95. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALPAY ASMA !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bir şey yapmadım olm, 3 harfli ve cin aynı şeyler. Sen ona 3 harfli demekle zaten ilk kıvılcımı verdin. Mehmet ağabey de inşallah diyerek nereye çektiğini belli etti. Ben sadece uyandırayım dedim :D Burada en masum önce Uğur, sonra benim.

Hata bende niye giriyorsam araya. Bıraksaydım kalsaydı dağınık :D

Erman abiyi hepimiz iyi tanıyoruz. Gecenin bu saatinde içinde cinden başka 3 harfli ne olacağını kastetmiş olabilirim ki? Gerçekten ayıp ettin kardeşim. Yerinde olsam özür dilerim.

Erman ağabey Hamzacı mı demek istiyorsun Aslan açık konuş, bu önemli bir töhmet? Kendi içinde mi çözüyormuş problemleri?

Herkes cin girmesinden bahsediyor, sen ne anladıysan artık bilemeyeceğim :D Hayal gücünün sınırı yok tabi :D
Ben de cin anladım ağabey lakin kamuoyunun yönlendirmesi farklıydı kıllandım elbet :D

Erman abiyi hepimiz iyi tanıyoruz. Gecenin bu saatinde içinde cinden başka 3 harfli ne olacağını kastetmiş olabilirim ki? Gerçekten ayıp ettin kardeşim. Yerinde olsam özür dilerim.
Sen konuşma lan :D Zaten hep senin yüzünden oldu bunlar :D İyi bir üç harfli diye kelime öğrenmişsin kullandın rahatladın aferin.

Erman ağabey Hamzacı mı demek istiyorsun Aslan açık konuş, bu önemli bir töhmet? Kendi içinde mi çözüyormuş problemleri?

Bu herhangi bir 3 harfli girmesinden daha kötü bir suçlama bence. Erman ağabeye asla öyle bir şey söylediğimi kimse iddia edemez.

Örmın Bey çok değişti derken, ne demek istiyorsun Tuncay, açık konuş :D
Vay arkadaş ya bir üyenin üzerine ancak bu kadar oynanır :D Esc'ye katılmak için aklımda olan bir şarkı ve klibi vardı allahtan vazgeçip onunla girmemişim :D Bir üç harfli muhabbetinden mevzu buralara geliyorsa o şarkı ile girsem kimbilir neler olurdu :D

Sahi Örmın bey ne la? Kerimcan Durmaz gibi. :D
Senin nasil bir degisim gosterdigini Arda agabeyime anlatiyordum :D :D :D
20120911021001-4796-big.jpg

Aleni küfürden önceki son tepkimdir haberiniz olsun :D Eşşeğin kovasına su kaçırmayalım lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt