- 22 Kasım 2008
- 14.941
- 481
- 1.708
3 tane atamayız ama 2 tane atarız gibi abi ne dersin?
Sneijder 2 tane, bir tane de Selçuk atacak, rüyasını gördüm

,,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 tane atamayız ama 2 tane atarız gibi abi ne dersin?
3-2 kazanacağız.
İnşallah dediğiniz gibi olur lakin ben pek ümitli değilim. Bjk maçının ikinci yarısı ve trabzon maçı benim şampiyonluk umudumu da kadıköy umudumu da aldı götürdü. Hadi başakşehir ters takım kaza diyelim ama bahsi geçen maçlara diyemem. Bir de Kadıköy'de en kötü zamanında en iyi halimizi yeniyorlar arkadaş hem de abuk sabuk adamların attığı gollerle yeniyorlar o yüzden çok ümitlenmeyin derim. Beraberliği öper başıma koyarım bir rezillik olmasın da. Tecrübeyle sabittir.0-2 kazanacağız.
Yine yazıyorum; bu maç o maç.
İnşallah dediğiniz gibi olur lakin ben pek ümitli değilim. Bjk maçının ikinci yarısı ve trabzon maçı benim şampiyonluk umudumu da kadıköy umudumu da aldı götürdü. Hadi başakşehir ters takım kaza diyelim ama bahsi geçen maçlara diyemem. Bir de Kadıköy'de en kötü zamanında en iyi halimizi yeniyorlar arkadaş hem de abuk sabuk adamların attığı gollerle yeniyorlar o yüzden çok ümitlenmeyin derim. Beraberliği öper başıma koyarım bir rezillik olmasın da. Tecrübeyle sabittir.
Beyler konu değiştirmiş gibi olacağım ama daha önce izlediğim klipleri youtube'da ''YÜKLEYİCİ BU VİDEOYU ÜLKENİZDE KULLANIMA SUNMADI'' uyarısı izleyememeye başladım son 2-3 ayda.
Bu sizde de böyle mi acaba? Yarışmada da bazı şarkılar çıkmıyor başka youtube'dan açılan versiyonunu bulmaya çalışıyorum hep.
@Tolga Aybakan , @Aslan Karadağ, @Alpay Asma , @B. Arda Aycan , @Çağrı Yüce , @Levent Akgün, @Hakan Sarı , @Aslan Türkoğlu , @Hayri Cund , @Mehmet Arslaner, @Emre Arslan, @Musap Aydinli, @Mert Keskek, @Göktuğ Çakırlar , @Emrah Yıldırım , @Adem İlter, @Tuncay Tum, @Adil Çetin , @Erman Türker , @Anıl Bunarcı, @İlker Mavili, @Ahmet Şimşek, @Can BÜYÜK @Teoman Eraslan @Tuncay Van @Mert GÜLMEZ @Tevfik Aksoy @Ömer Tuğrul Yılmazer
Toplanın Allahın askerleri.
Aslan kardeşim bu aralar katılamıyorum yoğunluktan ama kalbimiz lobimizle. Sağolasın.
@Mehmet Arslaner abi tebrik ederim. İlk mi oldu bu yoksa var mıydı derecelerin
@Alpay Asma bu kez olmamış kardeşFormsuz gördüm seni. Ara yaramamış.
Yav ona bakarsan var öyle sürpriz beraberliklerimiz hatta o stadyumda kupa kaldırmışlığımız da varBu gibi istatistikler nedendir bilmiyorum hep sürpriz şekilde bozuluyor, mesela şu an kötü olmamız beni çok daha fazla ümitlendiriyor... Hatırla hagi döneminde kadıköy deplasmanı vardı, herkes fark yiyeceğimizi bekliyordu hatta 6-0'dan daha farklı olacak diyenler bile vardı. Ne oldu ? Az kalsın yeniyorduk, malların efendisi Pino efsaneleşmişti.
Seni allahın askeri olarak görmemiş demek ki musap![]()
Bu defa benim sarkilara puan vermeyin dagitirim burayi