96. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON MEHMET ARSLANER!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-2 kazanacağız.
0-2 kazanacağız.

Yine yazıyorum; bu maç o maç.
İnşallah dediğiniz gibi olur lakin ben pek ümitli değilim. Bjk maçının ikinci yarısı ve trabzon maçı benim şampiyonluk umudumu da kadıköy umudumu da aldı götürdü. Hadi başakşehir ters takım kaza diyelim ama bahsi geçen maçlara diyemem. Bir de Kadıköy'de en kötü zamanında en iyi halimizi yeniyorlar arkadaş hem de abuk sabuk adamların attığı gollerle yeniyorlar o yüzden çok ümitlenmeyin derim. Beraberliği öper başıma koyarım bir rezillik olmasın da. Tecrübeyle sabittir.

Beyler konu değiştirmiş gibi olacağım ama daha önce izlediğim klipleri youtube'da ''YÜKLEYİCİ BU VİDEOYU ÜLKENİZDE KULLANIMA SUNMADI'' uyarısı izleyememeye başladım son 2-3 ayda.

Bu sizde de böyle mi acaba? Yarışmada da bazı şarkılar çıkmıyor başka youtube'dan açılan versiyonunu bulmaya çalışıyorum hep.

İnşallah dediğiniz gibi olur lakin ben pek ümitli değilim. Bjk maçının ikinci yarısı ve trabzon maçı benim şampiyonluk umudumu da kadıköy umudumu da aldı götürdü. Hadi başakşehir ters takım kaza diyelim ama bahsi geçen maçlara diyemem. Bir de Kadıköy'de en kötü zamanında en iyi halimizi yeniyorlar arkadaş hem de abuk sabuk adamların attığı gollerle yeniyorlar o yüzden çok ümitlenmeyin derim. Beraberliği öper başıma koyarım bir rezillik olmasın da. Tecrübeyle sabittir.

Bu gibi istatistikler nedendir bilmiyorum hep sürpriz şekilde bozuluyor, mesela şu an kötü olmamız beni çok daha fazla ümitlendiriyor... Hatırla hagi döneminde kadıköy deplasmanı vardı, herkes fark yiyeceğimizi bekliyordu hatta 6-0'dan daha farklı olacak diyenler bile vardı. Ne oldu ? Az kalsın yeniyorduk, malların efendisi Pino efsaneleşmişti.

Beyler konu değiştirmiş gibi olacağım ama daha önce izlediğim klipleri youtube'da ''YÜKLEYİCİ BU VİDEOYU ÜLKENİZDE KULLANIMA SUNMADI'' uyarısı izleyememeye başladım son 2-3 ayda.

Bu sizde de böyle mi acaba? Yarışmada da bazı şarkılar çıkmıyor başka youtube'dan açılan versiyonunu bulmaya çalışıyorum hep.

Arada bir oluyor, son yarışmada yoktu mesela.. Yalnız yanılmıyorsam son 2-3 ay değil, 1 yıldır falan var böyle bir şey.

Aslan kardeşim bu aralar katılamıyorum yoğunluktan ama kalbimiz lobimizle. Sağolasın.
Mehmet Arslaner abi tebrik ederim. İlk mi oldu bu yoksa var mıydı derecelerin :)
Alpay Asma bu kez olmamış kardeş ;) Formsuz gördüm seni. Ara yaramamış.

Aslan kardeşim bu aralar katılamıyorum yoğunluktan ama kalbimiz lobimizle. Sağolasın.
@Mehmet Arslaner abi tebrik ederim. İlk mi oldu bu yoksa var mıydı derecelerin :)
@Alpay Asma bu kez olmamış kardeş ;) Formsuz gördüm seni. Ara yaramamış.

Eyv.

Official olmayan 2 şampiyonluğum var, official'da ise 2 üçüncülük 1 ikincilik vardı sanırım. Şampiyonluk ilk oldu :D

Bu gibi istatistikler nedendir bilmiyorum hep sürpriz şekilde bozuluyor, mesela şu an kötü olmamız beni çok daha fazla ümitlendiriyor... Hatırla hagi döneminde kadıköy deplasmanı vardı, herkes fark yiyeceğimizi bekliyordu hatta 6-0'dan daha farklı olacak diyenler bile vardı. Ne oldu ? Az kalsın yeniyorduk, malların efendisi Pino efsaneleşmişti.
Yav ona bakarsan var öyle sürpriz beraberliklerimiz hatta o stadyumda kupa kaldırmışlığımız da var :D Lakin galibiyet için ya benim maça gitmem lazım ya da şampiyonluk için kadıköy'de galibiyet dışında hiçbir sonucun yaramaması lazım. Şu an ancak bu şartlar oluşursa galibiyet alabiliriz gibi duruyor :D

Bu yarışma nefis bir şarkı ile huzurlarda olmayı planlıyorum.

Lütfen benim olduğumu tahmin etseniz de haksızlık etmeyelim. Sonuçta kişiler değil şarkılar kalıyor. Belki ben de abartıyor olabilirim şarkıyı tabi orası ayrı. :D

Beyler başlığı açın. Parçaları bana gönderin.

Bu defa benim sarkilara puan vermeyin dagitirim burayi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt