapatalk-
-Tapatalk-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şanlı bir direniş gösterdim ben kardeşim haksızlık ediyorsunBirinciye de vermemişim yalnız.
Şimdi sana 12 verip ona vermesem bu sefer de adminler çaldı, adminler oynadı derlerdi kardeşim.ley:
Ama yine de senin şarkın olduğunu bilsem 12 verirdim çünkü Erman Ağabey'den ve kendimden tecrübem var.![]()
Esc yasaklanmalı diyen adam şampiyon mu oldu şimdi? :asd22: Tebrikler Yalar bey
@Alpay Asma admirimi yaptığı puanlamadan dolayı kutluyorumZalımlara aman vermemiş bravo
![]()
Birinciye de vermemişim yalnız.
Şimdi sana 12 verip ona vermesem bu sefer de adminler çaldı, adminler oynadı derlerdi kardeşim.ley:
Ama yine de senin şarkın olduğunu bilsem 12 verirdim çünkü Erman Ağabey'den ve kendimden tecrübem var.![]()
Bize kimse birşey diyemez birader ne demek puan vermemek
-Tapatalk-
Kuzenim çok haylaz kardeşim bilmiyorsun yazıyor böyle şeyler arada durduramıyorumBu postu şimdi gördüm bittiniz erman bey
-Tapatalk-
Kuzenim çok haylaz kardeşim bilmiyorsun yazıyor böyle şeyler arada durduramıyorum
Seni çok bekledim abi hatta son sıraya adını bile yazdım belki son anda gelirsin diye ama yogundun sanırım.Tanju Karayel eline sağlık kardeşim lakin kambersiz düğün, bensiz esc olmaz biliyorsunO yüzden bunu saymıyorum
Yakın zamanda 95. yarışmayı yapmak lazım diye düşünüyorum bilmem katılır mısın :asd22:
Ulan 3 aydır forumda yokum, benden sonra sadece iki yarışma yapılmış. Ben olsaydım 3 ayda en az 10 yarışma olurdu. Yokluğumu aziz Eurovision severler çok hissetmiş anlaşılan.![]()
Neyse. Allah izniyle ne zaman başlıyoruz?
@Tanju Karayel bu asil görev seni bekler ulu kardeşim.
Nerdesin sen yasiyonmu ya
Nerdesin sen yasiyonmu ya
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O guzel insanlar o güzel atlara binip gittiler...Ben yaşıyorum da, burası adeta terkedilmiş bir mekan gibi. Nerde o güzel insanlar? Yokluğumda burda ne dolaplar döndü?
O guzel insanlar o güzel atlara binip gittiler...
Yoo Alpay burda.Alpay da mı gitti?
![]()
Yoo Alpay burda.
Demirin tuncunu temsilen
Ugra sende hadi yarın detaylı konusuruz sabaha iş var.İyi bari. Kalan sağlar bizimdir.En kısa zamanda ekibi toplamak lazım.
Ugra sende hadi yarın detaylı konusuruz sabaha iş var.
������
İyi geceler.