98. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ANIL BUNARCI!

Burdayım hocam kusura bakmayın. Rahatsızım biraz yeni uyandım. Göndeririim en kısa zamanda unutmadım yani.

Ne anlatıyorsunuz la sabahtan beri :D Bir şey demedim la ben sadece görüntü rahatsız edici dedim :D Spoiler içinde paylaşsa yine bir şey demezdim ulu orta paylaşınca sakıncalı bir durum oldu bence onu dedim sadece adamlara bak ya :D Beyler kıçlarımızdan element uydurmayalım lütfen. Sanki @Aslan Türkoğlu'na fırça kaymışım gibi lanse etmeye çalışıyorsunuz yok öyle bir şey. Beni kötü adam yapamazsınız boşuna uğraşmayın :D

So Turkish; Boşuna kıçınızı yırtmayın! Ben ne dersem o olur!

Bir şeyi lanse ettiğimiz yok. Olduğu gibi aktardık sadece abi. istisnasız her mesajında gülücükler saçan sen, ne hikmetse o mesajda gülmedin. :D

Aslan o mesajdan sonra Arazi oldu zaten. :D

Bu arada bilmediğimden soruyorum, Örmin Bey ne demek ?

Bir şeyi lanse ettiğimiz yok. Olduğu gibi aktardık sadece abi. istisnasız her mesajında gülücükler saçan sen, ne hikmetse o mesajda gülmedin. :D
Ya o mesajın neresinde güleyim? :D Adam bildiğin vahşet videosundan alıntı bir gif ile midemi kaldırdı :D Hayır bari spoiler içinde paylaş gene bir şey demem :D Sanki çok normal bir şeymiş gibi alenen paylaştı kerkenez :D

Aslan o mesajdan sonra Arazi oldu zaten. :D
Ahahahhahahahhahahah :D :D

Bu arada bilmediğimden soruyorum, Örmin Bey ne demek ?
Erman isminin ingilizce telaffuzunun yazılışı oluyor. Buradan üzerime çok oynadılar yetmedi zalımın biri tag olarak ekledi değiştiremiyorum da :D Herhalde Riekerink bey deyiminden esinlendiler.

Ya o mesajın neresinde güleyim? :D Adam bildiğin vahşet videosundan alıntı bir gif ile midemi kaldırdı :D Hayır bari spoiler içinde paylaş gene bir şey demem :D Sanki çok normal bir şeymiş gibi alenen paylaştı kerkenez :D

Erman isminin ingilizce telaffuzunun yazılışı oluyor. Buradan üzerime çok oynadılar yetmedi zalımın biri tag olarak ekledi değiştiremiyorum da :D Herhalde Riekerink bey deyiminden esinlendiler.

Zalımın biri Aklıma gelen kişi mi abim :asd22:

Yine tam zamanini bulmussunuz sonuclari aciklamak icin :D Saat 19 da antrenmana gidiyorum yani TSI 21 de.

Yine kaciracagim :D Zaten kürsü icin pek bir ümidim yok acikcasi.

Yarışmada yer almayan arkadaşların konumuzu boşuna işgal etmemelerini rica ediyorum. :P

Hadi başlayalım :D

Çoklu alıntıyı nasıl yapıyorsun ? Ben eskiden yapıyordum düğme kaybolmuş. :D

98'den sonra yarışma düzenleme niyeti olan varsa şimdiden açık etsin :D

Tahminlere geçelim. DONALD TRUMP (DOMBRA TRAP) - Erman Türker :asd22:

O Erman abi aklında geçiriyor, benim de playlistte bir şarkım olsa, ben de yarışsam, Mehmet Arslaner beni niye almıyosun? Ben niye yokum diyor. :D

Evet beyler şu işi bir açıklığa kavuşturalım.100.yarışmayı Emrah Yıldırım adminimiz yapacaktı 99. yarışmayı kim yapacak?

Yarın ev kalabalık olacak hesaplayamam puanları ama yok bugün yarışmayı aç, sonuçları perşembe açıkla derseniz bana uyar. :D

Vasfi'ye iki gün katlanmış adamlarız biz. :D Neden olmasın. Ama ben şampiyon olursam boş ver. Birkaç gün şampiyonluğumun tadını çıkarayım. :D

Geri
Üst Alt