#94 Lucas Ontivero

fizigi iyi zaten bu yaşinda. iyi çalişiyor. herif şişman degil kemigi iri. kondisyonu bitti 30 dan sonra.

adam kalıplı ama fizik gücü düşük

saçma saçma konusuyorsunuz bazen. gerekli calısmalarla yeterli düzeye gelir.

unutmayın ki bu ülkeden bir alex geçti. o fizikle adam efsane oldu.

:) bakma sen bana ya bunaldim tartisma cikarmaya calisiyorum ama olmuyor :))))) bizim ufak oglan iyiydi ya hareketli oyun gorusu gayet iyi. Mac ve idman eksigi cok olmasina rahmen gozle gorunur fark yaratti ama tabiki rakip tokatspordu. Umitliyim kendisinden kendi adima.

Tartışma çıkartmak için yanlış adama geldin o zaman :) , anladım bir maçta kesin bir yargı olmaz zaten, bakalım görelim; umarım hayırlı olur.

fizik durumu gayet iyi görünen o ki iyi besleniyor yapması gereken fitness ve ve kondisyon bu çocuğun

Messi'den küçük. :D

Bir kaç hafta verin, çocuk Uruguay liginden geliyor.

Bruma'yı hemen asmışsınız la :( [media]https://www.youtube.com/watch?v=VhFWhW3P9S8[/media]

Çok umutluydum ama türk yapıcakmışız bundanda bi cacık olmaz artık.

Bruma'yı hemen asmışsınız la :( [media]https://www.youtube.com/watch?v=VhFWhW3P9S8[/media]

20 yasinda daha hic bir şey kanitlamamis iki adami kiyaslamak kadar komik bir şey yok. Arda Aydin benden yetenekli diyotdu . Biri A.Madrid de diğeri kulüp bulamiyor.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TRT sporda akşam

kelini bandanayla kapatan adam

Senijderi satıp yerine Ontivero'yu monte etmekten bahsediyordu akşam

fizik demek kalın omuz,kalın göğüs ve de kol değildir.sert durmak ve de patlayıcı gücü ortaya çıkarmaktır.misal salzburgdan kampl.70 kilo yuktur.ama zehir gibi kolay kolayda yıkılmaz.wilshere,ramsey,cazorla ?? hem bu çocuk daha 18 yaşında.yeteneği olduğu için alındı.omuz omuzada 3-5 kişiyi yerle bir edebilmesi için değil.gayette iyi top saklıyor.faulle durduruldu çoğu kez.

fizik demek kalın omuz,kalın göğüs ve de kol değildir.sert durmak ve de patlayıcı gücü ortaya çıkarmaktır.misal salzburgdan kampl.70 kilo yuktur.ama zehir gibi kolay kolayda yıkılmaz.wilshere,ramsey,cazorla ?? hem bu çocuk daha 18 yaşında.yeteneği olduğu için alındı.omuz omuzada 3-5 kişiyi yerle bir edebilmesi için değil.gayette iyi top saklıyor.faulle durduruldu çoğu kes.

ben bu konuda barcadaki pedroyu çok beğenirim. zamanında acemilikler yaptı ama ilerde daha çok göze batacak bence.

Geri
Üst Alt