98. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ANIL BUNARCI!

Scorpions ilk 3'e giremezse yarışmadan sonra çoğu kişi "keşke benim de kellem olsa" diyecek. Bilmem anlatabildim mi?

Mahmut Orhan - Feel feat. Sena Sener - 12 puan

Ayıp ayıp. :D

Ben neyi beğeniyorsam ona puan veririm arkadaş. Sırf elit tabaka bu tür şarkıları sevmiyor diye, puansız geçemem. Kusura bakmayın. Mesela arabada falan o rezil ölü şarkıları yerine böyle şarkılar dinliyorum. :D

Ben neyi beğeniyorsam ona puan veririm arkadaş. Sırf elit tabaka bu tür şarkıları sevmiyor diye, puansız geçemem. Kusura bakmayın. Mesela arabada falan o rezil ölü şarkıları yerine böyle şarkılar dinliyorum. :D

Ölü şarkısı dediğin şarkılar ile en az 2 tane yarışma kazandın be adam. Yüzüne gözüne Dursun. :D

Benim şarkıyı bende beğenmedim de Orhan mıdır nedir ona puan verecek kadar da mezara girmedi müzük kulağım. :D

Taktik yapılır da biraz usturup olur insanda.:red:

Emrah'dan yine 0 puan şaşırdık mı tabiki de hayır.

Puanlamalardan rahatsızım demiş miydim? :D

Bekleyin yolsuzlara yol olmaya geliyorum az sonra...

Oha şu anlık 1. sıraya yerleşmişim. Halbuki şarkım güzel olsa da playlist'te GNR, ACDC, Oasis gibi efsaneler varken podyumu dahi zor göreceğimi düşünüyordum. Teşekkür ederim renktaşlar :D

Edit: Zeppelin ve Scorpions ve The White Stripes'e değinmeyi unutmuşum. Bir de benim kişisel olarak beğendiğim Papa Roach var.

Son düzenleme:
Kapat abi kapat :(

@Aslan Türkoğlu Aşk olsun abi düğün şarkıma puan bile vermemişsin seni listeden çıkarıyorum :D

Kardeşim izdivaç programı mı burası? :D Düğün şarkısıyla katılmak neyin kafası? Ayrıca sen istediğin kadar düğün şarkım Beirut - Elephant Gun de, sonda yine halay şarkısı çalacak. :D

Valla şarkın kafaya gidecek güzellikte bakma sen :D

TNT'ye 12 verdim. Müzik zevkimiz uyuşuyor gibi. Aslında daha o tarz şarkılarla katılıyordum önceden de bu kez benim değil genelin müzik zevkine hitap edecek bir şeyle deneyeyim dedim.

Yine hüsran yine hüsran 99'a ne zaman başlıyoruz:D

Geri
Üst Alt