98. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ANIL BUNARCI!

21:00 civarı açıklıyorum arkadaşlar, insanlar bir eve gelsin yemek falan yesin. Herkes sizin gibi boş gezenin boş kalfası mı ? Kendinize çeki düzen verin bu iş böyle gitmez. Hadi akşam görüşürüz.

Son düzenleme:
Takımın hali harap siz oyun oynayın burda

milleti 2 saattir bekletiyorsun bi de utanmadan sonuçlara geçsek artık diye beklemiş gibi yapıyorsun :D

dersler ne alemde

O kadar laf yaptınız gönderdik şimdi de açıklamıyorsunuz. 21:00'dan önce açıklamayacaksanız niye kastırdınız yav. :asd22:
Allaha hamd olsun müthiş derecedeler.

O kadar laf yaptınız gönderdik şimdi de açıklamıyorsunuz. 21:00'dan önce açıklamayacaksanız niye kastırdınız yav. :asd22:
Allaha hamd olsun müthiş derecedeler.

daim olsun inşallah başarın

kardeşimiz böyle uygun görmüş yapacak bir şey yok

arada da mesajı çaktı "gidin çalışın nasıl adamlarsınız ne olacak bu işin sonu çoluk çocuk aş beklemiyor mu" babından ama yapacak bir şey yok

100. yarışmayı kazanmam lazım. :D

Tanju düzenlemeli o yarışmayı. :D

Emrah katılınca da düzenleyince de nal topluyorum hep. :D

Şarkı tahminlerine geçelim o halde;

Aleyna - Aslan Türkoğlu

100. yarışmayı kazanmam lazım. :D

Tanju düzenlemeli o yarışmayı. :D

Emrah katılınca da düzenleyince de nal topluyorum hep. :D

100. yarışma benim kardeşim. Boşuna umutlanma. Günlerdir youtube'da şarkı tarıyorum. Dinlemediğim tarz, çözmediğim şarkıcı kalmadı. 100. yarışma ayrıca final yarışması olabilir. O yüzden tarih beni yazmalı. Seni yazarsa, Eurovision herkesin aklında kirli bir yarışma olarak kalır. :D

Emrah admin bana karşı hep kalkışma yapıyor mu diyorsun yani hocam? :D Açık konuşun. :D

Yoo. Emrah admiri sadece 1 yarışmada son oyda geçerek şampiyonluktan ettim. Ondan sonra o yaklaşık 40 yarışma düzenledi 1 tane kazanamadım sadece diyorum. :D

Nedense hep 2. olduğumda da 1 puan farkla oluyordum. 3 yarışma 1 puan ile gitti. :D

Tanju ile 5 şampiyonluktan başladım 15'i buldum. :D

Yoo. Emrah admiri sadece 1 yarışmada son oyda geçerek şampiyonluktan ettim. Ondan sonra o yaklaşık 40 yarışma düzenledi 1 tane kazanamadım sadece diyorum. :D

Nedense hep 2. olduğumda da 1 puan farkla oluyordum. 3 yarışma 1 puan ile gitti. :D

Tanju ile 5 şampiyonluktan başladım 15'i buldum. :D

E adamın ahı tutmuş. :D

100. yarışma benim kardeşim. Boşuna umutlanma. Günlerdir youtube'da şarkı tarıyorum. Dinlemediğim tarz, çözmediğim şarkıcı kalmadı. 100. yarışma ayrıca final yarışması olabilir. O yüzden tarih beni yazmalı. Seni yazarsa, Eurovision herkesin aklında kirli bir yarışma olarak kalır. :D

Niye lan 100'den sonra üye mi kalmayacak forumda. :D

Onu kazanamazsam 3 ay kendime gelemem be ben. :D

Teşvik gönderdim ama sahaya yansımadı, o yüzden sıkıntı yok şampiyonluklarımda. Ekin yok :oley:

Benim şarkı ne onu tahmin edin bir de bakalım. :red:

Aslan - Poets of The Fall olabilir.

Niye lan 100'den sonra üye mi kalmayacak forumda. :D

Onu kazanamazsam 3 ay kendime gelemem be ben. :D

Teşvik gönderdim ama sahaya yansımadı, o yüzden sıkıntı yok şampiyonluklarımda. Ekin yok :oley:

Hayır. Emrah ya yeniden başlayacağız dedi. Ya da yarışmanın ismi değişecek. Anlayacağın Eurovision adı altında belki de son yarışma olacak.
Mehmet abiyi günlerce bi odada kilitli tutar, sonra üzerine salarım Alpay. Adam günde 3 doz seks yapmayınca fena oluyor. Sonra tüm hıncını senden çıkarır. Demedi deme. :D O yüzden uğraşma kardeşim.

100. yarışmayı ben kazanacağım boşuna volume yapmayın.

Açık konuşmam gerekirse 100.'yü ben de kazanmak istiyorum.

Geri
Üst Alt