98. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ANIL BUNARCI!

Yarismaci olarak kalmak istedim bir sure agabey ama duzenlerim bir ara ama @Aslan Türkoğlu ' bu almam yarışmaya.

Lan senin yarışmana katılmak isteyen kim? :D Ayrıca unutma, Eurovision yarışmalarının %90 benim ısrarımla yapılıyor. Dolayısıyla ben istemezsem sen yarışma falan yapamazsın. Daha o kadar düşmedik. Tanju kardeşim var, yeni yıldızımız Levent abi var. Üstad Mehmet Arslaner var. Emrah var. Varoğlu var. Senin ne haddine bunlar varken yarışma yapmak. :D

Lan senin yarışmana katılmak isteyen kim? :D Ayrıca unutma, Eurovision yarışmalarının %90 benim ısrarımla yapılıyor. Dolayısıyla ben istemezsem sen yarışma falan yapamazsın. Daha o kadar düşmedik. Tanju kardeşim var, yeni yıldızımız Levent abi var. Üstad Mehmet Arslaner var. Emrah var. Varoğlu var. Senin ne haddine bunlar varken yarışma yapmak. :D

Senin inadina yapacam senide disarida birakacam :)

Benim anlamadığım; playlisti erken saatte yayınlamama rağmen neden sadece 11 kişi puan yolladı ? Kafamda deli sorular...

İyi geceler ESC Ahalisi, yarın erken kalkacağım ben.

Yalnız 2-3 parça harbiden çok sağlam.

Aslana söylemis oldugun her sözü kendime söylenmis sayiyorum abim. Üzülerek söylemeliyim ki karsılık vermek zorunda kalacam. Bir kalkışma da söz konusu olabilir :D
Yavaş kalkışın da beliniz incinmesin :D Ateş olsanız cürümünüz kadar yer yakarsınız la :D

Geri
Üst Alt