97. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON MEHMET ARSLANER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çakallara bak, yeni organizatörü görünce, belki yediririz diye yasaklı şarkı göndermişler :D

Beyler 21. kişi ile organizatör olarak yarışmayı başlatıyorum. Emre Arslan buralarda ise linki ona yolladım.

Anıl online duruyor aslında 5-10 dakika da beklesek mi?

Derece için geliyorum da demiş kendisi.

Beyler listeyi gönderdim. Artık başka bir yarışmaya katılır. Parçası gelmedi.

Benden kaçar mı B.Ardacığım :D Bir de öyle bir parça göndermiş ki yani bunu forumca göndermesek tüh derler bize. :D
Hangi şarkı olduğunu öğrenme şansımız var mı hocam? :D Bu gafil geçen yarışmada da Galatasaray marşı ile katılıp şampiyon olacağını zannetmişti :D Sonuncu olunca da milletin Galatasaraylılığını sorguladı kerkenez :D

Hangi şarkı olduğunu öğrenme şansımız var mı hocam? :D Bu gafil geçen yarışmada da Galatasaray marşı ile katılıp şampiyon olacağını zannetmişti :D Sonuncu olunca da milletin Galatasaraylılığını sorguladı kerkenez :D
Yok bu aramızda kalsın. Zaten bir kontrol eder misin Ağabey kontrol etmedim diye göndermişti. Bende kontrol ihtiyacı hissetmedim. Ama parçasının yasaklı olduğunu biliyordum. Sonradan tekrar kontrol edeyim dedim. Ve sonuç yasaklı çıktı. :D

Playlist ilk mesajda yerini almak üzere,katılan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim. Bende sizin oylarınız için görsellerimi hazırlamaya başlayayım.

Selamun aleyküm.

ahmet_kayanin_odulunu_gulten_kaya_aldi_aleykumselam_demeye_geldim_h14360.jpg

Bakalım bu iddialı yarışma görsel şölen açısından beni geçebilecek mi ? Hiç sanmıyorum.

Resme tıklayın playlist için, kesin bilgi yayabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt