#94 Lucas Ontivero

Bir maçla messi yapmıştınız ikinci maçla ptt topcusu yaptınız ben böyle bisey görmedim

sezon sonu avrupaya kiralik gönderirim orda kendini daha iyi gelistirebilir

ilk defa izliyorum lucas'ı.

çocuk yetenekli, ayağına hakim.

koordinasyon problemi var tıpkı bruma gibi.

üzerinde durulması gereken bir futbolcu

Şahsen tokat maçından sonra bu çocukta ışık göremediğimi söylemiştim hala da aynı şeyi söylüyorum fikrimde değişen birşey yok . Işık göremedim ontiveroda. Fizik olarak inanılmaz yetersiz. Top kontrolü çok zayıf. Ama şutları iyi Allah var. Bilmiyorum zemin çok kötüydü belkide ondan topları kontrol edemedi. Şu an alternatifden öteye gidemez.

Bırakın ya, siz milleti ti'ye almak için çöp, leş yazıyorsunuz. Başkası da sizin yazdığınızdan cesaret alıp trollüğü sürdürüyor.

Bir maçta kral yapıp bir maçta adam asanlar bunu gerçekten yapan 3-5 kişi ise gerçekten sıktı tabii. Onu da belirtmeden geçemeyeceğim.

maç eksiği bariz ama yetenek konusunda bir sorunu yok mancini ile kendini geliştirebilir.

Işık görmedim diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba. Ya da bunda da ışık görmedilerse ışık görme kriterleri nelerdir çok merak ediyorum...

sırtı dönük burak yılmazdan 10 kat iyi oynuyor o boya rağmen

fizik kalitesini gelistirmedigi surece dunyanin en yetenekli topcusu olsa fayda etmez

Geri
Üst Alt