- 22 Kasım 2008
- 14.986
- 562
- 1.908
Çakallara bak, yeni organizatörü görünce, belki yediririz diye yasaklı şarkı göndermişler 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benden kaçar mı B.ArdacığımÇakallara bak, yeni organizatörü görünce, belki yediririz diye yasaklı şarkı göndermişler![]()
Çakallara bak, yeni organizatörü görünce, belki yediririz diye yasaklı şarkı göndermişler![]()
Sen sus bir de utanmadan hâlâ yazıyorsun12 mis sana 0 puan filan hatta sana -12![]()
Hangi şarkı olduğunu öğrenme şansımız var mı hocam?Benden kaçar mı B.ArdacığımBir de öyle bir parça göndermiş ki yani bunu forumca göndermesek tüh derler bize.
![]()
Yok bu aramızda kalsın. Zaten bir kontrol eder misin Ağabey kontrol etmedim diye göndermişti. Bende kontrol ihtiyacı hissetmedim. Ama parçasının yasaklı olduğunu biliyordum. Sonradan tekrar kontrol edeyim dedim. Ve sonuç yasaklı çıktı.Hangi şarkı olduğunu öğrenme şansımız var mı hocam?Bu gafil geçen yarışmada da Galatasaray marşı ile katılıp şampiyon olacağını zannetmişti
Sonuncu olunca da milletin Galatasaraylılığını sorguladı kerkenez
![]()
Resme tıklayın playlist için, kesin bilgi yayabilirsiniz.