#94 Lucas Ontivero

Kumaşı iyi ama çok çalışması lazım.

Aslın da kiralık olarak oynayabileceği bir takıma gitseydi iyi olurdu.

Yok ya, cok manyak insanlar var ugrasiyorlar boyle seylerle. Burdisso'da geldiginde herkes gercek sandi twitterini kac yillik hesap, eski resimler var diye, onun da sahte oldugu ortaya cikti. Bir yerden gercek oldugu onaylanmadigi surece ben inanmiyorum bunlara.

Bruma da sakatlanmasaydı müthiş olucaktı.Galatasarayın gelecekte ki kanatları Ontivero ve Bruma

Bugün eve ancak gelebildiğim için ancak özetlere bakabildim, açıkçası bi beklentim yoktu ama akmış galiba. Yorumlar da çok olumlu.

2 sene sonra falan 4-3-3'ü kanat forvetlerde Lucas ve Bruma ile oynamak tatlı olacak gibi anladığım kadarı ile.

Mancini bundan David Silva, Hajrodan edepli Mesut, Brumadan Nani yada bir tık üstü yaratsa harika olur

İlk maçı olmasına rağmen bir ışık verdi. Çok eksikleri var ama. Savruk, fiziken zayıf, kilo problemi gibi. Daha çok çalışması lazım.

Olumlu yanı ise özgüveni. Özgüven her futbolcu için çok önemlidir. Tekniği iyi, topla bir anda süratleniyor.

Kafasını kullanırsa Messi, kullanamazsa Carrusca olur çıkar

Şöyle tıklım tıklım dolu bir Arena maçında izlemek isterdim Lucas' ı :)

Inşallah çok faydalı olacak ve ilerde bize çok şey kazandıracak.

Transfer ettiğimiz bütün gençlerde iş var açıkçası. Biraz sabır.

Güzel olacak. Gelecek bizim

Yalniz hic atletik bi yapisi yok.

Yani ufacik sisko birine benziyor. Patlayiciligi iyide deparlarda zorlaniyor. Aslinda bu yasda rüzgar gibi esmesi lazim bknz. Bruma.

Ama genel olarak begendim. Cok top kaptirdi ama olumlu hareketlide var. Yazdigim gibi kesinlikle fizigine calismasi lazim. Zayiflasin, hatta boyu belki uzar, 1.75m felan olur. Bebe gibi duriyor bence.

Yalniz hic atletik bi yapisi yok.

Yani ufacik sisko birine benziyor. Patlayiciligi iyide deparlarda zorlaniyor. Aslinda bu yasda rüzgar gibi esmesi lazim bknz. Bruma.

Ama genel olarak begendim. Cok top kaptirdi ama olumlu hareketlide var. Yazdigim gibi kesinlikle fizigine calismasi lazim. Zayiflasin, hatta boyu belki uzar, 1.75m felan olur. Bebe gibi duriyor bence.

O kadar hayatta uzamaz. :D

evde hergün 500 kere zıplasın en kötü sneijder kadar boyu olur

Geri
Üst Alt