- 19 Mart 2014
- 28.175
- 29.640
- 2.598
Tamam eve geldiğim zaman yemek yedikten sonra başlığı açarım. 22.45 gibi görüşürüz. Haydi Hayırlı Akşamlar !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam eve geldiğim zaman yemek yedikten sonra başlığı açarım. 22.45 gibi görüşürüz. Haydi Hayırlı Akşamlar !
@Tolga Aybakan , @Aslan Karadağ, @Alpay Asma , @B. Arda Aycan , @Çağrı Yüce , @Levent Akgün, @Hakan Sarı , @Aslan Türkoğlu , @Hayri Cund , @Mehmet Arslaner, @Emre Arslan, @Musap Aydinli, @Mert Keskek, @Göktuğ Çakırlar , @Emrah Yıldırım , @Adem İlter, @Tuncay Tum, @Adil Çetin , @Erman Türker , @Anıl Bunarcı, @İlker Mavili, @Ahmet Şimşek, @Can BÜYÜK Teoman Eraslan Tuncay Van Mert GÜLMEZ Tevfik Aksoy Ömer Tuğrul Yılmazer
Toplanın Allahın askerleri.
Erman Abi diye üye mi varmış ahahhahahah
Buyrun benim
Seni allahın askeri olarak görmemiş demek ki musapbizi niye mentnlamadin abi![]()
bizi niye mentnlamadin abi![]()
![]()
En kısa sürede gözlerini tamir ettirmen dileğiyle aziz kardeşim.![]()
Kadıköy deplasmanı öncesi avatarın çok manidar @Emre Arslan söylemeden edemedimTotem yapıyorsun sanırım lakin tutmaz o baştan söyleyeyim. Ben o Marcio'nun golünü canlı olarak fener tribününden izlemiş bir renkdaşınızım
Son 20 yılda Galatasaray'ın Kadıköy'de kazandığı tek maçta benim stadyumda olmam tesadüf olamaz. Ayağım öyle uğursuz gelir bunlara o yüzden totemse aranızda para toplayıp bana fener tribününden bilet alacaksınız ben de maça gideceğim ancak o zaman kadıköy galibiyeti görürsünüz benden demesi
![]()
Kadıköy deplasmanı öncesi avatarın çok manidar @Emre Arslan söylemeden edemedimTotem yapıyorsun sanırım lakin tutmaz o baştan söyleyeyim. Ben o Marcio'nun golünü canlı olarak fener tribününden izlemiş bir renkdaşınızım
Son 20 yılda Galatasaray'ın Kadıköy'de kazandığı tek maçta benim stadyumda olmam tesadüf olamaz. Ayağım öyle uğursuz gelir bunlara o yüzden totemse aranızda para toplayıp bana fener tribününden bilet alacaksınız ben de maça gideceğim ancak o zaman kadıköy galibiyeti görürsünüz benden demesi
![]()
Musap'ın suçu yok banada bildirim gelmedi.
3-2 kazanacağız.
Yalan değil bana da gelmedi. Aslan'ın atacağı menşın o kadar olur.Musap'ın suçu yok banada bildirim gelmedi.
0-2 kazanacağız.
Yine yazıyorum; bu maç o maç.
Harbiden bu sefer içime doğdu benim yaÖnceki seneler pek böyle olmazdı ama 15 gün önceden bile kazanacağız diyordum.