97. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON MEHMET ARSLANER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada kimse Mehmet Bey' in şarkısı için tahminde bulunmamış, Hümeyra kendisinindir diye düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tabiki değil... O eski gariban Mehmet artık yok, son derece iddialı bir yarışmacı olan Mehmet var. Dolayısıyla öyle bir eserle katılmam söz konusu dahi olamaz.

Aşağılamadım abi ne aşağılaması, estf haddime mi ? :D

O gibi şarkıların yarışmada iş yapmayacağı gerçeğine vurgu yaptım sadece.

Oğlum liste dökülüyor zaten hangi şarkıların yanında iş yapmayacak.

Listede 2 tane kazanabilecek şarkı Johnny B ve Odalarda Işıksızım ilk 2 yapar, 3. hepsi olabilir :D

Lan iyi ki Gözlerin ile birinci oldum herkes Türkçe atıyor. :D

Listede 2 tane kazanabilecek şarkı Johnny B ve Odalarda Işıksızım ilk 2 yapar, 3. hepsi olabilir :D

Abi öylede ne bileyim çok tutmadığım bir şarkı o :D sözlerinde derinlik yok, duygu geçirme konusunda başarısız buldum :D playlistte müzik olarak pek başarılı olmamakla birlikte manalı şarkı sayısı az değil zannımca, puanlarımı onlara dağıttım.

Hümeyra'yı severek dinleyen bir insanım bu arada, plakları bile var.

Odalarda Işıksızım 30 yarışma önce olsa derece yapardı ama şu an kitle farklı. :D

3. ila 9. arası gider gelir. Johnny B'den bile emin değilim ben açıkçası. :D

yarışmanın adı GSCVision olmalı diyenler

Livaneli neyse de, Duman' ın birinci olması tam bir skandaldı

Duman koca Türkiye'de kendine özgü iş yapan 5-6 adamdan/grup biridir abi, lütfen kendimize gelelim :D

Son düzenleme:
Hamza hocam yarışmada olsaydı keşke :(

Livaneli neyse de, Duman' ın birinci olması tam bir skandaldı

Duman iyi grup severim ama daha iyi şarkıları mevcuttu kendilerinin ve 1. olamamıştı daha önce. :D

Gözlerin'e de çok şaşırdım ben ya. 3-7 arası tamam ama 1. lik beklemiyordum.

Bunda bekliyorum. O yüzden kesin olamadım. :D Hatta 1 puan ile falan kesin kaybetmişimdir. Benim fıtratımda yok iyi şarkı ile fark atıp 1. olmak. :D

Duman iyi grup severim ama daha iyi şarkıları mevcuttu kendilerinin ve 1. olamamıştı daha önce. :D

Gözlerin'e de çok şaşırdım ben ya. 3-7 arası tamam ama 1. lik beklemiyordum.

Bunda bekliyorum. O yüzden kesin olamadım. :D Hatta 1 puan ile falan kesin kaybetmişimdir. Benim fıtratımda yok iyi şarkı ile fark atıp 1. olmak. :D

Zülfü' nün birinci olacağını söylemiştim, şimdi de dediğim 2 şarkıdan biri olur diyorum hala

ewt şarkımın adı geçmediğine göre sonuçları beklemeden teessüf etmeye başlayabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt