Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyeceğimi bilmiyorum ya. Cidden.Ljubjiana'ya satin alma opsiyonlu kiralamisiz.Ucretini biz odeyecekmisiz.Ulan biz odeyeceksek bizde dursun bari.Kupada oynatirdik.
Ya arkadas anlamiyorum nasil hesap kitap yapiyor bunlar. Arkadas yillik ucretini karsilayacagina otur konus bonservisini ver gitsin havaya niye saciyorsunuz paralari. Kafadan 4 milyon euroyu attik ya cope attik. Fistik gibi kanat kiralardik o paraya ya.
Sonra para yok olmaz tabi nasil olsun.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vallahi o bu ligin en mal oyunculari o paralari aliyor sonucta al bonservisini dedin mi gider. Ya baktin mirin kirin ediyor koyarsin cebine biraz 100-200bin kadar kosa kosa gider. Bu sekilde ordan oraya surunmek hosuna gidecegini sanmiyorum. Oyle olsa gitmem yatacagim der 3 sene alt yapida tatilini yapardi. Ne zaman kiralasan adam gidiyor.nereye gidiyor ya
macar takiminda oynayamayan, sloven takiminin bile para vermedigi adam yillik 500 bin euroyu birakip gider mi sence TUNHA
Allah allah ilginç,birşeyler yapsa da zararı kurtarsak2 gol atmis.
Net.su an kadrodaki forvetlerden iyidir