Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 21.257
- 18.272
- 1.998
Burdayım hocam kusura bakmayın. Rahatsızım biraz yeni uyandım. Göndeririim en kısa zamanda unutmadım yani.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne anlatıyorsunuz la sabahtan beriBir şey demedim la ben sadece görüntü rahatsız edici dedim
Spoiler içinde paylaşsa yine bir şey demezdim ulu orta paylaşınca sakıncalı bir durum oldu bence onu dedim sadece adamlara bak ya
Beyler kıçlarımızdan element uydurmayalım lütfen. Sanki @Aslan Türkoğlu'na fırça kaymışım gibi lanse etmeye çalışıyorsunuz yok öyle bir şey. Beni kötü adam yapamazsınız boşuna uğraşmayın
![]()
So Turkish; Boşuna kıçınızı yırtmayın! Ben ne dersem o olur!
Ya o mesajın neresinde güleyim?Bir şeyi lanse ettiğimiz yok. Olduğu gibi aktardık sadece abi. istisnasız her mesajında gülücükler saçan sen, ne hikmetse o mesajda gülmedin.![]()
AhahahhahahahhahahahAslan o mesajdan sonra Arazi oldu zaten.![]()
Erman isminin ingilizce telaffuzunun yazılışı oluyor. Buradan üzerime çok oynadılar yetmedi zalımın biri tag olarak ekledi değiştiremiyorum daBu arada bilmediğimden soruyorum, Örmin Bey ne demek ?
Ya o mesajın neresinde güleyim?Adam bildiğin vahşet videosundan alıntı bir gif ile midemi kaldırdı
Hayır bari spoiler içinde paylaş gene bir şey demem
Sanki çok normal bir şeymiş gibi alenen paylaştı kerkenez
Ahahahhahahahhahahah![]()
Erman isminin ingilizce telaffuzunun yazılışı oluyor. Buradan üzerime çok oynadılar yetmedi zalımın biri tag olarak ekledi değiştiremiyorum daHerhalde Riekerink bey deyiminden esinlendiler.
Kim olabilir ki başkaZalımın biri Aklıma gelen kişi mi abim :asd22:
Ya o mesajın neresinde güleyim?Adam bildiğin vahşet videosundan alıntı bir gif ile midemi kaldırdı
Hayır bari spoiler içinde paylaş gene bir şey demem
Sanki çok normal bir şeymiş gibi alenen paylaştı kerkenez
Ahahahhahahahhahahah![]()
Erman isminin ingilizce telaffuzunun yazılışı oluyor. Buradan üzerime çok oynadılar yetmedi zalımın biri tag olarak ekledi değiştiremiyorum daHerhalde Riekerink bey deyiminden esinlendiler.
98'den sonra yarışma düzenleme niyeti olan varsa şimdiden açık etsin![]()
Aman Allahım. Üst üste iki yarışma mı?ley:
Yarın ev kalabalık olacak hesaplayamam puanları ama yok bugün yarışmayı aç, sonuçları perşembe açıkla derseniz bana uyar.![]()
Sonuçlara geçsek artık.![]()