96. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON MEHMET ARSLANER!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam eve geldiğim zaman yemek yedikten sonra başlığı açarım. 22.45 gibi görüşürüz. Haydi Hayırlı Akşamlar !

bizi niye mentnlamadin abi :(

yN2AVn.png

En kısa sürede gözlerini tamir ettirmen dileğiyle aziz kardeşim. :D

Kadıköy deplasmanı öncesi avatarın çok manidar Emre Arslan söylemeden edemedim :D Totem yapıyorsun sanırım lakin tutmaz o baştan söyleyeyim. Ben o Marcio'nun golünü canlı olarak fener tribününden izlemiş bir renkdaşınızım :D Son 20 yılda Galatasaray'ın Kadıköy'de kazandığı tek maçta benim stadyumda olmam tesadüf olamaz. Ayağım öyle uğursuz gelir bunlara o yüzden totemse aranızda para toplayıp bana fener tribününden bilet alacaksınız ben de maça gideceğim ancak o zaman kadıköy galibiyeti görürsünüz benden demesi :D

Kadıköy deplasmanı öncesi avatarın çok manidar @Emre Arslan söylemeden edemedim :D Totem yapıyorsun sanırım lakin tutmaz o baştan söyleyeyim. Ben o Marcio'nun golünü canlı olarak fener tribününden izlemiş bir renkdaşınızım :D Son 20 yılda Galatasaray'ın Kadıköy'de kazandığı tek maçta benim stadyumda olmam tesadüf olamaz. Ayağım öyle uğursuz gelir bunlara o yüzden totemse aranızda para toplayıp bana fener tribününden bilet alacaksınız ben de maça gideceğim ancak o zaman kadıköy galibiyeti görürsünüz benden demesi :D

Abi biletler tükenmese seninle beraber truva yapardık :(

Musap'ın suçu yok banada bildirim gelmedi.

Kadıköy deplasmanı öncesi avatarın çok manidar @Emre Arslan söylemeden edemedim :D Totem yapıyorsun sanırım lakin tutmaz o baştan söyleyeyim. Ben o Marcio'nun golünü canlı olarak fener tribününden izlemiş bir renkdaşınızım :D Son 20 yılda Galatasaray'ın Kadıköy'de kazandığı tek maçta benim stadyumda olmam tesadüf olamaz. Ayağım öyle uğursuz gelir bunlara o yüzden totemse aranızda para toplayıp bana fener tribününden bilet alacaksınız ben de maça gideceğim ancak o zaman kadıköy galibiyeti görürsünüz benden demesi :D

3-2 kazanacağız.

0-2 kazanacağız.

Yine yazıyorum; bu maç o maç.

Harbiden bu sefer içime doğdu benim ya :D Önceki seneler pek böyle olmazdı ama 15 gün önceden bile kazanacağız diyordum.

Bir de fenerlilerde manasız bir korku hissediyorum, şimdiden yol yapmaya başlamalar falan ilginç yani... (Alişen mesela)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt