Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
1. maçinda uzaktan gol attigi için yeni messi olarak ilan edilmisti. Gol geçerliydi ama hakem geçersiz demisti.
Komisyon transferi JPK gibi
Komisyon transferi JPK gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlis zamanlama yahu. Tipki Mancini gibi. Taraftar ayaklanmisiti, Mancini'yi ilk günden yuhalamasti fln. Hic tolerans gösterilmedi, ne hocaya nede oyunculara. Ayrica cok iyi hatirliyorum, maglup iken sürekli Ontivero forvet olarak giriyordu, bizim takimda son dakikalar oldugu icin kendisine topu sisirip duruyordu.https://www.youtube.com/watch?v=b5xLkCDwNiI ulan halbuki bu maçta ne kadar umutlanmıştım ( umut dediğim için özür diliyorum ) tellesten daha heyecan vermişti bana bu şutu çekebilen yeteneksiz olamaz hem de bu yaşta ama neden bu adam bu kadar sönük kaldı anlamadım kesin özel hayatında sorunları var bence !!!
jpk gibi adamı idman kalitesi artsın diye transfer edenler nedense bir türlü umut Gündoğan ve ontiveroya öz evlat muamelesi yapmadılar gerçekten hayatta her alanda olduğu gibi futbolda da arkanda dayın olacak bunların dayısı yok gariplerin !! hazırlık maçlarında bile oynatmadı dengetör dany ye jpk ya verilen şans ontiveroya umuta verilmediYanlis zamanlama yahu. Tipki Mancini gibi. Taraftar ayaklanmisiti, Mancini'yi ilk günden yuhalamasti fln. Hic tolerans gösterilmedi, ne hocaya nede oyunculara. Ayrica cok iyi hatirliyorum, maglup iken sürekli Ontivero forvet olarak giriyordu, bizim takimda son dakikalar oldugu icin kendisine topu sisirip duruyordu.
Bu sartlarda herhangi bir oyuncunun göze batmasi mümkün degildi zaten. Tokatspor maci ölcü olmasa da yetenekli ve potansiyelli oldugu cok net belli olmustu.
Medya'nin manipülasyonu ile, yanlis zamana denk gelmesi ile harcanmistir bu cocuk. Kötü mü iyi mi kimse bilemez.
Messi gercekten iyi olsa Arjantin'i dünya sampiyonu yapardi.iyi olsa gittiği takımların biri isterdi herhalde o dandik takımlarda oynayamayana şans versek ne olacak hiç zekanızda mı yok anlamıyorum ki
Messi gercekten iyi olsa Arjantin'i dünya sampiyonu yapardi.
Senin örnek yanlis, biraz daha düsünmeye basla.yapamadı ama kadro yazılırken arjantin ilk onun adını yazıyor değil mi yedek felan kalmıyor yani ?
yani şu verdiğin örneğe ne diyim ki
Senin örnek yanlis, biraz daha düsünmeye basla.
Ben diyorum ki, Messi iyi oyuncu, ama demek ki dünyanin en iyisi degilmis cünkü dünya sampiyonu yapamadi. (senin mantiga göre, tabi sacmalik)
Ben senin sacmaligina karsilik sacma bir örnek verdim iste. Iyi oyuncu olsa su birakir mi, su istemez mi gibi sacma kafasi yasayan üye gelmis bana kolpa diyor
Iyi olsaydi Porto kapardi, iyi olsaydi dünya sampiyonu yapardi, iyi olsaydi takim'i birakmazdi..
Basarilar sana
Not: Kimse de sans verelim demiyor, neden verilmedi deniyor. IQ seviyen yerlerde heralde.
Bir kere sen üslubuna dikkat et, ergen ergen konusup durma.alıntı yapsana haberimiz olsun tabi sende saçmaladığının farkındasın yavaşça sıvışmanın peşindesin.
iyi olsaydı gittiği takımların birinde formayı kapardı demenin neyi yanlış acaba ( tabi sen normal olmadığın için sana yanlış)
senin mantıksızlığına göre o zaman transferleri takımlarda hiç kadroya giremeyen oyunculardan yapalım
bak hala iyi olsa dünya şampiyonu yapardı felan filan örnekler verip benim söylediğimi çarpıtmanın peşindesin o küçük beyninle başarılı olamazsın bunu bil
yallah tazyik
rezilin teki abi laf yapmaya gerek yok. kac tane köy takimi denedi bunu hep geri gönderdiler adami bedavaya bile kiralayamadik
Bir kere sen üslubuna dikkat et, ergen ergen konusup durma.
Senin de farkettigin gibi 'Messi iyi olsaydi dünya sampiyonu yapardi' sözü son derece sacma. E cidden agir zekali olmalisin ki kendi söyledigini hala tutmaya devam ediyorsun, cünkü hemen hemen benzer bir söz: Ontivero iyi olsaydi baska takimlarda oynardi veya onlar birakmazdi.
Buna göre mi oyuncularin yetenegi ve potansiyeli belirleniyormus? Zamaninda Man. United Pogba'yi kovdu, ne yani, Juventus 'Hehehe iyi olsaydi Manchester birakmazdi' mi deseydi?
Agir sacmalayan biri varsa su an, o da sensin.
Burda söz konusu Ontivero'ya sans verilsin verilmesin de degil. Neden herkes kadroya girerken bu cocuk basindan dislandi sorusu mantikli sekilde ortaya atildi.
Simdi ergence devam edecek isen alinti yapma.
1996 yılının Kasım ayında G.Saray'ın denemek için getirdiği 8 Ganalı futbolcunun arasında yer alan ancak beğenilmeyen Appiah, Sarı-Kırmızılı kulüpte yaşadığı kabus dolu günleri unutmadığını söyledi. Ancak Appiah, G.Saray'ın kendisini beğenmemesinin kaderini değiştirdiğini de belirtti.Bir kere sen üslubuna dikkat et, ergen ergen konusup durma.
Senin de farkettigin gibi 'Messi iyi olsaydi dünya sampiyonu yapardi' sözü son derece sacma. E cidden agir zekali olmalisin ki kendi söyledigini hala tutmaya devam ediyorsun, cünkü hemen hemen benzer bir söz: Ontivero iyi olsaydi baska takimlarda oynardi veya onlar birakmazdi.
Buna göre mi oyuncularin yetenegi ve potansiyeli belirleniyormus? Zamaninda Man. United Pogba'yi kovdu, ne yani, Juventus 'Hehehe iyi olsaydi Manchester birakmazdi' mi deseydi?
Agir sacmalayan biri varsa su an, o da sensin.
Burda söz konusu Ontivero'ya sans verilsin verilmesin de degil. Neden herkes kadroya girerken bu cocuk basindan dislandi sorusu mantikli sekilde ortaya atildi.
Simdi ergence devam edecek isen alinti yapma.