#94 Lucas Ontivero

1. maçinda uzaktan gol attigi için yeni messi olarak ilan edilmisti. Gol geçerliydi ama hakem geçersiz demisti.

Komisyon transferi JPK gibi

https://www.youtube.com/watch?v=b5xLkCDwNiI ulan halbuki bu maçta ne kadar umutlanmıştım ( umut dediğim için özür diliyorum ) tellesten daha heyecan vermişti bana bu şutu çekebilen yeteneksiz olamaz hem de bu yaşta ama neden bu adam bu kadar sönük kaldı anlamadım kesin özel hayatında sorunları var bence !!!

https://www.youtube.com/watch?v=b5xLkCDwNiI ulan halbuki bu maçta ne kadar umutlanmıştım ( umut dediğim için özür diliyorum ) tellesten daha heyecan vermişti bana bu şutu çekebilen yeteneksiz olamaz hem de bu yaşta ama neden bu adam bu kadar sönük kaldı anlamadım kesin özel hayatında sorunları var bence !!!
Yanlis zamanlama yahu. Tipki Mancini gibi. Taraftar ayaklanmisiti, Mancini'yi ilk günden yuhalamasti fln. Hic tolerans gösterilmedi, ne hocaya nede oyunculara. Ayrica cok iyi hatirliyorum, maglup iken sürekli Ontivero forvet olarak giriyordu, bizim takimda son dakikalar oldugu icin kendisine topu sisirip duruyordu.

Bu sartlarda herhangi bir oyuncunun göze batmasi mümkün degildi zaten. Tokatspor maci ölcü olmasa da yetenekli ve potansiyelli oldugu cok net belli olmustu.

Yanlis zamanlama yahu. Tipki Mancini gibi. Taraftar ayaklanmisiti, Mancini'yi ilk günden yuhalamasti fln. Hic tolerans gösterilmedi, ne hocaya nede oyunculara. Ayrica cok iyi hatirliyorum, maglup iken sürekli Ontivero forvet olarak giriyordu, bizim takimda son dakikalar oldugu icin kendisine topu sisirip duruyordu.

Bu sartlarda herhangi bir oyuncunun göze batmasi mümkün degildi zaten. Tokatspor maci ölcü olmasa da yetenekli ve potansiyelli oldugu cok net belli olmustu.
jpk gibi adamı idman kalitesi artsın diye transfer edenler nedense bir türlü umut Gündoğan ve ontiveroya öz evlat muamelesi yapmadılar gerçekten hayatta her alanda olduğu gibi futbolda da arkanda dayın olacak bunların dayısı yok gariplerin !! hazırlık maçlarında bile oynatmadı dengetör dany ye jpk ya verilen şans ontiveroya umuta verilmedi

yapamadı ama kadro yazılırken arjantin ilk onun adını yazıyor değil mi yedek felan kalmıyor yani ?

yani şu verdiğin örneğe ne diyim ki
Senin örnek yanlis, biraz daha düsünmeye basla.

Ben diyorum ki, Messi iyi oyuncu, ama demek ki dünyanin en iyisi degilmis cünkü dünya sampiyonu yapamadi. (senin mantiga göre, tabi sacmalik)

Ontivero halı saha oyuncusu . Sıfır pro eğitimi almış mental olarak. Köy takımlara kiralık verildi bu çocuk ama orda bile kadroya girememiş birisini neyini tartışalım ?

Senin örnek yanlis, biraz daha düsünmeye basla.

Ben diyorum ki, Messi iyi oyuncu, ama demek ki dünyanin en iyisi degilmis cünkü dünya sampiyonu yapamadi. (senin mantiga göre, tabi sacmalik)

öncelikle ben örnek felan vermedim ben dedim ki bu adam iyi oyuncu olsa kiraladığımız takımların birinde düzenli forma giyerdi

delikanlı durur mu? örnek verdi: Messi gercekten iyi olsa Arjantin'i dünya sampiyonu yapardi. (beyin error)

şimdi bunun ne alakası vardı benim söylediğimle.

gerçekten ben bu forumda senin kadar kolpa bir adam görmedim. millete akıl dağıtıyorsun ama zekanın kırıntısı yok sende şu yazdıklarına bak ya .

benim yorumumda takım olarak başarısız olmakla ilgili nasıl bir ilişki kurdun nasıl sinaptik bağlantıların var ilginç gerçekten.

daha bu takımda sinan gümüş gibi bir adam oynayamıyor iken dandik dündük takımlara kiralanmış 2. ligde bile göze girememiş bir oyuncuya şans verelim diyenler var

Ben senin sacmaligina karsilik sacma bir örnek verdim iste. Iyi oyuncu olsa su birakir mi, su istemez mi gibi sacma kafasi yasayan üye gelmis bana kolpa diyor :D

Iyi olsaydi Porto kapardi, iyi olsaydi dünya sampiyonu yapardi, iyi olsaydi takim'i birakmazdi..

Basarilar sana :)

Not: Kimse de sans verelim demiyor, neden verilmedi deniyor. IQ seviyen yerlerde heralde.

Mancini adamsa deneyip aldırdığı Ontivero'yu kendini takımına aldırsın. Mancini tazminat bırakmış diyenler vardı.. Bir zahmet bıraksın.

4.5M aldı ve üstüne Ontivero kazığını soktu. Drogba'lı kadroyu şampiyon yapamadı. İyi insan olabilir ama sırf Ontivero yüzünden bile ondan nefret ediyorum.

