#94 Lucas Ontivero

2 milyon euroya ne oyuncular buluyor el alem bizimkilerde ortaya çıkıp yok o paraya iyi genç oyuncu bulunmaz diye ahkam kesiyor,insan utanır , bizi cl de rezil eden anderlecht kadrosuna bakan en azından.. 2 milyon Euro çok büyük paradır..

Bahsettiğin kulübü biraz araştırırsan çoğu oyuncusunun alt yapı çıkması olduğunu göreceksin. Verdiğin örnek yanlış. Ve 2M euro riske alınacak bir para fakat türkiye bu ortama hazır bir ülke değil. Bizde her seyden önce eğitim yok. Geliştiren ülke değil, olmuşunu alıp oynatan ülke konumundayız. Bruma gibi bir potansiyeli eğitemeyeceğini bile bile almak kulüp hatasıdır. Aynı şey Ontivero içinde geçerli. Hajrovic içinde geçerli. Bruma bunların arasında potansiyeli en yüksek olandı. Turkiye de genç oyuncuya doğru egitimi veren bir kişi tanıyorum. Şenol Güneş. Onu da bir tanesi akıl edip getirmez. Yerine manciniler hamzalar prandelliler gelir. Şenol güneşi incelerseniz onun oldugu takımlardaki genç oyuncuların gelişimlerini gözlemleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu Ontivero denen adamı Real Madrid denemiş, göndermiş.
Tottenham denemiş, göndermiş.
Genoa denemiş, göndermiş.

14 yaşında Avrupa'ya kapak atmış 3 takım denemiş, 18 yaşında ülkesine geri dönmüş. Ülkesinde bile takım değiştirmiş daha yaşı 20 bile değilken. Belli ki bir şey çıkartamamışlar. Sen bu adamı dönüp tekrar niye alıp Türkiye'ye getirirsin ki? Ben sınırlı internet bilgimle bunları bulabiliyorum, senin dünya çapında scouting ve bilgi ağın var.

Parçaları birleştirip okuyamıyor musunuz?

Türkiye'de kovulsanda direk CV'ye baktıkları için normal karşılıyorum artık.

Vay Madrid, Tottenham, Genoa bayağı sağlam takımlar diyerek biz de alalım demişlerdir.

Kafa yapısı bu oldukça da bir halt olmaz bizden tabi orası da ayrı.

CH4AqljWIAEFrRZ.jpg

Kulüp bulamaz ve A2 takımı ile yatmaya devam eder.2018'de bitiyor sözleşmesi

Hamza hocam bunu da kampa götürsün, denesin bi son kararını orda versin. bakarsın iyi çıkar :red:

Bu Ontivero denen adamı Real Madrid denemiş, göndermiş.
Tottenham denemiş, göndermiş.
Genoa denemiş, göndermiş.

14 yaşında Avrupa'ya kapak atmış 3 takım denemiş, 18 yaşında ülkesine geri dönmüş. Ülkesinde bile takım değiştirmiş daha yaşı 20 bile değilken. Belli ki bir şey çıkartamamışlar. Sen bu adamı dönüp tekrar niye alıp Türkiye'ye getirirsin ki? Ben sınırlı internet bilgimle bunları bulabiliyorum, senin dünya çapında scouting ve bilgi ağın var.

Parçaları birleştirip okuyamıyor musunuz?

komisyon , hırsızlık , çalma çırpma vs vs..
bakınız : sabri sözleşmesi.

Yahu bu kulüp nasıl yönetiliyor anlam veremiyorum. En çöp oyuncu da olsa kampta denemek zorundasın. Üstelik Hamza Hamzaoğlu daha önce Ontivero ile hiç çalışmamış, nasıl özellikleri olduğunu bile bilmeden niye kapının önüne koyuyorsun adamı? E hani denge? Ama pardon denge sadece senin evlatların için geçerli olan bir kavram. Çünkü Ontivero olur da evlatlarımdan iyi performans sergilerse ne yaparım diye korkuyorsun!

büyük kulüplerin altyapilarinda oynadi diye bu herifi öven pek çok futbol cahili vardi.

gerçekten neden bu çocuk bu kadar ikinci sınıf muameleye maruz kaldı bende anlamadım tarık kadar oynardı bence !! hatta belki patlama bile yapardı aslında çok yetenekli

Ne bunun gideceği ne de bizim transfer yapacağımız var.Çıkarın lisansını kupada oynatırız.Boş boş durunca seneye de elimizde kalır.

Bu sefer kupada oynasın bari. Ben 1 kere izledim onda da beğenmiştim. Bir daha hiç oynamadı. Ne zaman görsem kulüp değiştiriyor. :)

Medya'nin manipülasyonu ile, yanlis zamana denk gelmesi ile harcanmistir bu cocuk. Kötü mü iyi mi kimse bilemez.

Geri
Üst Alt