Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
futbolcu değil
çekirge gibi sıçrıyor anca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem futbol bilgisi hem kişiliği gerçekten sıkıntı çok başımızı ağrıtır Emre Mor ama çocuk o kadar yetenekli ki topu ayağına aldığı anda izletiyor kendisini
Ama çocuğa haksızlık yapıldı kırmızı kart asla çıkmaması gereken bir pozisyondu çocuk ayağını takmıyor üstelik adamın geldiğini görünce geri topladı ayağını daha ne yapsın çocuk ?Adam olucak istek var. Cikarken aglamasi ve bizim ikitane futbolcunun sarilarak destek vermesi harikaydi.
Bizim taraftar da çekirgelere bayılır ne güzel.futbolcu değil
Bunu diyen arkadasin 2x sakat beyinli belhanda fanboyu olmasiBizim taraftar da çekirgelere bayılır ne güzel.
Harbiden bu çocuktan topçu olmaz beyni sakat.
Ben de sakatım bakma senBunu diyen arkadasin 2x sakat beyinli belhanda fanboyu olmasi![]()
staddan nasıl göründü gözüne
Gelişimine şöyle bakin;
Bu çocuk paraci dendi kendine taht yapmiş mercedes'e biniyor dendi
Çocuk 1,7milyon aliyorken galatasaray'a 700bin euroya oynamaya geldi.
Saha dişında sorun, sürekli fortnite oynuyor ,,anrenmanlara katilmiyor, sürekli kadro dışı kaliyor dendi
Çocuk floryada yatip kalkiyor
Pas vermiyor bencil dendi
Son maç hariç pasli oyunda hep vardi konya macinda %89 pas isabeti vardi .son maçta kendisine söylenen gir dripling yap dendi zaten
Defansa yardim etmiyor bekini takip etmiyor dendi
2 maçtir goruyoruz bekinide takip ediyor defansa da geliyor topta çaliyor
Şutlari zayif boşa şut çekiyor dendi
Çocuk eskisi gibi şut çekmiyor. Onun yerine pas veriyor.farkettiyseniz.nadir şut çekiyor ve çekmesi gereken yerde çekiyor
Takimi umarsamiyor kendini dusunuyor dendi
Çocuk kirmizi gordum maçi katlettim diye ağlaya ağlaya çikti
Görüldüğü üzere gelişim var.çevre kontrolü ve top kontrolunu geliştirince 11 de vazgecilmez olur.