- 30 Nisan 2012
- 12.995
- 892
- 1.428
100.yarışma için özel olarak hazırlanmayı yeğliyorum. Ayrıca 97. için grafikler ve arayüzleri ben hazırlarım.![]()
Abi hevesini kırmak gibi olmasın ama benim bildiğim Emrah 100. yarışmayı kimseye yar etmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100.yarışma için özel olarak hazırlanmayı yeğliyorum. Ayrıca 97. için grafikler ve arayüzleri ben hazırlarım.![]()
100.yarışmayı bırakmam maalesef o şeref bana ait olacak![]()
Emrah 100. yarışmadan sonra 101, 102, 103 olarak değil de, Eurovision 2 Sezon 1. yarışma, 2. yarışma olarak başlasak daha iyi olmaz mı? Yine ödül, puan olayını falan işin içine katarsak fena olmaz bence. Mesela birkaç üyeye t-shirt falan verilmişti, o iş çok güzeldi bence. Yine puan sistemine dönsek ve ilk 3'te tamamlayanlara farklı ufak tefek hediyeler versek yarışmayı tekrar o azametli günlerine döndürmeyi başarırız.
100 den sonra isim değişikliği bende düşünüyorum ama 2.sezon 1.yarışma gibi ifadeler çok jb malzemesi veririz
-Tapatalk-
Başkası adına utanmak böyle bir şey işte...
Hakikaten hiç yakışmamış abi, tamam biz yapıyoruz böyle şeyler ama sana yakışmadı. Tekrarlamazsan sevinirim.
O zaman tahmin yapalım;
Venus - Aslan
Hold The Line - Tolga
So Cold - Alpay
Lady Of The Seventh Sky - Erman