#94 Lucas Ontivero

Ljubjiana'ya satin alma opsiyonlu kiralamisiz.Ucretini biz odeyecekmisiz.Ulan biz odeyeceksek bizde dursun bari.Kupada oynatirdik.

Ya arkadas anlamiyorum nasil hesap kitap yapiyor bunlar. Arkadas yillik ucretini karsilayacagina otur konus bonservisini ver gitsin havaya niye saciyorsunuz paralari. Kafadan 4 milyon euroyu attik ya cope attik. Fistik gibi kanat kiralardik o paraya ya.

Sonra para yok olmaz tabi nasil olsun.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya arkadas anlamiyorum nasil hesap kitap yapiyor bunlar. Arkadas yillik ucretini karsilayacagina otur konus bonservisini ver gitsin havaya niye saciyorsunuz paralari. Kafadan 4 milyon euroyu attik ya cope attik. Fistik gibi kanat kiralardik o paraya ya.

Sonra para yok olmaz tabi nasil olsun.

nereye gidiyor ya

macar takiminda oynayamayan, sloven takiminin bile para vermedigi adam yillik 500 bin euroyu birakip gider mi sence TUNHA

nereye gidiyor ya

macar takiminda oynayamayan, sloven takiminin bile para vermedigi adam yillik 500 bin euroyu birakip gider mi sence TUNHA
Vallahi o bu ligin en mal oyunculari o paralari aliyor sonucta al bonservisini dedin mi gider. Ya baktin mirin kirin ediyor koyarsin cebine biraz 100-200bin kadar kosa kosa gider. Bu sekilde ordan oraya surunmek hosuna gidecegini sanmiyorum. Oyle olsa gitmem yatacagim der 3 sene alt yapida tatilini yapardi. Ne zaman kiralasan adam gidiyor.

Ya adam gibi altyapida parlatip yetistireceksin sonra iteleyeceksin ya da bir sekilde elden cikaracaksin. Daha 20 yasinda bu cocuk. Hala gec degil ikinci ligde ne mallar parlayip sicrama yapiyor. Hizli top hakimiyeti olan bir cocuk sonucta tam ikinci lig icin ideal.
Ver oraya bari.

Takımının en pahalı oyuncusu ama geçen maç kadroya girememiş.Antep ve Honved'de de kadroya giremiyordu.Bu gidişle sözleşmesi bitene kadar parasını öderiz gibi.

Geçen maç yedeklerde miydi bilmiyorum ama ilk 11'de değilmiş,sonradan da girmemiş.

komisyonciniye son gun 2 tane ilk 11 oyuncusu verip buna hala yillik 500 bin euro civari para oduyor olmak malliktir

fularliya ya bunu da al ya da babayi denmeliydi

Bu adamda aslında birseyler var ama tembel birine benziyor..

atsın atsın 600 bin olmasada 300 bin filan verirler belki kurtuluruz...

Geri
Üst Alt