Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 30.930
- 7.861
- 623
Kanat oyuncusundan ziyade forvet arkası ve deep lying forward. False 9 da diyebiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neden oynamasın boy ile kanat oynamanun ne akası var aksine uzun boylu kanat olmaz. fizik durumu eksiği olsada kötü değil
Çok peşin hükümlüyüz. 1 Tokatspor maçına çıktı adam sadece. Doğru yorumu yapabilmek için 4-5 maç izlemek lazım...
Yıl 2014 hala boya takılanlar var futbolda
Bize ne uzun adamlar geldi, geldikleri gibi sessiz gittiler![]()
Çocuğun ilk maçı.Rakip kim olursa olsun ;
1 kötü bi zeminde oynadı
2.yanındaki oyuncuları bile doğru dürüst tanımıyordu
3.ilk defa ciddi bir sınava çıktı
Olması gerektiğinden fazla etkiliydi.
Daha çocuk bunlar leventcim,gelişecekler büyüyecekler,daha da faydalı olacaklar.
Biz taraftar olarak terziysek,kumaşa bakarız.
Kumaş gerçekten kaliteli.
Hajrovic gibi,bu çocuk da okur diyorum.
önemli olan boyu değil işlevimessi 1.69 bendtner 1.95 hangisini alırsın.
Ben de beğendim Bersan. Sıkıntı o değil sıkıntı erkenden yargılamak. En basit örneği, geçtiğimiz sezon başı. Amrabat'ın ManU maçında gösterdiği performansa bakıp, ne kadar zorla gönderdiğimizi düşününce erken yargının biraz yanlış olduğunu düşünüyorum.
Sinyaller iyi. Böyle devam genç adam :encouragement:
Ha ha genc adam..bir an aklima altan tanrikulu geldi...![]()
Ne demişti ki Altan![]()
40'li yaslarda olan abimiz topculara evladim,oglum,genc adam falan diyordu hep..kendini islam cupi'ye benzetmeye calisan bir ibis bu adam..tabii bu ettigim hakaretlerin seninlen bir alakasi yok kardesim,yalnis anlasilma olmasin...![]()
Yok abi benimde bir an içimden geldi öyleAltan denen adamın garipliklerini biliyoruz zaten de, bu pek dikkatimi çekmemişti daha önce
![]()
[media]https://www.youtube.com/watch?v=RBc1PWuu4Xs[/media]
böyle garip aciklamalari olan bir arkadas..tabii yazilari daha berbat..D
Rezalet, tek kelimeyle skandal. Bu herifi bir de tv'ye çıkartıp konuşturuyorlar ya daha ne diyim. Kendisi Wikipedia'dan transfer haberi yapıyordu en son, bir insan bu kadar mı rezil eder kendini![]()