#94 Lucas Ontivero

GSC de hikayeler... :D

2 m eder mı ya Aysal klübü dolandırıyor hulogggg

çok iyi transfer.

Bu adam çok canlar yakacak...

Ilk macinda böyleyse bu cocuk bizim yeni efsanemiz olur benden söylemesi. Allah nazarlardan saklasin.

Bu çocuk seneye çok iş yapar ;)

Cok iyi yatirim. Cok yetenekli. Topla oyunu iyi, oyun görüsü ve zekasi iyi yerlerde. Gercekten üstünde durulmasi gerekir. Sanmiyorum ama ilerde söyle sahte 9 sistemine dönersek Ontivero tam isabet.

Tek ufak bir handikapi var; gercekten boyu cok kisa.

Ama bu basarili olmasini engellemez, yanlis anlasilmasin.

Porto gibi olmaya başlıyoruz.

Maşallah cidden çok iyiydi...Ki bu genelde yedek takım birde ilk 11'de Sneijder'le falan oynadığını düşünürsek.

Bide bu adamı yanında Sneijder, Drogba, Melo ile hayal edin. İnanılmaz paslar, inanılmaz koşular yapar.

Tabi ilk maçı olduğu için biraz heyecan da var. Ama oynadıkça gelişecek. Tecrübe kazandıkça da coşacak, coşturacak.

:yoji:

yetenekli. bence çok iyi bir transfer yaptık.

süper yıldız kokusu alıyorum :) attığı şut çizgiyi geçti yüzde 100 goldü ve hajroviçe asist yaptı 1gol bir asist :2_thumbs_up_-_animated:bence çok rahat ligde ilk 11 başlayabilir 8milyon euroluk amrabatın 30 maçta yapamadığını 1 maçta yaptı :005:

Çok can yakacaksın aslan.

Son düzenleme:
Ne menejer varmış adamda hemen kulüp buluyor ilginç

Bu Honved de Mancini nin oglu da oynuyordu demi?

Xhemaili 'nin arkasında duruyorum .
Adamı doğru dürüst oynatmadilar ..oynatdilar zaman ise yanlış mevki ..ondan.sonra sakatlandı.

Pandev'i önermiştin onda da patladın.1 kere alıntılayıp dalganı geçmiştin 2.sine gerek yoktu.Biraz araştırsam senin de bu tür mesajlarını bulurum.Kimse futbol profesörü değil sonuçta.

Bu arada Pandev'den ben de çok şeyler bekliyordum bunu da belirteyim.

1ader Ontivero yeterince oynadı mı sence? :)

oynamadi :)

Allasen...bu takimlar birsey göremedi..bizim ULTRA FANTASTIK genc oyuncu kazandirma takim mi birsey görecekdi...

[TABLE="class: infobox vcard, width: 22"]
[TR]
[TH="bgcolor: #B0C4DE, colspan: 4, align: center"]Altyapı kariyeri[/TH]
[/TR]
[TR]
[TH]2004-2006[/TH]
[TD="colspan: 3"]San Lorenzo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]2006-2009[/TH]
[TD="colspan: 3"]Real Madrid[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]2009[/TH]
[TD="colspan: 3"]Merida[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]2010[/TH]
[TD="colspan: 3"]Tottenham Hotspur[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]2010[/TH]
[TD="colspan: 3"]Milan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]2010-2011[/TH]
[TD="colspan: 3"]Genoa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]2011-2012[/TH]
[TD="colspan: 3"]CA Independiente[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

oynamadi :)

Allasen...bu takimlar birsey göremedi..bizim ULTRA FANTASTIK genc oyuncu kazandirma takim mi birsey görecekdi...

[TABLE="class: infobox vcard, width: 22"]
[TR]
[TH="bgcolor: #B0C4DE, colspan: 4, align: center"]Altyapı kariyeri[/TH]
[/TR]
[TR]
[TH]2004-2006[/TH]
[TD="colspan: 3"]San Lorenzo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]2006-2009[/TH]
[TD="colspan: 3"]Real Madrid[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]2009[/TH]
[TD="colspan: 3"]Merida[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]2010[/TH]
[TD="colspan: 3"]Tottenham Hotspur[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]2010[/TH]
[TD="colspan: 3"]Milan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]2010-2011[/TH]
[TD="colspan: 3"]Genoa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]2011-2012[/TH]
[TD="colspan: 3"]CA Independiente[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ben adamı savunmadım sadece adamı doğru düzgün oynatmadılar diye savunmanın saçma olduğunu belirtmek için yazdım.

Honved'de en yüksek maaş 40.000 Euro iken Ontivero 350.000 Euro alıyormuş. Olay çıkmış.

Biz ödemiyormuyuz maaşını?

I am the one who knocks!

2m bonservis verilen oyuncu için kazıklandık, dolandırıldık vb. yorumlar komik. Bonservisinden de anlaşılacağı üzere tutma olasılığı %10 bile olmayan bir transferdi ve büyük olasılık gerçekleşti. 50m verip gelecek vaadeden versiyonlarını alamıyorsan mecburen ontivero gibilerle risk almak durumunda kalırsın veya genç oyuncu transferi yapmayıp emeklilik için geliyorlar, katar olduk edebiyatına devam edersin.

2 milyon euroya ne oyuncular buluyor el alem bizimkilerde ortaya çıkıp yok o paraya iyi genç oyuncu bulunmaz diye ahkam kesiyor,insan utanır , bizi cl de rezil eden anderlecht kadrosuna bakan en azından.. 2 milyon Euro çok büyük paradır..

Geri
Üst Alt