- 10 Nisan 2013
- 54.100
- 34.400
- 2.993
DramVerdiğim 12 ile şampiyon oldun la kıymetimi bil![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DramVerdiğim 12 ile şampiyon oldun la kıymetimi bil![]()
Ben saydım 1 puan eksik gidiyordu puanlamada en son puanlamada Vasfi kardeşimiz onu eklemişAbi benim puanları tekrar hesaplar mısın 2.likten düşüyorsam hiç karıştırma 1.olabiliyorsam yıkalım ortalığı![]()
Bence bu eğlence yarışmasına Galatasaray marşı ile katılmak hiç etik değil kardeşim haksız rekabet. İşte tam da bu yüzden kimseden puan alamadınDiger konu kilitlendi burda yazayim agabey evet benim Galatasaray icin emek verip duzenlenen sarkilar puan vermemek ayipliktir ve gonulden Galatasaray bagliligi yoktur demektir.
Bence bu eğlence yarışmasına Galatasaray marşı ile katılmak hiç etik değil kardeşim haksız rekabet. İşte tam da bu yüzden kimseden puan alamadın![]()
Abi benim puanları tekrar hesaplar mısın 2.likten düşüyorsam hiç karıştırma 1.olabiliyorsam yıkalım ortalığı![]()
Erman Bey'i kıskandırmak ne güzel oldu yav![]()
Hepinizsiniz tekim ulan alayına giderMadem ilk 3 biz olduk Erman bey bir süre kıskansın yarışma yapmayalım![]()
İyi öğrendiysen sıkıntı yokSarki yarismasi ama iyi oldu bu simdi ogrendim Galatasaray ve Galatasarayliligin ne oldugunu.Bundan sonra yapacagimi biliyorum.
![]()
Hepinizsiniz tekim ulan alayına gider![]()
![]()
Alpaya saplayan Vasfi reyizi kutlarım.
Size yakinda Tuncay Bey dedirtecegim yazin bunu bir kenara.
Ancak şike ve ayak oyunları ile son verebilirsiniz zaten.![]()
Bir puanlarını toplasana Alpay
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi