94. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ÖMER Y. ALAR!

Alpay bakmış şampiyon olamayacak şampiyon adayı şarkıyıda dibe çekmeye çalışmış

-Tapatalk-

Birinciye de vermemişim yalnız. :D

Şimdi sana 12 verip ona vermesem bu sefer de adminler çaldı, adminler oynadı derlerdi kardeşim. :oley:

Ama yine de senin şarkın olduğunu bilsem 12 verirdim çünkü Erman Ağabey'den ve kendimden tecrübem var. :D
Şanlı bir direniş gösterdim ben kardeşim haksızlık ediyorsun :D Bu direnişi Gsc tarihi altın harflerle yazacak siz daha küçümseyin :D

Birinciye de vermemişim yalnız. :D

Şimdi sana 12 verip ona vermesem bu sefer de adminler çaldı, adminler oynadı derlerdi kardeşim. :oley:

Ama yine de senin şarkın olduğunu bilsem 12 verirdim çünkü Erman Ağabey'den ve kendimden tecrübem var. :D

Bize kimse birşey diyemez birader ne demek puan vermemek

-Tapatalk-

Tanju Karayel eline sağlık kardeşim lakin kambersiz düğün, bensiz esc olmaz biliyorsun :D O yüzden bunu saymıyorum :D Yakın zamanda 95. yarışmayı yapmak lazım diye düşünüyorum bilmem katılır mısın :asd22:
Seni çok bekledim abi hatta son sıraya adını bile yazdım belki son anda gelirsin diye ama yogundun sanırım.

Ozan, Arda ve Ayberk ağabeyleri de aramızda gördüğümüz bir yarışma daha yaparız inş.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan 3 aydır forumda yokum, benden sonra sadece iki yarışma yapılmış. Ben olsaydım 3 ayda en az 10 yarışma olurdu. Yokluğumu aziz Eurovision severler çok hissetmiş anlaşılan. :)
Neyse. Allah izniyle ne zaman başlıyoruz?
Tanju Karayel bu asil görev seni bekler ulu kardeşim.

Ulan 3 aydır forumda yokum, benden sonra sadece iki yarışma yapılmış. Ben olsaydım 3 ayda en az 10 yarışma olurdu. Yokluğumu aziz Eurovision severler çok hissetmiş anlaşılan. :)
Neyse. Allah izniyle ne zaman başlıyoruz?
@Tanju Karayel bu asil görev seni bekler ulu kardeşim.

Bir aksilik olmaz ise cuma günü olabilir tabi o gün tekrardan hatırlatın bana :) yoğunum bu aralar.

O guzel insanlar o güzel atlara binip gittiler...

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alpay da mı gitti?

raw

Geri
Üst Alt