#94 Lucas Ontivero

Bu ne idüğü belirsiz adama yabancı kontenjanının olduğu ahvalde 2 milyon Euro bonservis verildi

bu ne idüğü belirsiz adam takımdaki diğer yabancıların cezalı ve sakat olduğu maçlarda bile oynatılmıyor

oynatmayan adam

onu aldıran adam.

bu transfere onay veren drogbayı sneijderi getiren başkan.

gelecek melecek yatırım matırımla gelmeyin

Potansiyelli belki ama kendini geliştirebilecek bi yerde değil hem kendisi hem bizim için gönderilmeli

böyle oyunculari alacaksin ve derhal kiralik göndereceksin bir sezon icinde kendini gelistiriyorsa takima alacaksin yok vasati gecmiyorsa göndereceksin.

biz ne yapiyoruz aliyoruz böyle bir oyuncu takima ondan sonra paso yedek yada kadroya dahi giremiyor, yabanci sorunu dahi olmadi haftalarda alinmiyor kadroya

Sen bi takım olda bakalım o zaman ne kadar değerli gençler bunlar.

arkadaşlar yemişim gencini tecrübesizini bizde genç anlayışını anlamıyorum kaliteli topçu vardır kalitesiz topçu vardır ... neyin gelişimi semih 3. yılında ilk yılını mumla aratıyor :D telles 21 yaşında banko oynuyor bu eleman 19 yaşında 2 yılda dünya yıldızı mı çıkcak bu potansiyelden peki dünya yıldızlarına bakalım onun yaşında ne yapıyolarmış ... 25inde bir delgado olur en fazla dahası değil git al kampl salah vb inanalım bruma hakikaten o potansiyeli veriyor izleyince anlıyorsun boşa hayal bu çocuk bence ...

Denendiği çok sayıdaki kulüpten hiç biri niye kadrosuna katacak kadar değerli bulmamış acaba?...Böyle orda burda denenmekten adeta yalama olmuş adama -Ya tutarsa- hesabı 2 milyon bonservis çok fazla oldu gibime geliyor...''Mancini istediğine göre mutlaka iyidir'' diye düşünülmüş olabilir ki; ''Sinyor'' un taktik ve oyuncu tercihlerine bakınca bu düşüncenin sahipleri de pek mutlu ve umutlu değildir bu transferden...

Antremanda çıplak gözle izledim de bu çocuk gerçekten çok kaliteli. Tekniğinin yanı sıra içine işlemiş olan bir hırsı var. Bi kaç kez kayarak top çaldı ve durmadan pres yapıyor.

Sen adamın önüne Umut'u arkasına Ceyhun'u koy...Sonra hadi takımı uçur de.

O çok beğendiğiniz Messi'yi Messi yapan Xavi ve İniesta'dır...En büyük kanıtı ise Arjantin'in başarısızlığıdır.

Sen adamın önüne Umut'u arkasına Ceyhun'u koy...Sonra hadi takımı uçur de.

O çok beğendiğiniz Messi'yi Messi yapan Xavi ve İniesta'dır...En büyük kanıtı ise Arjantin'in başarısızlığıdır.

Sacmaligin daniskasi. Düz mantiga devam..

Saka bi yana, yemin ederim hayatimda böyle sacmalik görmedim.

Ronaldoyu Ronaldo yapan arbeloaylan marcelodur. Portekizin dünya ve avrupa kupalarindaki basarisizligi bunun ispatı. Ayrıca ibrahimovic tam bir balon. Daha dünya kupasına bile gidemiyor.

Ronaldoyu Ronaldo yapan arbeloaylan marcelodur. Portekizin dünya ve avrupa kupalarindaki basarisizligi bunun ispatı. Ayrıca ibrahimovic tam bir balon. Daha dünya kupasına bile gidemiyor.

Ya sorun şurda Ronaldo eğer kariyerine Manchesterda devam etse orda bu başarıları kazansa bunları düşünebilirdin , ama Ronaldo kulüp değiştirdi ve oynadığı son iki kulüpte de ligi ve kupaları sömürdü..

O yüzden Messi'nin City veya PSG'ye gitmesini istiyorum , kendini kanıtlamak açısından.

Sacmaligin daniskasi. Düz mantiga devam..

Saka bi yana, yemin ederim hayatimda böyle sacmalik görmedim.

Ya sorun şurda Ronaldo eğer kariyerine Manchesterda devam etse orda bu başarıları kazansa bunları düşünebilirdin , ama Ronaldo kulüp değiştirdi ve oynadığı son iki kulüpte de ligi ve kupaları sömürdü..

O yüzden Messi'nin City veya PSG'ye gitmesini istiyorum , kendini kanıtlamak açısından.

Adam orta sahada topu alip 7-8 kisiyi gecip gol attiginda da mi Xavi'nin sayesindeydi? Messi'nin kendisini kanitlamasi... guleyim mi aglayayim mi bilemedim bu lafa... guleyim bari.

Peki Xavi'yi Xavi yapan İniesta'yı İniesta yapan kimdi ?

Adam orta sahada topu alip 7-8 kisiyi gecip gol attiginda da mi Xavi'nin sayesindeydi? Messi'nin kendisini kanitlamasi... guleyim mi aglayayim mi bilemedim bu lafa... guleyim bari.

Cümlenın sonunu okuyup başındaki açıklamayı okumadıgın ıcın bu yorumu kaale almıyorum

Messi'yi Messi yapan Xavi ve İniesta demek saçma ama tamamen saçma degil; Messi 09-11 dönemi galiba kariyerin en iyi dönemiydi ve Xavi ve Iniesta sayesinde o kadar gol şansi kurabilen takimda oynuyorduki her zaman 5-10 gol şansi vardi her maçta. Fakat Messi'nin kendi kaliteleri en önemlisi.

Arkadaş galiba bunu demek istiyor; takimda dogru dürüst gol şansi üretemedigimiz için Ontivero zor iyi oynabiliyor, herşeyi tek başina yapamaz.

Messi'yi Messi yapan Xavi ve İniesta demek saçma ama tamamen saçma degil; Messi 09-11 dönemi galiba kariyerin en iyi dönemiydi ve Xavi ve Iniesta sayesinde o kadar gol şansi kurabilen takimda oynuyorduki her zaman 5-10 gol şansi vardi her maçta. Fakat Messi'nin kendi kaliteleri en önemlisi.

Arkadaş galiba bunu demek istiyor; takimda dogru dürüst gol şansi üretemedigimiz için Ontivero zor iyi oynabiliyor, herşeyi tek başina yapamaz.

Az çok dediklerimi ifade ettin renktaş.

Geri
Üst Alt