96. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON MEHMET ARSLANER!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shocking Blue underrated kalan güzide bir grup bence bu arada. :)

Burası anlamaz tabi. Spesifik kaçıyor. :D

97.yarışmayı ben yapacağım hem de bol şaibeli ve sürprizli bir şekilde.Ancak kayıtları yarın açarım 24 kişi tam olsun.

Not : Şimdiden şarkı falan göndermeyin :D

Tarihin en temiz yarışmasına leke sürmeyelim lütfen :red:

@Vasfi Vural Eline sağlık kardeşim 10 numero yarışmaydı :D
@Emrah Yıldırım Seni geçerek şampiyon olmak üzdü ama ne yapalım nasip kısmet :D
@Aslan Türkoğlu Sen şampiyon olursun diyordum ama olamadın (Çokta fifi) tebrikler :D
@Erman Türker Allah belanı versin kardeşim. :D
Yabancıya gitmedi abi sorun yok :D sen,ben ve Aslan Türkoğlu kürsüsü güzel bir 3lü oldu Erman Türker'i çatlattı adeta :D iyi,kötü,çirkin olduk.Ben zalım olduğuma göre kötü benim gerisini aranızda anlaşın :D

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Vallahi ben puan almadım ve şampiyon oldum, bundan sonra şarkı seçimi yaparken bu durumuda göz önünde bulunduracağım.

Daha da ilginci ne zaman 12 alsam Arda Abi'den 13. oluyorum.

Lady in Red-Chris De Burgh vardı o da aynı sonla yuzlesmisti.

Müzik kulağı gerçekten çok başarılı kendisinin. Ama forum anlamıyor pek bunları :D

Burnuma kotu kokular geliyor...

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katıldığım 2. Eurovision'du bu diğerine göre biraz daha yükselmişim. Türküler fazla iş yapmıyor herhalde bundan sonrakilere yabancıyla katılacağım:D

Katıldığım 2. Eurovision'du bu diğerine göre biraz daha yükselmişim. Türküler fazla iş yapmıyor herhalde bundan sonrakilere yabancıyla katılacağım:D

8 puanın masa başında yenmis senin yalnız. :D

Son 1 hafta da 3-4 kez dinledim o şarkıyı. Ben girerim katılan olmaz ise 1-2 yarışmaya diyordum.

Ozan ve Ayberk abiler olsa en az +20 puanı daha vardı.

Daha da ilginci ne zaman 12 alsam Arda Abi'den 13. oluyorum.

Lady in Red-Chris De Burgh vardı o da aynı sonla yuzlesmisti.

Müzik kulağı gerçekten çok başarılı kendisinin. Ama forum anlamıyor pek bunları :D

Yok be... Bunlar hep ön kabul... :D

Ne klasik müziğe puan verir, ne enstrümantal müziğe puan verir... Müzik konusunda Hıncal Uluç'a benzetiyorum Arda abiyi, sözü var ama fikri yok :D :D

Ö.B'nin safına geçmeyecektin abi.

Ne klasik müziğe puan verir, ne enstrümantal müziğe puan verir... Müzik konusunda Hıncal Uluç'a benzetiyorum Arda abiyi, sözü var ama fikri yok :D :D

O konularda ben de rahatsizim :D

Şarap içen klas bir abimiz ama klasik müziğe sözü yok diye puan vermiyor kendisi :D

Ne quartetler operalar var elimde rezil olmasın diye asla girmiyorum.

Evanescence ile yarışmaya katılmaya çalışıp, "Amy Lee kim? Kadın basketbol takımımızın pivotu mu?" diye soran adam bana müzik konusunda sözü var fikri yok diyor :D

@Aslan Türkoğlu kardes bizim ejderler ne alemde cok uzak kaldik buralara , artik dönme vakti geldide geciyor, ulu ejder adina yakip yikma zamani geldi artik.

2hkW9T3YCkzVhoS1y6K9OTm2517lMw5UM3Vp7O1bCIGlYWTDVwW1fnCe6LRIQiGgDQ=h900

Bu sefer ağlattın abi
sad00777.gif

Sana söz veriyorum yaşlı ejder, taş üstünde taş baş üstünde baş bırakmayacağımız gün yakındır!

Son düzenleme:
@Vasfi Vural Eline sağlık kardeşim 10 numero yarışmaydı :D
@Emrah Yıldırım Seni geçerek şampiyon olmak üzdü ama ne yapalım nasip kısmet :D
@Aslan Türkoğlu Sen şampiyon olursun diyordum ama olamadın (Çokta fifi) tebrikler :D
@Erman Türker Allah belanı versin kardeşim. :D
Beddua etme la uğursuz herif :D :D

Yabancıya gitmedi abi sorun yok :D sen,ben ve @Aslan Türkoğlu kürsüsü güzel bir 3lü oldu @Erman Türker'i çatlattı adeta :D iyi,kötü,çirkin olduk.Ben zalım olduğuma göre kötü benim gerisini aranızda anlaşın :D
Çatladığım bir durum falan yok abartmayın :D 5 şampiyonluğum var bu yarışmada dereceleri saymıyorum bile :D Benim seviyeme ulaşabilmeniz için daha çok fırın ekmek yemesi lazım özellikle adını anmak istemiyorum birisinin :D Aslan'ın 4 veya 5 şampiyonluğu var bak o konuşabilir de siz ikiniz ümitsiz vakasınız :D

Evanescence ile yarışmaya katılmaya çalışıp, "Amy Lee kim? Kadın basketbol takımımızın pivotu mu?" diye soran adam bana müzik konusunda sözü var fikri yok diyor :D
Çok sertt çoook serttt ahahhahahahhahahhahahahh :2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Beddua etme la uğursuz herif :D :D

Çatladığım bir durum falan yok abartmayın :D 5 şampiyonluğum var bu yarışmada dereceleri saymıyorum bile :D Benim seviyeme ulaşabilmeniz için daha çok fırın ekmek yemesi lazım özellikle adını anmak istemiyorum birisinin :D Aslan'ın 4 veya 5 şampiyonluğu var bak o konuşabilir de siz ikiniz ümitsiz vakasınız :D

Çok sertt çoook serttt ahahhahahahhahahhahahahh :2aloh1::2aloh1::2aloh1:

La yürü git :D :D

6 saat arayla iletişim kuruyor adama bak, bu mevzuyu unutalı hani oldu üstüne boza mayaladım arada bir gidip karıştırıyourum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt