96. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON MEHMET ARSLANER!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanları bende gönderdim şimdi.
Bu arada kendimize puan veremiyorduk değil mi, sonra vermedim diye ağlamayım bir de. :D

Düşün ki çıldırmış bir yarışmacıyım,
Düşün ki çare yok acil vakayım,
Düşün ki şarkım puan almıyor,
İşte ben o zaman komalardayım.

Olmasa şarkım şampiyon ne yapacağım,
Olmasa ben nasıl haykıracağım,
Şarkım stratejiye kurban giderse
İşte ben o zaman çıldıracağım,

Sormayın ne işim var buralarda,
Şampiyon, şampiyon, olmaya geldik,
Şarkım sağda kalırsa, ölmeye, ölmeye geldik
Buraya Porsuk' a Ejder' e koymaya geldik

:D

Başkası adına utanmak böyle bir şey işte...

Hakikaten hiç yakışmamış abi, tamam biz yapıyoruz böyle şeyler ama sana yakışmadı. Tekrarlamazsan sevinirim.

Bir gün bu yarışmayı ben düzenlersem bildiğin Orijinal Eurovision Arayüzü kullanacağım. :)

20 kişi puanlarını güvenli ellere emanet etti :D

Şu kalanlar da göndersin de bir an önce açıklamaya başlanılsın. :)

T.Tum denilen arkadaşın derhal misafir üye yapılmasını talep ediyorum. :38573:

Hemen bu gece 97.yi yapman için yetki verebilirim Levent renkdaşım :D bana gönderir misin çalışmalarını?

İlk önce Vasfi'ye yolladım. Henüz daha başlamadım o taslaklara ama kafam da planları hazır. Çok orijinal bir şekilde tasarlayacağım. İlla ki tam profesyonel olmayacak bunu da biliyorum. Ama göze de hitap edeceğime eminim. :)

İlk önce Vasfi'ye yolladım. Henüz daha başlamadım o taslaklara ama kafam da planları hazır. Çok orijinal bir şekilde tasarlayacağım. İlla ki tam profesyonel olmayacak bunu da biliyorum. Ama göze de hitap edeceğime eminim. :)
Eurovision için verilen emekler karşılıksız kalmaz :D 97.yi yapıyorsun o zaman bugün :D

Ne zaman ben şampiyon olsam üst üste yarışma yapılıyor. Hiç unutmam, bi keresinde sırf bana gıcıklık olsun diye şampiyon olduğum konuyu anında kapatıp, yenisini açmıştı Arda abi. Şampiyonluğum kelebeğin ömrü kadar sürmüştü.
O yüzden olur da bu gece yine yarışma olursa, demek ki, Emrah'a içerden istihbarat gelmiş. Şampiyon olduğuma dair. Bunların gayesi Aslan bey kardeşimin şampiyonluğuna gölge düşürmek. Aynı Emrah değil miydi size yarışma yohhhhh diyen.

Ne zaman ben şampiyon olsam üst üste yarışma yapılıyor. Hiç unutmam, bi keresinde sırf bana gıcıklık olsun diye şampiyon olduğum konuyu anında kapatıp, yenisini açmıştı Arda abi. Şampiyonluğum kelebeğin ömrü kadar sürmüştü.
O yüzden olur da bu gece yine yarışma olursa, demek ki, Emrah'a içerden istihbarat gelmiş. Şampiyon olduğuma dair. Bunların gayesi Aslan bey kardeşimin şampiyonluğuna gölge düşürmek. Aynı Emrah değil miydi size yarışma yohhhhh diyen.
Senin çenen bazen çok düşüyor :atess:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt