Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
burak ve umut süper lig takiminda bile takim bulamayan çocuktan daha iyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kafa futbolda islemez. Yok adam olsaydi orda oynardi, adam olsaydi Porto alirdi gibi sacmaliklar ancak düz mantikli insanlardan gelir, sende onlardansin heralde.burak ve umut süper lig takiminda bile takim bulamayan çocuktan daha iyi.
burak ve umut süper lig takiminda bile takim bulamayan çocuktan daha iyi.
Kaka ve Inler belki 1-2 kez kulüp bulamadi. Bu çocuk ise 7 farkli Kulüp tarafindan denetildi ve begenilmedi. 7 kez begenilmemis oyuncu ek olarak Süper Ligde kulüp bulamadigina göre Galatasarayda oynayacak oyuncusu degil. Senin gibiler zamaninda Carruscaya da Götze mualemesi yapmistir. :asd22:Bu kafa futbolda islemez. Yok adam olsaydi orda oynardi, adam olsaydi Porto alirdi gibi sacmaliklar ancak düz mantikli insanlardan gelir, sende onlardansin heralde. Kaka, Inler gibi örnekler var, misal zamaninda Inler de kulüp bulamamisti. Zamaninda Onti Real'e alinmis, yani potansiyel var, gelisime acik veya kapali bilemeyiz, hangi sartlardan dolayi kulüp bulamadigini bilemeyiz. Herkes'e sans verecem diyen Hamza bu cocuga hic cagirmadi mesela. Mancini döneminde geldiginde hic oynayamadi mesela. Son 10 dk girip topu sisirdiler 1.60 olan cocuga. Bu sartlarda birsey beklenmez bu tip oyunculardan.
Carruscaya Götze dedigini demedim, Götze mualemesi yapmissindir dedim. Almanci oldugunu o kadar belli etme, Almanci. 7 takim tarafindan begenilmeyen ve ek olarak Süper Ligde takim bulamayan oyuncuyu savunan sensin. Saçmalamaya devam edeceksen yazma artik.Cevap bile vermeme gerek yok, Ontivero'ya oldugu gibi yine bos argümansiz birseyler yazmissin. He zamaninda Carrusca'ya Götze dedim, Götze o aralar piyasada olmasada.
Hahahaha. San Lorenzoda begenilmedi. Realda begenilmedi. Merida'da begenilmedi. Spursda begenilmedi. Milanda begenilmedi. Genoada begenilmedi. Independientede begenilmedi. Galatasarayda begenilmedi. Antepte begenilmedi. Simdi Ljubljanada begenilmezse 10 kulüp tarafindan begenilmeyecek. Bu oyuncuyu savundugun müddetçe ne kadar futbol cahil oldugunu belli ettireceksin. Haydi devam etNeye göre savundugumu anlayamadigina göre sende ne oldugunu belli ettin. Egitim seviyesinin TR'de iyi olmadigini zaten kendiniz kabul ediyorsunuz, sende en iyi sekilde temsil ediyorsun bu gercegi.
Yalan iftiralar atarak kendini rezil ettin. Yine yalan konusuyorsun. Yalanci almanci seni. Amrabat bayragi nedir ayrica?i Pato konusunda kendi kendini rezil etmisti, hala konusuyor. Foruma üye oldugunda Amrabat bayragi tasiyordu.
Benim yalan konusmadigimi sen, sana o gün altini yapan üyeler ve ben biliyoruz. Ama bunu kapatman, iftira atiyorsun demen senin karakterini bagliyor. Bak gecen Arif aynisini yapti, mesaji pat diye koydum, cocuk hemen blokladi beniYalan iftiralar atarak kendini rezil ettin. Yine yalan konusuyorsun. Yalanci almanci seni. Amrabat bayragi nedir ayrica?![]()
Sanki bi halt olacak gibi takip ediyorum, maçına evdeyken denk gelirsem izliyorum falan.
6. maçta 3. golü oldu.
https://twitter.com/GsGazete/status/663434782261530625
güzel atmis
bu zaten kesin geri dönecek, bizim verdigimiz maasi kimse vermez
kiralanmasi iyi oldu ama, en azindan orada oynuyor; Ljubljana lider su anda