Çağatay Tunguç
Tecrübeli Üye
- 26 Haziran 2009
- 6.835
- 0
- 311
Sadece kupa maçlarının gelişimini tamamlayabilmesi için yeterli olacağını sanmıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece kupa maçlarının gelişimini tamamlayabilmesi için yeterli olacağını sanmıyorum.
abi biraz oku onun yazdığı mesajları, ciddiye alarak ne kadar büyük bir hata yaptığının farkına varacaksın.
Fiziği çok kötü herkes sakatlık dedi ama yorgunluktan kramp girdi.Bu sene onu önümüzdeki yıllara hazırlamak lazım.Henüz üst düzey için yeterli değil ama kumaşı müthiş
Reading'e verelim.![]()
Olacaksa okumuş futbolcu olsun :trollfacce.gif:
Drogba yerine bir kaç maç oynamali.
Iç saha maçlarda oynayabilir bence.
Bu kritik dönemde o dediğin çok zor.Mancini'nin o riski alacağını sanmıyorum.
En doğru yorum ilk yarım saat kalitesini rahat bir şekilde gösterebildi daha sonrasında kendisini gösterebilmek için zorladı kendisini ve kramp girdi.Aynı görüşteyim 90 dakika yı çıkaracak duruma geldiğinde fark yaratır.
Drogba 3 aydir dogru dürüst oynamiyor, hele Chelsea maçlarin arasinda Ontivero'yu oynatmak pek sorun olmaz.
Fiziğinden dolayı,kanat oynayamaz,forvet oynayamaz anca ofansif orta saha olur.Ayrıca top tekniği ve potansiyeli çok iyi,boyu ve hızı biraz daha iyi olsaydı zaten bize bırakmazlardı