Muhammed Mutlu
Tecrübeli Üye
- 10 Kasım 2013
- 5.186
- 0
- 313
keke mi???![]()
[media]https://www.youtube.com/watch?v=49cE48EZss4[/media]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keke mi???![]()
Umarım medya bu oyuncuyuda yok etmez.. zira şimdiden messi maradona aguero tevez karışımı oldu yazık olacak çocuğa ayrıca twitterda yazılanları görünce nereye geldim ben diyordur her zamanki terane bu ülkede futbolcu gelişmez
Bu mu fiziksiz ?
![]()
Fizikten ne anlıyoruz üçgen vücut mu? Eğer öyleyse bence bu çocuk çelimsiz değil yaşına göre gayet yerinde fiziği.
Budur fiziksizlik/çelimsizlik;
![]()
![]()
Bu arada biz böyle fizik mizik tartışıyoruz ama yetenekli genç isim sayısı oldukça arttı. Yani seneye Telles, İzet, Bruma, Ontivero gibi isimler 11'in değişmezi bile olabilir bu yaşlarında yükselişlerine devam ederlerse.
Millet laf olsun diye eleştirmeye çalışıyor... Adam 19 yaşında çıktığı ilk maçta(ciddi antrenman eksiği var) sorumluluk almaya çalışmış gol atmış(sayılamadı maalesef) üstüne asist yapmış hala bir açık arayanlar var..Ciddi kondisyon sıkıntısı olduğu aşikar ama ilerisi için çok umut verdi bana..Bir de rakip Tokatspordu diyen grup var arkadaş Umut Buluta da Salihe de rakip Tokatspordu yine felaket oynadı..
Çalışıyordum maçı izleyemedim, nasıl oynadı genç transferimiz?
Hala fizik fizik diye zirlayan taraftarmi kaldi 2014'te.
Cidden futbolda ülke olarak söyle 20 sene geriden geliyoruz.
Google Chrome : )
boyle olmamasi lazimdi ama neyse internet yasagindan kaynaklanan bir karisiklik olabilir
Anca yeni girebildim Can birader, maç saatinde de iş vardı, izleyemedim.![]()
valla ben ontivero için brumadan daha fazla ümitliyim ben brumadan daha kaleye sert bir şut görmedim insiyatif aldığını görmedim ontiveronun gözlerindeki hırsı ve ateşi hiç görmedim pek çok kişi bana katılmayabilir ama benim fikrim bu