98. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ANIL BUNARCI!

Çoklu alıntıyı nasıl yapıyorsun ? Ben eskiden yapıyordum düğme kaybolmuş. :D
Benim bildiğim kadarı ile hiçbir zaman çoklu alıntı diye bir şey olmadı. Olduysa da ben bilmiyorum. Gördüğün üzere aynı mesaj 3'e böldüm ben manuel yaptım. Quote taglerini çoğaltarak yapıyorum tavsiye ediyorum çok güzel oluyor.

Hayır. Emrah ya yeniden başlayacağız dedi. Ya da yarışmanın ismi değişecek. Anlayacağın Eurovision adı altında belki de son yarışma olacak.
Mehmet abiyi günlerce bi odada kilitli tutar, sonra üzerine salarım Alpay. Adam günde 3 doz seks yapmayınca fena oluyor. Sonra tüm hıncını senden çıkarır. Demedi deme. :D O yüzden uğraşma kardeşim.

İzlerimi silme çabaları ha. :D

Yedirmem ESC ismini. :D

Hall of Fame de uçurulmuş zaten. Özenle dolduruyordum lan ben orayı. :38573:

Mehmet Abi aklı selim insandır kilitli tutmak falan kaldıramaz. Zaten daha geçen adama garip garip seslenmeler yaptın bilenmiştir adam. Ayağını denk al brother.

@Mehmet Arslaner ağabey bu ne diyor la böyle. Kkilitli tutmak falan. :D

Herve Tum'u salarım üstüne senin bak. :D

Mehmet Abi aklı selim insandır kilitli tutmak falan kaldıramaz. Zaten daha geçen adama garip garip seslenmeler yaptın bilenmiştir adam. Ayağını denk al brother.

İyice zıvanadan çıktı artık o ya bırakmak lazım kendi haline, yakında bu başlık altında XXX video paylaşımı bile yapabilir öyle şirazesi kayık bir adam. :D

Beyler bir gerçeği tekrar belirtmem lazım. 100. yarışmayı kazanamazsam sahiden son ESC OLABİLİR. :D

Saygılarımla,

Sahi Hall of Fame başlığı nerde lan? Şimdi farkettim. :mad: O başlık Eurovision'un müzesi gibiydi. Kimin ne kadar, ne zaman şampiyon olduğunu gösteriyordu. Kim kaldırdıysa hemen geri getirsin o başlığı.

Sahi Hall of Fame başlığı nerde lan? Şimdi farkettim. :mad: O başlık Eurovision'un müzesi gibiydi. Kimin ne kadar, ne zaman şampiyon olduğunu gösteriyordu. Kim kaldırdıysa hemen geri getirsin o başlığı.

Daha 20 gün önce kendi elceğizlerim ile güncelledim. Yok etmişler. :mad:

Takipçisi olmamız şart.

Ben geçenki yarışmadan sonra araya araya zarzor bulmuştum. Dur bi atarım linkini biraz sonra tabi gerçekten tamamen uçmadıysa :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Daha 20 gün önce kendi elceğizlerim ile güncelledim. Yok etmişler. :mad:

Takipçisi olmamız şart.

Ulan utanmıyor musun bunu söylemeye? Sen nasıl adminsin? Tüm kayıtlar, yetkiler elinde ama idarecilik konusunda sıfırsın kardeşim. Kusura bakma. İstifa etme zamanın geldi.

Şu an başlamak için güzel 1 zaman bence :P

Misafirlerim geldi arkadaşlar, sonuçlar başka bahara kaldı.

68c010b0-1b4b-0132-0870-0eae5eefacd9.gif

Geri
Üst Alt