97. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON MEHMET ARSLANER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Can BÜYÜK Run değil Madolis'i diyorum ben ha yanlış anlama. Kimsenin müzik kulağını eleştirecek konumda değilim zaten. Öyle toplara asla girmem. :)

Alpay kuşku oklarını üzerine çekti :D

Tüm Puan görsellerini atıp en son şampiyonluk görselini atacağım. Bilginiz olsun. Ben bile şu anda bilmiyorum. Son puanlar ile gelen hesaplamayı en sona bıraktım. Önce yemek yiyeyim. Sonrasında başlığı açıp sonuçları açıklayacağım.

Pat benim değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oğuzhan Koç falan birinci olur şimdi bu Tuncay yüzünden Allah bilir. :D

Olum sevdiğime verdim puanı. Run güzeldi hatunun söylediği. Can'a yazdığım o. :D

Madolis RUM müziği dediğim. Ona zorunluktan verdim. Haydaaa. Karıştırmayın ortalığı. :D

Kötü ya o baya. Ben severim Rum Müziklerini ama yoklukta puan verdim sadece. O değil banko Cat. :D

Yaw arkadaş Rum müziklerini seviyorsan normalde, ben de diyorum ki neden Manolas'a zorunluluktan puan vermiş oluyorsun, seviyormuşunya işte burada anlaşılmayan şey ne :D

Yaw arkadaş Rum müziklerini seviyorsan normalde, ben de diyorum ki neden Manolas'a zorunluluktan puan vermiş oluyorsun, seviyormuşunya işte burada anlaşılmayan şey ne :D

Run Rum derken dumur ettiniz lan beynimi. :D

Rum şarkılarını seviyorum. Bu hoşuma gitmedi. Bayık geldi. Listede doğru düzgün parça olmadığından verdim diyorum. Ben de anlamadım anlaşılmayan ne yahu. :oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt