#94 Lucas Ontivero

Ptt'de ne oyuncular oynuyor diyosun da, sanirim yetenek olarak diyosun. Orda yetenek ikinci planda :) maclar tekme tokat geciyor. Dayanikli olmayan topcu oynayamaz orda, bizim altyapidan kiralananlar bile dogru durust dakika alamiyorlar( Emrecan haric, o deli cunku)

Tornavida degmemis Nokia 3310

PTT'de fizik,yetenekten daha ön planda doğru diyorsun ama hem yetenekli hem güçsüz oyuncuların da çok şans bulduğunu görüyorum.Mesela bizim kiralık Oğuzhan Kayar böyle biri ama şans buluyor.

PTT'de fizik,yetenekten daha ön planda doğru diyorsun ama hem yetenekli hem güçsüz oyuncuların da çok şans bulduğunu görüyorum.Mesela bizim kiralık Oğuzhan Kayar böyle biri ama şans buluyor.
Oguzhani yanlis tanimissin diyebilirim. Oguzhanin fizigi tekniginden cok onde.
Bizim altyapidan cikan cok ust duzey yetenekli adamlar oldu 10 yilda. Zafer, Oguz, Cafercan vs.. Bunlar uzun sure son 10 dk falan oyuna girerek sezon gecirdiler. En sonunda daha alt liglere gittiler oynayabilmek icin.

Bi de Ontivero'yu bizim u21 maclarinda da izledim. Ordaki cocuklara bile ustunluk saglayamiyor, orda bile siradan kaliyor.

Kim aldi, neden aldi hic anlam veremiyorum. Bi de denemeye aldigin oyuncuya 2 milyon bonservis verdin yani. Boyle bi tezat olabilir mi?

Oguzhani yanlis tanimissin diyebilirim. Oguzhanin fizigi tekniginden cok onde.
Bizim altyapidan cikan cok ust duzey yetenekli adamlar oldu 10 yilda. Zafer, Oguz, Cafercan vs.. Bunlar uzun sure son 10 dk falan oyuna girerek sezon gecirdiler. En sonunda daha alt liglere gittiler oynayabilmek icin.

Bi de Ontivero'yu bizim u21 maclarinda da izledim. Ordaki cocuklara bile ustunluk saglayamiyor, orda bile siradan kaliyor.

Kim aldi, neden aldi hic anlam veremiyorum. Bi de denemeye aldigin oyuncuya 2 milyon bonservis verdin yani. Boyle bi tezat olabilir mi?

Oğuzhan konusunda katılmıyorum.Urfalı olduğum için Urfa'nın maçlarını takip ederim.Fiziği iyi olmayıp da çok süre alan birçok oyuncu gördüm.Volkan Okumak,Serdar Eylik,Recep Niyaz,Umut Gündoğan(Buca zamanı) gibi.Ben Ontivero'nun PTT'de kümeye oynayan takımlarda şans bulacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Oğuzhan konusunda katılmıyorum.Urfalı olduğum için Urfa'nın maçlarını takip ederim.Fiziği iyi olmayıp da çok süre alan birçok oyuncu gördüm.Volkan Okumak,Serdar Eylik,Recep Niyaz,Umut Gündoğan(Buca zamanı) gibi.Ben Ontivero'nun PTT'de kümeye oynayan takımlarda şans bulacağını düşünüyorum.
Serdar fizik olarak guclense super ligde bile fark yaratacak kadar yetenekliydi mesela. Ben Pes'te ozellikle Serdar'i oynayirdim gelissin diye :)
Zor oynuyolar, her zaman sure alamiyorlar. Sure aldiklari zaman teknik direktorler ona gore 1 fazla defansif adam falan kullaniyorlar.

Mesela Jem Paul gitse kesin banko oynar pttde :) ptt icin cok kiymetli o tip topcular

Serdar Eylik'i Rijkaard döneminde FC Kleve karsi canli görmüstüm.

Baya iyiydi.

Cafercan gibi kaybolup gitti

Serdar Eylik'i Rijkaard döneminde FC Kleve karsi canli görmüstüm.

Baya iyiydi.

Cafercan gibi kaybolup gitti

Çok yeteneklilerdi ama sanırım çok erken "ben oldum" havasına girip, sıradan bi süper lig oyuncusu bile olamadılar.
Emre Çolak bile zar zor tutunabildi(ki belli olmaz 2 yıl içinde kaybolup gidebilir de). Ki Emre Çolak o yaş grubunda Hagi gibi bi adamdı yani.

Yazık. Bu yetenekler Almanya'da çıksa şimdi çok farklı yerlerdeydiler büyük ihtimalle.

reis yine ilk 11 de

Almanya da yasayanlar maci laola dan izleyebilir.

sadece ilk devre kiralikmis
ljulabo 6sina kadar 600k euro verirse bonservisi alabilio
yoksa welcome back lukas

hakkaten mi :D
o zaman donktan sonra 2. transferimiz hayırlı olsun

yis

Profesyonel futbolcularımızdan Lucas Elias Ontivero'nun 2015-2016 sezonunun ilk yarısı için NK Olimpija Ljubljana (Ljubljana) kulübüne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Ljubljana Şirketimize geçici transfer bedeli ödemeyecek ve geçici transfer dönemi içerisinde oyuncuya sabit transfer ücreti Şirketimiz tarafından ödenecektir. Ayrıca, Ljubljana, 6 Ocak 2016 tarihine kadar yazılı olarak bildirdiği ve 15 Şubat 2016'ya kadar 600.000 EUR bonservis tutarını ödediği takdirde oyucuyu alım opsiyonunu kullanabilir.

Gelsin o zaman adamın parasınıda biz ödüyormuşuz enayi gibi

Yararlanırız hiç yoktan

Lan bunda 1.10 boy var sahada uzerine biri dusse olur.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadroys katilmali pire gibi namussuz. Faul alip durur. Yasinin yerine koyariz mis

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt