Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazın ilk 11'e.
2 m eder mı ya Aysal klübü dolandırıyor hulogggg
çok iyi transfer.
Bu adam çok canlar yakacak...
Ilk macinda böyleyse bu cocuk bizim yeni efsanemiz olur benden söylemesi. Allah nazarlardan saklasin.
Bu çocuk seneye çok iş yapar![]()
Cok iyi yatirim. Cok yetenekli. Topla oyunu iyi, oyun görüsü ve zekasi iyi yerlerde. Gercekten üstünde durulmasi gerekir. Sanmiyorum ama ilerde söyle sahte 9 sistemine dönersek Ontivero tam isabet.
Tek ufak bir handikapi var; gercekten boyu cok kisa.
Ama bu basarili olmasini engellemez, yanlis anlasilmasin.
Porto gibi olmaya başlıyoruz.
Maşallah cidden çok iyiydi...Ki bu genelde yedek takım birde ilk 11'de Sneijder'le falan oynadığını düşünürsek.
Bide bu adamı yanında Sneijder, Drogba, Melo ile hayal edin. İnanılmaz paslar, inanılmaz koşular yapar.
Tabi ilk maçı olduğu için biraz heyecan da var. Ama oynadıkça gelişecek. Tecrübe kazandıkça da coşacak, coşturacak.
:yoji:
yetenekli. bence çok iyi bir transfer yaptık.
süper yıldız kokusu alıyorumattığı şut çizgiyi geçti yüzde 100 goldü ve hajroviçe asist yaptı 1gol bir asist :2_thumbs_up_-_animated:bence çok rahat ligde ilk 11 başlayabilir 8milyon euroluk amrabatın 30 maçta yapamadığını 1 maçta yaptı :005:
Çok can yakacaksın aslan.
youla'da varmış ilginç takım.Keita'nın olduğu takıma gitti daha napsın helal sana kısa çocuk
GSC de hikayeler...![]()
Bunu bir kere daha alintilamistin.Ayrica yapmis oldugun Dzemaili analizini de alintila![]()
Xhemaili 'nin arkasında duruyorum .
Adamı doğru dürüst oynatmadilar ..oynatdilar zaman ise yanlış mevki ..ondan.sonra sakatlandı.
1ader Ontivero yeterince oynadı mı sence?Xhemaili 'nin arkasında duruyorum .
Adamı doğru dürüst oynatmadilar ..oynatdilar zaman ise yanlış mevki ..ondan.sonra sakatlandı.
Bu Honved de Mancini nin oglu da oynuyordu demi?
1ader Ontivero yeterince oynadı mı sence?![]()
Ben adamı savunmadım sadece adamı doğru düzgün oynatmadılar diye savunmanın saçma olduğunu belirtmek için yazdım.oynamadi
Allasen...bu takimlar birsey göremedi..bizim ULTRA FANTASTIK genc oyuncu kazandirma takim mi birsey görecekdi...
[TABLE="class: infobox vcard, width: 22"]
[TR]
[TH="bgcolor: #B0C4DE, colspan: 4, align: center"]Altyapı kariyeri[/TH]
[/TR]
[TR]
[TH]2004-2006[/TH]
[TD="colspan: 3"]San Lorenzo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]2006-2009[/TH]
[TD="colspan: 3"]Real Madrid[/TD]
[/TR]