#94 Lucas Ontivero

Umarım medya bu oyuncuyuda yok etmez.. zira şimdiden messi maradona aguero tevez karışımı oldu yazık olacak çocuğa ayrıca twitterda yazılanları görünce nereye geldim ben diyordur her zamanki terane bu ülkede futbolcu gelişmez

Menejer kazığı?

aa_2395793b.jpg

akinfenwa595_2395776b.jpg

fizik çalışması lazım

Bu mu fiziksiz ?

lucas.jpg

Fizikten ne anlıyoruz üçgen vücut mu? Eğer öyleyse bence bu çocuk çelimsiz değil yaşına göre gayet yerinde fiziği.

Budur fiziksizlik/çelimsizlik;

217870_emre-colak.jpg

b1aaa-dany-nounke-ve-armindo-bruma-gaziantepte.jpg

Bu arada biz böyle fizik mizik tartışıyoruz ama yetenekli genç isim sayısı oldukça arttı. Yani seneye Telles, İzet, Bruma, Ontivero gibi isimler 11'in değişmezi bile olabilir bu yaşlarında yükselişlerine devam ederlerse.

Bu mu fiziksiz ?

lucas.jpg

Fizikten ne anlıyoruz üçgen vücut mu? Eğer öyleyse bence bu çocuk çelimsiz değil yaşına göre gayet yerinde fiziği.

Budur fiziksizlik/çelimsizlik;

217870_emre-colak.jpg

b1aaa-dany-nounke-ve-armindo-bruma-gaziantepte.jpg

Bu arada biz böyle fizik mizik tartışıyoruz ama yetenekli genç isim sayısı oldukça arttı. Yani seneye Telles, İzet, Bruma, Ontivero gibi isimler 11'in değişmezi bile olabilir bu yaşlarında yükselişlerine devam ederlerse.

Millet laf olsun diye eleştirmeye çalışıyor... Adam 19 yaşında çıktığı ilk maçta(ciddi antrenman eksiği var) sorumluluk almaya çalışmış gol atmış(sayılamadı maalesef) üstüne asist yapmış hala bir açık arayanlar var..Ciddi kondisyon sıkıntısı olduğu aşikar ama ilerisi için çok umut verdi bana..Bir de rakip Tokatspordu diyen grup var arkadaş Umut Buluta da Salihe de rakip Tokatspordu yine felaket oynadı..

Millet laf olsun diye eleştirmeye çalışıyor... Adam 19 yaşında çıktığı ilk maçta(ciddi antrenman eksiği var) sorumluluk almaya çalışmış gol atmış(sayılamadı maalesef) üstüne asist yapmış hala bir açık arayanlar var..Ciddi kondisyon sıkıntısı olduğu aşikar ama ilerisi için çok umut verdi bana..Bir de rakip Tokatspordu diyen grup var arkadaş Umut Buluta da Salihe de rakip Tokatspordu yine felaket oynadı..

:007::007::007:

Hala fizik fizik diye zirlayan taraftarmi kaldi 2014'te.

Cidden futbolda ülke olarak söyle 20 sene geriden geliyoruz.

Çalışıyordum maçı izleyemedim, nasıl oynadı genç transferimiz?

madem futboldan anlamiyorsunuz ?

madem fitness centre da calisiyorsunuz ? Gidin orda fizik fizik diye zirvalayin lan

Anca yeni girebildim Can birader, maç saatinde de iş vardı, izleyemedim. :)

:) bakma sen bana ya bunaldim tartisma cikarmaya calisiyorum ama olmuyor :))))) bizim ufak oglan iyiydi ya hareketli oyun gorusu gayet iyi. Mac ve idman eksigi cok olmasina rahmen gozle gorunur fark yaratti ama tabiki rakip tokatspordu. Umitliyim kendisinden kendi adima.

valla ben ontivero için brumadan daha fazla ümitliyim ben brumadan daha kaleye sert bir şut görmedim insiyatif aldığını görmedim ontiveronun gözlerindeki hırsı ve ateşi hiç görmedim pek çok kişi bana katılmayabilir ama benim fikrim bu

[media]https://www.youtube.com/watch?v=keyIv-tXyqI[/media]

Geri
Üst Alt