Sadece Mancini değil kim bu takıma komisyon için adam alıyorsa..

Ben senin sacmaligina karsilik sacma bir örnek verdim iste. Iyi oyuncu olsa su birakir mi, su istemez mi gibi sacma kafasi yasayan üye gelmis bana kolpa diyor :D

Iyi olsaydi Porto kapardi, iyi olsaydi dünya sampiyonu yapardi, iyi olsaydi takim'i birakmazdi..

Basarilar sana :)

Not: Kimse de sans verelim demiyor, neden verilmedi deniyor. IQ seviyen yerlerde heralde.

alıntı yapsana haberimiz olsun tabi sende saçmaladığının farkındasın yavaşça sıvışmanın peşindesin.

iyi olsaydı gittiği takımların birinde formayı kapardı demenin neyi yanlış acaba ( tabi sen normal olmadığın için sana yanlış)

senin mantıksızlığına göre o zaman transferleri takımlarda hiç kadroya giremeyen oyunculardan yapalım

bak hala iyi olsa dünya şampiyonu yapardı felan filan örnekler verip benim söylediğimi çarpıtmanın peşindesin o küçük beyninle başarılı olamazsın bunu bil

yallah tazyik

alıntı yapsana haberimiz olsun tabi sende saçmaladığının farkındasın yavaşça sıvışmanın peşindesin.

iyi olsaydı gittiği takımların birinde formayı kapardı demenin neyi yanlış acaba ( tabi sen normal olmadığın için sana yanlış)

senin mantıksızlığına göre o zaman transferleri takımlarda hiç kadroya giremeyen oyunculardan yapalım

bak hala iyi olsa dünya şampiyonu yapardı felan filan örnekler verip benim söylediğimi çarpıtmanın peşindesin o küçük beyninle başarılı olamazsın bunu bil

yallah tazyik
Bir kere sen üslubuna dikkat et, ergen ergen konusup durma.

Senin de farkettigin gibi 'Messi iyi olsaydi dünya sampiyonu yapardi' sözü son derece sacma. E cidden agir zekali olmalisin ki kendi söyledigini hala tutmaya devam ediyorsun, cünkü hemen hemen benzer bir söz: Ontivero iyi olsaydi baska takimlarda oynardi veya onlar birakmazdi.

Buna göre mi oyuncularin yetenegi ve potansiyeli belirleniyormus? Zamaninda Man. United Pogba'yi kovdu, ne yani, Juventus 'Hehehe iyi olsaydi Manchester birakmazdi' mi deseydi?

Agir sacmalayan biri varsa su an, o da sensin.

Burda söz konusu Ontivero'ya sans verilsin verilmesin de degil. Neden herkes kadroya girerken bu cocuk basindan dislandi sorusu mantikli sekilde ortaya atildi.

Simdi ergence devam edecek isen alinti yapma.

rezilin teki abi laf yapmaya gerek yok. kac tane köy takimi denedi bunu hep geri gönderdiler adami bedavaya bile kiralayamadik

bunu anlayamayan adamlar gelip burda yönetime felan sallıyor ya o ilginç bunların yönetimdekilerden ne farkı var şimdi böyle adamlar kulübü yönettiği için bu haldeyiz işte

Senin de farkettigin gibi 'Messi iyi olsaydi dünya sampiyonu yapardi' sözü son derece sacma. E cidden agir zekali olmalisin ki kendi söyledigini hala tutmaya devam ediyorsun, cünkü hemen hemen benzer bir söz: Ontivero iyi olsaydi baska takimlarda oynardi veya onlar birakmazdi.

Buna göre mi oyuncularin yetenegi ve potansiyeli belirleniyormus? Zamaninda Man. United Pogba'yi kovdu, ne yani, Juventus 'Hehehe iyi olsaydi Manchester birakmazdi' mi deseydi?

Burda söz konusu Ontivero'ya sans verilsin verilmesin de degil. Neden herkes kadroya girerken bu cocuk basindan dislandi sorusu mantikli sekilde ortaya atildi.

zaten daha fazla muhatap olmak derdinde değilim mantıklı arkadaşlar neyin ne olduğunu görüyor

ayrıca bu yaştan sonra zekan da gelişecek değil

iyi forumlar sana

this conversation is over

1996 yılının Kasım ayında G.Saray'ın denemek için getirdiği 8 Ganalı futbolcunun arasında yer alan ancak beğenilmeyen Appiah, Sarı-Kırmızılı kulüpte yaşadığı kabus dolu günleri unutmadığını söyledi. Ancak Appiah, G.Saray'ın kendisini beğenmemesinin kaderini değiştirdiğini de belirtti.

4 MAÇTA GÖNDERDİLER
KİNGSTON'la sık sık görüştüğünü belirten Appiah, 'İyi ki G.Saray beni beğenmedi. Yoksa ben de onun gibi Türkiye'de sürünecektim. Florya Tesisleri'nde küçük bir odada 8 kişi kaldığımız günleri hiç unutmadım. 4 hazırlık maçında beni denediler. İyi olmama rağmen geri gönderdiler. G.Saray beni elinden kaçırdığı için pişman olmuştur' dedi.

Klişe bir söz yeter de artar. Ne kadar yetenekli olursan ol, biraz da mental.

Geri
Üst Alt