96. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON MEHMET ARSLANER!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
100.yarışmayı bırakmam maalesef o şeref bana ait olacak :D

Emrah 100. yarışmadan sonra 101, 102, 103 olarak değil de, Eurovision 2 Sezon 1. yarışma, 2. yarışma olarak başlasak daha iyi olmaz mı? Yine ödül, puan olayını falan işin içine katarsak fena olmaz bence. Mesela birkaç üyeye t-shirt falan verilmişti, o iş çok güzeldi bence. Yine puan sistemine dönsek ve ilk 3'te tamamlayanlara farklı ufak tefek hediyeler versek yarışmayı tekrar o azametli günlerine döndürmeyi başarırız.

Şüphesiz ki 100. yarışma da lobiler konuşacak.

Tamam 100. yarışmayı sen düzenle bende teknik desteğini sağlayayım. Katılmam organizatör olurum. :)

Emrah 100. yarışmadan sonra 101, 102, 103 olarak değil de, Eurovision 2 Sezon 1. yarışma, 2. yarışma olarak başlasak daha iyi olmaz mı? Yine ödül, puan olayını falan işin içine katarsak fena olmaz bence. Mesela birkaç üyeye t-shirt falan verilmişti, o iş çok güzeldi bence. Yine puan sistemine dönsek ve ilk 3'te tamamlayanlara farklı ufak tefek hediyeler versek yarışmayı tekrar o azametli günlerine döndürmeyi başarırız.

100 den sonra isim değişikliği bende düşünüyorum ama 2.sezon 1.yarışma gibi ifadeler çok jb malzemesi veririz :D

-Tapatalk-

O Ses Türkiye mi la bu 2. sezon 1. bölüm falan :D :D

100.yarışmayı kaçırmamak lazım kazanan uzun bir süre akıllarda yer edecektir şimdiden rezervasyon yaptırabiliyor muyuz :D

Su forumdaki sevgi ortami ülkede olsa kimse tutamaz bizi :D

10.puanlar sonunda hala puanla tanışamayanlar var :D

1 kişi puanını yollamadı hala :D

Yine rencide olacagim bir yarisma olacak herhold

Beyler herkes puanlarını yolladı lakin misafirim geldi şuan 10.puanlara kadar hesapladım.

O zaman tahmin yapalım;

Venus - Aslan
Hold The Line - Tolga
So Cold - Alpay
Lady Of The Seventh Sky - Erman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt