Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.884
- 21.936
- 3.553
Shocking Blue underrated kalan güzide bir grup bence bu arada. 
Burası anlamaz tabi. Spesifik kaçıyor.

Burası anlamaz tabi. Spesifik kaçıyor.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancıya gitmedi abi sorun yok@Vasfi Vural Eline sağlık kardeşim 10 numero yarışmaydı
@Emrah Yıldırım Seni geçerek şampiyon olmak üzdü ama ne yapalım nasip kısmet
@Aslan Türkoğlu Sen şampiyon olursun diyordum ama olamadın (Çokta fifi) tebrikler
@Erman Türker Allah belanı versin kardeşim.![]()
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Vallahi ben puan almadım ve şampiyon oldum, bundan sonra şarkı seçimi yaparken bu durumuda göz önünde bulunduracağım.
Katıldığım 2. Eurovision'du bu diğerine göre biraz daha yükselmişim. Türküler fazla iş yapmıyor herhalde bundan sonrakilere yabancıyla katılacağım![]()
Daha da ilginci ne zaman 12 alsam Arda Abi'den 13. oluyorum.
Lady in Red-Chris De Burgh vardı o da aynı sonla yuzlesmisti.
Müzik kulağı gerçekten çok başarılı kendisinin. Ama forum anlamıyor pek bunları![]()
Yok be... Bunlar hep ön kabul...
Ne klasik müziğe puan verir, ne enstrümantal müziğe puan verir... Müzik konusunda Hıncal Uluç'a benzetiyorum Arda abiyi, sözü var ama fikri yok![]()
![]()
Ö.B'nin safına geçmeyecektin abi.
Yok be... Bunlar hep ön kabul...
Ne klasik müziğe puan verir, ne enstrümantal müziğe puan verir... Müzik konusunda Hıncal Uluç'a benzetiyorum Arda abiyi, sözü var ama fikri yok![]()
![]()
Ö.B'nin safına geçmeyecektin abi.
Ouvvv
Uefa Finali Hagi'nin gorduğu kırmızı kart [17 Mayıs 2000] - YouTube
Mehmet abi bu lafın altında kalmaz diyorum ben.![]()
Bu saatten sonra her tahmini şaşırtacaktırOcak için 3.55 diyorlar sen ne diyorsun ?
@Aslan Türkoğlu kardes bizim ejderler ne alemde cok uzak kaldik buralara , artik dönme vakti geldide geciyor, ulu ejder adina yakip yikma zamani geldi artik.
![]()
Beddua etme la uğursuz herif@Vasfi Vural Eline sağlık kardeşim 10 numero yarışmaydı
@Emrah Yıldırım Seni geçerek şampiyon olmak üzdü ama ne yapalım nasip kısmet
@Aslan Türkoğlu Sen şampiyon olursun diyordum ama olamadın (Çokta fifi) tebrikler
@Erman Türker Allah belanı versin kardeşim.![]()
Çatladığım bir durum falan yok abartmayınYabancıya gitmedi abi sorun yoksen,ben ve @Aslan Türkoğlu kürsüsü güzel bir 3lü oldu @Erman Türker'i çatlattı adeta
iyi,kötü,çirkin olduk.Ben zalım olduğuma göre kötü benim gerisini aranızda anlaşın
![]()
Çok sertt çoook serttt ahahhahahahhahahhahahahh :2aloh1::2aloh1::2aloh1:Evanescence ile yarışmaya katılmaya çalışıp, "Amy Lee kim? Kadın basketbol takımımızın pivotu mu?" diye soran adam bana müzik konusunda sözü var fikri yok diyor![]()
Beddua etme la uğursuz herif![]()
Çatladığım bir durum falan yok abartmayın5 şampiyonluğum var bu yarışmada dereceleri saymıyorum bile
Benim seviyeme ulaşabilmeniz için daha çok fırın ekmek yemesi lazım özellikle adını anmak istemiyorum birisinin
Aslan'ın 4 veya 5 şampiyonluğu var bak o konuşabilir de siz ikiniz ümitsiz vakasınız
Çok sertt çoook serttt ahahhahahahhahahhahahahh :2aloh1::2aloh1::2aloh1: