#94 Lucas Ontivero

burak ve umut süper lig takiminda bile takim bulamayan çocuktan daha iyi.

Bu kafa futbolda islemez. Yok adam olsaydi orda oynardi, adam olsaydi Porto alirdi gibi sacmaliklar ancak düz mantikli insanlardan gelir, sende onlardansin heralde.

Kaka, Inler gibi örnekler var, misal zamaninda Inler de kulüp bulamamisti. Zamaninda Onti Real'e alinmis, yani potansiyel var, gelisime acik veya kapali bilemeyiz, hangi sartlardan dolayi kulüp bulamadigini bilemeyiz.

Herkes'e sans verecem diyen Hamza bu cocuga hic cagirmadi mesela. Mancini döneminde geldiginde hic oynayamadi mesela. Son 10 dk girip topu sisirdiler 1.60 olan cocuga. Bu sartlarda birsey beklenmez bu tip oyunculardan.

Burak ve umut şuan bizim takımdan başka kimse oynatmaz merak etme ikiside kazma ikiside kazma tekrar yazıyım ikiside kazma hatta kazmanın önde bayrak tutanları bunlar önde burak ve umut arkalarında geliyo diğer kazmalar.

Bu kafa futbolda islemez. Yok adam olsaydi orda oynardi, adam olsaydi Porto alirdi gibi sacmaliklar ancak düz mantikli insanlardan gelir, sende onlardansin heralde. Kaka, Inler gibi örnekler var, misal zamaninda Inler de kulüp bulamamisti. Zamaninda Onti Real'e alinmis, yani potansiyel var, gelisime acik veya kapali bilemeyiz, hangi sartlardan dolayi kulüp bulamadigini bilemeyiz. Herkes'e sans verecem diyen Hamza bu cocuga hic cagirmadi mesela. Mancini döneminde geldiginde hic oynayamadi mesela. Son 10 dk girip topu sisirdiler 1.60 olan cocuga. Bu sartlarda birsey beklenmez bu tip oyunculardan.
Kaka ve Inler belki 1-2 kez kulüp bulamadi. Bu çocuk ise 7 farkli Kulüp tarafindan denetildi ve begenilmedi. 7 kez begenilmemis oyuncu ek olarak Süper Ligde kulüp bulamadigina göre Galatasarayda oynayacak oyuncusu degil. Senin gibiler zamaninda Carruscaya da Götze mualemesi yapmistir. :asd22:

Cevap bile vermeme gerek yok, Ontivero'ya oldugu gibi yine bos argümansiz birseyler yazmissin.

He zamaninda Carrusca'ya Götze dedim, Götze o aralar piyasada olmasada.

Cevap bile vermeme gerek yok, Ontivero'ya oldugu gibi yine bos argümansiz birseyler yazmissin. He zamaninda Carrusca'ya Götze dedim, Götze o aralar piyasada olmasada.
Carruscaya Götze dedigini demedim, Götze mualemesi yapmissindir dedim. Almanci oldugunu o kadar belli etme, Almanci. 7 takim tarafindan begenilmeyen ve ek olarak Süper Ligde takim bulamayan oyuncuyu savunan sensin. Saçmalamaya devam edeceksen yazma artik.

Neye göre savundugumu anlayamadigina göre sende ne oldugunu belli ettin. Egitim seviyesinin TR'de iyi olmadigini zaten kendiniz kabul ediyorsunuz, sende en iyi sekilde temsil ediyorsun bu gercegi.

Almanci konusunda da girme sana benden tavsiye, o bizim aramizda olan muhabbet. Sen söyleyince takan olacagini sanmiyorum.

Amrabat'ci Sükrü Emre ;)

Son düzenleme:
Neye göre savundugumu anlayamadigina göre sende ne oldugunu belli ettin. Egitim seviyesinin TR'de iyi olmadigini zaten kendiniz kabul ediyorsunuz, sende en iyi sekilde temsil ediyorsun bu gercegi.
Hahahaha. San Lorenzoda begenilmedi. Realda begenilmedi. Merida'da begenilmedi. Spursda begenilmedi. Milanda begenilmedi. Genoada begenilmedi. Independientede begenilmedi. Galatasarayda begenilmedi. Antepte begenilmedi. Simdi Ljubljanada begenilmezse 10 kulüp tarafindan begenilmeyecek. Bu oyuncuyu savundugun müddetçe ne kadar futbol cahil oldugunu belli ettireceksin. Haydi devam et

Son düzenleme:
Galatasaray'da benegilmedi diyor te allahim ya :2aloh1:

Ne kadar düz mantikli cahil insanlar var yahu bu forumda. Hadi ne oldugunu bilmesek gene susacagiz Sükre Emre'cim.

Her kulüpte Galatasaray'da yasadigini yasadi ise, benegilmemesi gayet normal.

Ontivero yetenek olarak umutan ve burak dan cok daha iyi.
Ama mental konusu ve profesyonel olarak amatör küme seviyesinde oldugu icin umut ve burak dan her zaman gerisinde olur.
Yetenek olmasaydi real madrid, tottenham ve genua alt yapilarinda gecmesdi gencligi zaten bu cocugun
Ama yetenek sadece yetmiyor maalesef.

E bende aynisini diyorum iste. Demek ki potansiyel var cocukta, sen gelisimini saglayacaksin. Bu konuda dedigin gibi mental anlamda sorunlu ki diger kulüpler hep göndermis. Ama bu Galatasaray'da tutmayacak anlamina mi gelir, ne kadar cahil bir düsünce bu?

Kaldi ki dedigim gibi Galatasaray sans vermedi cocuga.

Zamaninda ben bu Sükrü'yü fena rezil etmistim Amrabat konusunda, yetmedi Pato konusunda kendi kendini rezil etmisti, hala konusuyor. Foruma üye oldugunda Amrabat bayragi tasiyordu.

Son düzenleme:
Yalan iftiralar atarak kendini rezil ettin. Yine yalan konusuyorsun. Yalanci almanci seni. Amrabat bayragi nedir ayrica? :D
Benim yalan konusmadigimi sen, sana o gün altini yapan üyeler ve ben biliyoruz. Ama bunu kapatman, iftira atiyorsun demen senin karakterini bagliyor. Bak gecen Arif aynisini yapti, mesaji pat diye koydum, cocuk hemen blokladi beni :D

Amrabat konusunu seni iyi bilirsin Sükrü Emre.

Pato konusunda tartismaya girmemek icin inatci bir sekilde son 2 sezondur sürekli sakat oldugunu iddia etmistin. Hadi bunu pek negatif görmüyorum, cünkü bu senin futbol cahili oldugunu ispatlamaz, sadece bilgisiz oldugunu ispatlar. Sadece bos konustugunu anlatiyorum sana.

Sidik yarisina da girdigine göre de genc bir arkadas olmalisin, 'BEN DEMEDIM' derdindesin. Halbu ki bal gibi dedin, bunu mesela Alper'de biliyor, o mevzu dan sonra özel mesaj'dan aramizda konusmustuk ;)

Sanki bi halt olacak gibi takip ediyorum, maçına evdeyken denk gelirsem izliyorum falan.

6. maçta 3. golü oldu.

https://twitter.com/GsGazete/status/663434782261530625

güzel atmis :D

bu zaten kesin geri dönecek, bizim verdigimiz maasi kimse vermez

kiralanmasi iyi oldu ama, en azindan orada oynuyor; Ljubljana lider su anda

Yetenekli falan ama pozisyonu belirsiz, fiziksiz bi çocuk. Bi pozisyona adapte edilebilir mi onu da bilmiyoruz adamakıllı izleyemedik, 1-2 maç oynasa sakatlanıp 6 ay yatıyor maşallah.
Büyük ihtimalle geldiğinde de ya geri kiralanır ya sözleşmesi feshedilir. Bizim gibi bi yağlı müşteri bulup okutsak tadından yenmez ama biz genelde bu tarz transferlerde yağlı müşteri oluyoruz paramız çokmuş gibi.

Geri
Üst Alt