97. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON MEHMET ARSLANER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oldu-o-zaman-biz-kalkalim_949572.gif

Başlık nerede yav, nereden baktınız siz şarkı sahiplerine ?

Adam tam bir porsuk olmuş. Fırsatçı bir tercih. :D
Herif duman, linkin park vs... bildiğin hafiften porsuk tayfasına yaklaşmaya çalışıyor gibi geldi :D İçinizdeki rock aşkını bileydik bu kadar üzerinize gitmezdik Mehmet Bey :D Evancescence içine oturmuş adamın :D

Herif duman, linkin park vs... bildiğin hafiften porsuk tayfasına yaklaşmaya çalışıyor gibi geldi :D İçinizdeki rock aşkını bileydik bu kadar üzerinize gitmezdik Mehmet Bey :D Evancescence içine oturmuş adamın :D

Abi adam porsuk şerbetini içeli 6 ay oldu. :D

Yarışma olmadı diye unuttun sanırım. Yalnız Linkin Park ergen müziği yapan bir grup bu konuda hem fikir miyiz acaba. :D

Amy Lee'ye lafım yok çok kuvvetli bir ses ergen müziği yapsa da.

Yarışma olmadı diye unuttun sanırım. Yalnız Linkin Park ergen müziği yapan bir grup bu konuda hem fikir miyiz acaba. :D

Doğru la biz bu adamı porsuk yaptık değil mi? 6 ay yarışma olmazsa olacağı o :D "Ben Real Siz Fake" dediler bütün dengemizi bozdu kerkenezler :D

Linkin Park pek sevdiğim söylenemez o konuda hemfikiriz. Evanescence konusunda ise ilk albümleri dışında belki hemfikir olabiliriz lakin ilk albümleri çok iyiydi. O albümden 3 şarkı ile girdim ben bu yarışmaya ve ikisinde şampiyon birinde de 4. veya 5. olmuştum :D

Bu arada Hayri Cund 'un şarkısı ilk 3'e girmezse skandal olur baştan söyleyeyim. Bu müzik konusunda atıp tutmayı çok seven Arda abi ve Alpay'ın puanlamasını dikkatle takip edeceğim 8'den aşağı bir puan vermemişsinizdir umarım Lou'ya.

Bu arada @Hayri Cund 'un şarkısı ilk 3'e girmezse skandal olur baştan söyleyeyim. Bu müzik konusunda atıp tutmayı çok seven Arda abi ve Alpay'ın puanlamasını dikkatle takip edeceğim 8'den aşağı bir puan vermemişsinizdir umarım Lou'ya.

Beğenmedim pek. Lou Reed severim ama bu şarkısı hoş bir seda ihtiva etmedi kulağımda. :D

La oğlum yeter lan. Sabahtan beri ne liseliliğimiz kaldı ne ergenliğimiz... :D

Bu arada @Hayri Cund 'un şarkısı ilk 3'e girmezse skandal olur baştan söyleyeyim. Bu müzik konusunda atıp tutmayı çok seven Arda abi ve Alpay'ın puanlamasını dikkatle takip edeceğim 8'den aşağı bir puan vermemişsinizdir umarım Lou'ya.
Sen böyle demeyeydin belki şansı vardı ama artık yok :D Son 3'e kendini hazırlamalı.

Bu arada Hayri Cund 'un şarkısı ilk 3'e girmezse skandal olur baştan söyleyeyim. Bu müzik konusunda atıp tutmayı çok seven Arda abi ve Alpay'ın puanlamasını dikkatle takip edeceğim 8'den aşağı bir puan vermemişsinizdir umarım Lou'ya.

Puan vermemiş bile olabilirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Puanlar yollanmış,hesaplama işi bitmiş açıklama kalmış sadece... Sen neyin peşindesin ? Neyin kafasını yaşıyorsun, derhal izahat bekliyorum. :D
Oldu paşam hemen izahat vereyim :D Senin uğursuzluğunun şanı forum sınırlarını aştı fati'yi geçtin neredeyse :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt