96. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON MEHMET ARSLANER!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şarlo nasıl bir isim beyler? Hani bu iş daha çok çocuklara hitap ettiği için çok öyle ingilizcenin dibine vuracak kelimeler istemiyorum. :D Clownification yok bilmem Clowns N' Balloons falan. Çocuk nasıl aklında tutsun bu isimleri. :D

Oğlum senin müşterin çocuklar değil, o çocukların ebeveynleri olacak :D

Oğlum senin müşterin çocuklar değil, o çocukların ebeveynleri olacak :D

Orası öyle abim de, ne bileyim yahu. Sonuçta müşterilerimin de Gürcistanlı olacaklarını unutmayın. Şimdi ben bir şirket kurdum, ismi Clowns N' Balloons dersem senin artistliğin kime lan derler. :D

@Emrah Yıldırım kayıtların akşama kadar tamamlanması için başlığı bir an önce açmanı arz ve niyaz ediyorum.
Beyler sizlerden beni mazur görmenizi isteyeceğim biraz rahatsızım halsizim ilgilenemem bugün o yüzden ben açmasam daha iyi.Ancak benim yerime 1 yönetici konuyu açar şarkıları alır playlisti hazırlarsa puanlamayı bana gönderebilirsiniz ben hesaplar yarın açıklarım.Ya da pazartesi düzenleriz ?

Beyler sizlerden beni mazur görmenizi isteyeceğim biraz rahatsızım halsizim ilgilenemem bugün o yüzden ben açmasam daha iyi.Ancak benim yerime 1 yönetici konuyu açar şarkıları alır playlisti hazırlarsa puanlamayı bana gönderebilirsiniz ben hesaplar yarın açıklarım.Ya da pazartesi düzenleriz ?

O iş kolay. Ben şimdi bulurum birini. :D

Vasfi Vural Mehmet Arslaner Tanju Karayel

Yarışmanın kaderi sizin ellerinizde beyler. Yapacağın iş çok basit. Playlist oluşturmak. İşimiz var falan demeyin. Akşam akşam ne işiniz olacak? Hadi Mehmet abiyi anlarım, düzenli seks hayatı olan birisi. Belki de şu anda pozisyondan pozisyona giriyor. Ama diğer genç arkadaşlar? Hadi. Bi kere de uzatmadan yapın şu işi. Bak Emrah pazartesi diyorsa bilin ki, bi daha 1 ay yarışma yapılmaz. Çünkü sonra araya ŞL, Avrupa Ligi maçları falan girecek.

Dünün acısını çıkarmak içün yarışma talep ediyorum bende.

Yok istiyorsanız ben yaparım. Tamamen düzenlerim. 2 gün izinliyim. Çok rahat bir şekilde altından kalkarım. Yarın da 23.00 yada 23.30 gibi açıklarım.

Yok istiyorsanız ben yaparım. Tamamen düzenlerim. 2 gün izinliyim. Çok rahat bir şekilde altından kalkarım. Yarın da 23.00 yada 23.30 gibi açıklarım.

Sen Allahın bir lütfusun abi. Hatta birini bu geceye kadar bitirebiliren, birini de yarın gece yaparsın.

Edit: Acaba fazla mı abartıyorum lan. :D

Tamam o zaman bende 98'i yaparım haftaya :D yetkini verdim yetki konusunda Vasfi Vural sana yardımcı olur başın sıkışırsa.Kolay gelsin :)

Vasfi'den alacağım. Arda lakin 22.30 da açacağım. Zira şimdi işten çıkıp eve gideceğim.! Başlık açmak için bir yönetici yardım etsin gerisini ben hallederim. Ayrıca Lütfen profil fotoğraflarınızı düzgün seçiniz. Görüp görebileceğiniz en teknolojik ve göze hitap eden yarışma olacak. :D

Enfes bir parça buldum bile bugüne kadar nasıl yarışmamış şaşırdım ;)

@Vasfi Vural @Mehmet Arslaner @Tanju Karayel

Yarışmanın kaderi sizin ellerinizde beyler. Yapacağın iş çok basit. Playlist oluşturmak. İşimiz var falan demeyin. Akşam akşam ne işiniz olacak? Hadi Mehmet abiyi anlarım, düzenli seks hayatı olan birisi. Belki de şu anda pozisyondan pozisyona giriyor. Ama diğer genç arkadaşlar? Hadi. Bi kere de uzatmadan yapın şu işi. Bak Emrah pazartesi diyorsa bilin ki, bi daha 1 ay yarışma yapılmaz. Çünkü sonra araya ŞL, Avrupa Ligi maçları falan girecek.

Offf ulan of bildiğin kahkaha attım, Allahta seni güldürsün emi :D

Vasfi'den alacağım. Arda lakin 22.30 da açacağım. Zira şimdi işten çıkıp eve gideceğim.! Başlık açmak için bir yönetici yardım etsin gerisini ben hallederim. Ayrıca Lütfen profil fotoğraflarınızı düzgün seçiniz. Görüp görebileceğiniz en teknolojik ve göze hitap eden yarışma olacak. :D

Yandık o zaman :D

Bende yardım edebilirim abi yetkim var, mentionlaman yeterli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt