Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk macinda böyleyse bu cocuk bizim yeni efsanemiz olur benden söylemesi. Allah nazarlardan saklasin.
Cok iyi yatirim. Cok yetenekli. Topla oyunu iyi, oyun görüsü ve zekasi iyi yerlerde. Gercekten üstünde durulmasi gerekir. Sanmiyorum ama ilerde söyle sahte 9 sistemine dönersek Ontivero tam isabet.
Tek ufak bir handikapi var; gercekten boyu cok kisa.
Ama bu basarili olmasini engellemez, yanlis anlasilmasin.
Porto gibi olmaya başlıyoruz.
Daha ilk maçı ama kalitesini belli etti . Biraz fiziğini geliştirse müthiş bir oyuncu olacak . Süper beğendim .
Bu arada adam bunları beton gibi zeminde yaptı. Arena'da bu tip oyuncular seyirciyi coşturur.
Bide bu adamı yanında Sneijder, Drogba, Melo ile hayal edin. İnanılmaz paslar, inanılmaz koşular yapar.
Tabi ilk maçı olduğu için biraz heyecan da var. Ama oynadıkça gelişecek. Tecrübe kazandıkça da coşacak, coşturacak.
:yoji:
Juan Quintero - Oyuncu profili - transfermarkt.tr
Hatta daha ileriye gidip, U-20'de alınsın diye birçok arkadaşımızın da bağırdığı gibi, neredeyse aynı.
2 yaş daha genç olanı.
Daha ilk maçtan sonra beklentilere bak![]()
Hep ayni sey'i uplamak ile vakit kaybetmiyormusun Aydin? Ne yani simdi biz hep senin Selcuk icin yaptigin fail yorumlari mi uplayalim? Yine Ontivero dediginiz cocuk en fazla 30dk oynamistir, Selcuk ise her mac 90dk oynuyor ama senin hala beklentin var.
Sidik yarisi hosunuza gidiyor heralde. Bari mantikli bir konu secin. Oynamayan veya oynatilmayan cocuk icin ne iyi topcu diyebiliriz bugün, nede kötü.
Zoruma giden ne olacak? Mantiksiz bir konuyu ortaya atiyorsun, ama beklenir türk milletinden. Ben sana mantikli bir konuyu oraya yazdim iste. Her mac 90dk. vasat oynayan Selcuk icin beklentiye girmek daha büyük ayip degilmi acaba diye..
Yas kac bu arada, gercek yas.
Niye sacma bir konuya el attigini sana söylemem icin bana mi laf atman gerekiyor? Bu nasil bir mantik. Iste türk milletinden mantik beklenmez derken bunu kastediyorum ki irkcilik ile alakasi yok cünkü ben kendi milletime burda elestiri yapiyorum.Hep aynı şeyi uplamak derken neyi kasettin merak ettimOluşturulan saçma bir beklenti ve hayal kırıklığını göstermek istedim sadece.Dikkat edersen ne sana veya diğerlerine yorum yapmadım.Sen sana birşey demişim gibi direk atladın.
Başkalarına ırkçı derken 2 defa düşün bence çünkü alasını sen yapıyorsun![]()
Niye sacma bir konuya el attigini sana söylemem icin bana mi laf atman gerekiyor? Bu nasil bir mantik. Iste türk milletinden mantik beklenmez derken bunu kastediyorum ki irkcilik ile alakasi yok cünkü ben kendi milletime burda elestiri yapiyorum.
Bende daha önce dedigim gibi, Ontivero icin sacma bir beklenti fln olusturmadi kimse. Ne yani vasat alti boktan mac mi oynadi desin millet iyi oynadigi halde? O dönem b.ktan bir dönemdi ve cocuk geriye düstügümüz maclarda sürekli 80'den sonra giriyordu. O dakikadan sonra da maci cevirmek icin oyun disiplininden kopan ve sürekli topu sisiren bir Galatasaray vardi sahada. Dün gibi hatirliyorum, Ontivero'ya uzun top atiyorlardi.
Bu yüzden bu cocuk vasat ve yeteneksiz oluyorsa, yemisim ben sizin futbol anlayisinizi, kusura bakma.
He birde 'hahaha' fln yazarak daha da dibe vuruyorsun, hatirlatiyim istedim.
Sen demek ki irkcilik ne demek onu dahi bilmiyorsun, bende seni ciddiye alip cevap veriyorum, kendi cahilligim demek. He an itibariyle senin mantiga göre kendime irkcilik yapmisim. Neyse bunu gecelim.Irkçılık yapıyorsun çünkü kurduğun,kuracağın iki kelimeden biri Türkler böyle Türkler şöyle.Bu kadar rahatsız oluyorsan girmezsin foruma olur biter
Madem benim futbol bilgimi tartışıyorsun.Bu adama yeterli şans verilmediğini düşünüyorsun.Neden bu adam adını bile yazamayacağımız takıma gitti onuda bi izah et bakalım ?
Sen demek ki irkcilik ne demek onu dahi bilmiyorsun, bende seni ciddiye alip cevap veriyorum, kendi cahilligim demek. He an itibariyle senin mantiga göre kendime irkcilik yapmisim. Neyse bunu gecelim.
Senin futbol bilgini degil, senin mantigini tartisiyorum ve senin mantiktan yola cikararak senin de futbol cahili oldugunu belirtiyorum cünkü senin durum daha vahim; Her mac milyonlarca insanin önünde rezilleri oynayan adamdan hala sen birseyler bekliyorsun.
Son soruya cevap vermem bile cünkü tartismanin anlamsiz oldugunu bir kere daha ispatladin. Tek sunu diyim mantikli kardesim; Messi ve Ronaldo adam olsaydi milli takimlarini sampiyon yapardi.
Evet dogru bildin, son cümle cok sacma, ayni senin sordugun soru gibi. Oyuncular potansiyelli olabilir, ama o dönemin sartlari izin vermez ve bu cocuklar psikolojik acisindan iyice geriye giderler vsvsvs, cok etki eden seyler var. Öyle kolay futbolcu mu olunuyor saniyorsun. Binlerce potansiyelli gencler sartlar uymadigi icin profesonyel olamiyor.
Daha ilk maçtan sonra beklentilere bak![]()
muhuhahapohoho bu nasil cehalet lanDaha ilk maçtan sonra beklentilere bak![]()