- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.060
- 1.468
Bırak etsin. Tuncay kardeşim küçük enişte gibi adamdır.![]()
Aslan kardesim bana bir guzellik yapip yarismadan cekilmedin ya bunu hic unutmam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bırak etsin. Tuncay kardeşim küçük enişte gibi adamdır.![]()
Yarismaci olarak kalmak istedim bir sure agabey ama duzenlerim bir ara ama @Aslan Türkoğlu ' bu almam yarışmaya.
Seni bir tusla kelleni alirim bak daha sen konusuyon mu kardes![]()
Lan senin yarışmana katılmak isteyen kim?Ayrıca unutma, Eurovision yarışmalarının %90 benim ısrarımla yapılıyor. Dolayısıyla ben istemezsem sen yarışma falan yapamazsın. Daha o kadar düşmedik. Tanju kardeşim var, yeni yıldızımız Levent abi var. Üstad Mehmet Arslaner var. Emrah var. Varoğlu var. Senin ne haddine bunlar varken yarışma yapmak.
![]()
Capulcu mafya gibisin kardes. Hep tehdit. Bir icraat göremedik![]()
Benim anlamadığım; playlisti erken saatte yayınlamama rağmen neden sadece 11 kişi puan yolladı ? Kafamda deli sorular...
Birilerinin ahı tutmuş olabilir.Benim anlamadığım; playlisti erken saatte yayınlamama rağmen neden sadece 11 kişi puan yolladı ? Kafamda deli sorular...
Birilerinin ahı tutmuş olabilir.
Konuşma lanNe ağladın be abi.![]()
Benim anlamadığım; playlisti erken saatte yayınlamama rağmen neden sadece 11 kişi puan yolladı ? Kafamda deli sorular...
Puanlarını son anda gönder Vasfi kardeşim tavsiye ediyorum.Ben daha dinlemedim bile playlisti![]()
Konuşma lan![]()
Aslana söylemis oldugun her sözü kendime söylenmis sayiyorum abim. Üzülerek söylemeliyim ki karsılık vermek zorunda kalacam. Bir kalkışma da söz konusu olabilir![]()
Yavaş kalkışın da beliniz incinmesinAslana söylemis oldugun her sözü kendime söylenmis sayiyorum abim. Üzülerek söylemeliyim ki karsılık vermek zorunda kalacam. Bir kalkışma da söz konusu olabilir![]()
Yavaş kalkışın da beliniz incinmesinAteş olsanız cürümünüz kadar yer yakarsınız la
![]()
Yavaş kalkışın da beliniz incinmesinAteş olsanız cürümünüz kadar yer yakarsınız la
![]()
Kelleni helal et abi. Bu lafından sonra o kelleyi taşımayı haketmiyorsun. Çok üzgünüm.