#94 Lucas Ontivero

Kanat oyuncusundan ziyade forvet arkası ve deep lying forward. False 9 da diyebiliriz.

neden oynamasın boy ile kanat oynamanun ne akası var aksine uzun boylu kanat olmaz. fizik durumu eksiği olsada kötü değil

Boyu uzun koşularda yeterli hıza ulaşamayacak kadar kısa.Ve aksine dar alanda da etkili ve çabuk bu yüzden kanatta verimli olamayacağını düşünüyorum ama bi maçla da kesin bi şey söyleyemem tabii

Yıl 2014 hala boya takılanlar var futbolda :D

Bize ne uzun adamlar geldi, geldikleri gibi sessiz gittiler :D

Çok peşin hükümlüyüz. 1 Tokatspor maçına çıktı adam sadece. Doğru yorumu yapabilmek için 4-5 maç izlemek lazım...

Çocuğun ilk maçı.Rakip kim olursa olsun ;

1 kötü bi zeminde oynadı

2.yanındaki oyuncuları bile doğru dürüst tanımıyordu

3.ilk defa ciddi bir sınava çıktı

Olması gerektiğinden fazla etkiliydi.

Daha çocuk bunlar leventcim,gelişecekler büyüyecekler,daha da faydalı olacaklar.

Biz taraftar olarak terziysek,kumaşa bakarız.

Kumaş gerçekten kaliteli.

Hajrovic gibi,bu çocuk da okur diyorum.

tokat maçı bir şey ifade etmez ama fena oyuncu değil eğer kulübü bu çocuktan para kazanmak veya gelişim göstermesini istiyorsa 5+0+3 kuralından dolayı seneye kadroda yer vermeyecekse malaga-espanyol vs.. gibi ispanyol takımlarına kiralansın seneye

Bu arkadaş en son ne zaman maca cıkmış? 45dk lık mac kondisyonu bile yok . Kalitesi var kesinlikle

Çocuğun ilk maçı.Rakip kim olursa olsun ;

1 kötü bi zeminde oynadı

2.yanındaki oyuncuları bile doğru dürüst tanımıyordu

3.ilk defa ciddi bir sınava çıktı

Olması gerektiğinden fazla etkiliydi.

Daha çocuk bunlar leventcim,gelişecekler büyüyecekler,daha da faydalı olacaklar.

Biz taraftar olarak terziysek,kumaşa bakarız.

Kumaş gerçekten kaliteli.

Hajrovic gibi,bu çocuk da okur diyorum.

Ben de beğendim Bersan. Sıkıntı o değil sıkıntı erkenden yargılamak. En basit örneği, geçtiğimiz sezon başı. Amrabat'ın ManU maçında gösterdiği performansa bakıp, ne kadar zorla gönderdiğimizi düşününce erken yargının biraz yanlış olduğunu düşünüyorum.

Ben de beğendim Bersan. Sıkıntı o değil sıkıntı erkenden yargılamak. En basit örneği, geçtiğimiz sezon başı. Amrabat'ın ManU maçında gösterdiği performansa bakıp, ne kadar zorla gönderdiğimizi düşününce erken yargının biraz yanlış olduğunu düşünüyorum.

Amrabat'a 8 milyon euro bayıldığımız,taraftar olarak da bu para bize koyduğu için,adamın en küçük hareketini iyi görmeye çalıştık.Her yaptığı iyi harekette de psikolojik olarak 250 bin euro kâra geçtiğimizi düşündük :D

750 bin Euroluk hareket yaptı,7 milyon 250 bin euroluk zarar açtı bize.Toplamda tam 24 trilyon zarar.Dile kolay..

Amrabatın yaşı ortada.Victor Fisher tarzı bir adam olsaydı,Hollanda'dan Türkiye'ye değil,Premier Lig'e gider ya da orayı hakederdi.

Fakat bu çocuk Felix denen bir takımdan aldı.Daha sünnet olmamış bebe konumunda :) Bildiğin çocuk yani.

Biz Amrabatın basamağı değil,son durağıydık.Ondan dolayı yağlı ballı Galatasaray aşığıyım ayakları çekti.

Fakat bu çocuk gelişim kaydedecek gibi görünüyor.Messi gibi olmasa da kaliteli bir topçu olacaksa,bizi basamak olarak kullanabilir.

Onu Premier Lige zevkle satarız 20 milyon €'ya :)

Sinyaller iyi. Böyle devam genç adam :encouragement:

Buram buram potansiyal, kalite kokuyor

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

40'li yaslarda olan abimiz topculara evladim,oglum,genc adam falan diyordu hep..kendini islam cupi'ye benzetmeye calisan bir ibis bu adam..tabii bu ettigim hakaretlerin seninlen bir alakasi yok kardesim,yalnis anlasilma olmasin...:)

Yok abi benimde bir an içimden geldi öyle :) Altan denen adamın garipliklerini biliyoruz zaten de, bu pek dikkatimi çekmemişti daha önce :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=RBc1PWuu4Xs[/media]

böyle garip aciklamalari olan bir arkadas..tabii yazilari daha berbat..:DD

Rezalet, tek kelimeyle skandal. Bu herifi bir de tv'ye çıkartıp konuşturuyorlar ya daha ne diyim. Kendisi Wikipedia'dan transfer haberi yapıyordu en son, bir insan bu kadar mı rezil eder kendini :D

Geri
Üst Alt