96. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON MEHMET ARSLANER!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alpay mı topluyor puanını
cevap belli: 95

Mehmet abiyi tebrik eder beni dahil etmediğiniz bu yarışma hakkında teesuflerimi sunarım.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benzete benzete bu adama mı benzettin, gazabım fena olacak, bundan sonra Örmın Bey' in yanında saf tutuyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Epey benzeşiyorsunuz bazı konularda, insan vakti gelince bırakmayı bilecek abi :D o MHP'yi sende kedi lobisini bitirdin.

Alpay Asma Doğru söyle öylesine yolladın demi o şarkıyı, şampiyonluk beklemiyordun yani ? Kötü şarkı diye demiyorum da sanki derece yapamayacağı biraz fazla belli gibi. :D

B. Arda Aycan agabey sadece benim değil çoğu puan sıkıntılı.

Aslan Karadag-Ervahi Ezelde 71 olması lazım ama 63.

Tuncay hesapladi sanırım puanları :D

Alpay Asma Doğru söyle öylesine yolladın demi o şarkıyı, şampiyonluk beklemiyordun yani ? Kötü şarkı diye demiyorum da sanki derece yapamayacağı biraz fazla belli gibi. :D

Şarkı 30+ yaş grubu şarkısı abi. Az puan alacağını biliyordum. Vasfi şampiyon şarkı geldi dediğinde emin oldum.

Arda abi 12 verince takibi de bıraktım zaten. :D

Baktım garip garip üyeler katılıyor ne diye güzel şarkı gonderip harcatayim. :D

B. Arda Aycan agabey sadece benim değil çoğu puan sıkıntılı.

Aslan Karadag-Ervahi Ezelde 71 olması lazım ama 63.

Tuncay hesapladi sanırım puanları :D

Mehmet Bey, Vasfi kardeşimizi kandırmış, puanlarla oynayıp şampiyon olmuş, yarışmanın iptalini talep ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şarkı 30+ yaş grubu şarkısı abi. Az puan alacağını biliyordum. Vasfi şampiyon şarkı geldi dediğinde emin oldum.

Arda abi 12 verince takibi de bıraktım zaten. :D

Baktım garip garip üyeler katılıyor ne diye güzel şarkı gonderip harcatayim. :D

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Vallahi ben puan almadım ve şampiyon oldum, bundan sonra şarkı seçimi yaparken bu durumuda göz önünde bulunduracağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt