96. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON MEHMET ARSLANER!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Arslaner B. Arda Aycan Erman Türker Alpay Asma

Beyler yeri değil ama yeni bir başlık açmak istemedim. Ben bir palyaço kiralama organizasyon şirketi kuracağım yakında. İsim konusunda kararsızım. Sizce nasıl bir isim koymalıyım? Önerisi olan var mı?

Not: Lütfen işi makaraya bağlamayalım. Gayet ciddiyim.

@Mehmet Arslaner @B. Arda Aycan @Erman Türker @Alpay Asma

Beyler yeri değil ama yeni bir başlık açmak istemedim. Ben bir palyaço kiralama organizasyon şirketi kuracağım yakında. İsim konusunda kararsızım. Sizce nasıl bir isim koymalıyım? Önerisi olan var mı?

Bu isim verme işlerinde ben bayağı kötüyüm. Ama yine de düşüneyim bir aklıma içime sinen bir şey gelirse yazarım Aslan.

@Mehmet Arslaner @B. Arda Aycan @Erman Türker @Alpay Asma

Bilemedim ki la :D

Cind Klown nasıl ? C ve K ile harf oyunu yaptım :asd22: aslında fena da değil sanki... C&K temalı bir de logo yaptın mı mis.

Malum arkadaştan farklı olarak, gecenin bu saattinde beyin mekanizmanı işe salıp fikir ürettiğin için teşekkür ederim ağabey. :D

Faydalı olabilmek isterdim ama cidden ben de epey beceriksizim bu konuda :D

Yav bence öyle çokta düşünme, tek kelimelik enteresan bir isim seç geç. Claun- Klauvn - Klaun vs gibi.

Faydalı olabilmek isterdim ama cidden ben de epey beceriksizim bu konuda :D

Yav bence öyle çokta düşünme, tek kelimelik enteresan bir isim seç geç. Claun- Klauvn - Klaun vs gibi.

Abi Gürcistan'da bu sektörde büyük bir boşluk var. Yani sünnetlerde, doğum günlerinde falan çocukların aileleri resmen palyaço avına çıkıyor. :D Yani bu iş tutarsa köşeyi dönerim.
O yüzden şirket kurmaya karar verdim. Ama bir şirketin başarılı ve marka olabilmesi için isim çok önemli. Mesela "Bacısıgüzel Paylaço" kiralama şirketi başarılı olur mu sence? :D

Abi Gürcistan'da bu sektörde büyük bir boşluk var. Yani sünnetlerde, doğum günlerinde falan çocukların aileleri resmen palyaço avına çıkıyor. :D Yani bu iş tutarsa köşeyi dönerim.
O yüzden şirket kurmaya karar verdim. Ama bir şirketin başarılı ve marka olabilmesi için isim çok önemli. Mesela "Bacısıgüzel Paylaço" kiralama şirketi başarılı olur mu sence? :D

Öyle tabi canım :D tek kelime olursa daha akılda kalır diye demiştim, önemsiz diye değil yani. :D

@Emrah Yıldırım kayıtların akşama kadar tamamlanması için başlığı bir an önce açmanı arz ve niyaz ediyorum.

Son düzenleme:
@Arslan

latest

Foruma ne ara bu kadar mal doluştu yav en güzeli bu başlıktan hiç çıkmamak.

Akşama 97. yarışma olacak mı?

Şarlo nasıl bir isim beyler? Hani bu iş daha çok çocuklara hitap ettiği için çok öyle ingilizcenin dibine vuracak kelimeler istemiyorum. :D Clownification yok bilmem Clowns N' Balloons falan. Çocuk nasıl aklında tutsun bu isimleri. :D

Şarlo nasıl bir isim beyler? Hani bu iş daha çok çocuklara hitap ettiği için çok öyle ingilizcenin dibine vuracak kelimeler istemiyorum. :D Clownification yok bilmem Clowns N' Balloons falan. Çocuk nasıl aklında tutsun bu isimleri. :D

Chiki Chiki Klown.

Clowns N' Balloons nedir ya oldu olacak guns n roses falan koy :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt