- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.060
- 1.468
En geç 15-20 dakikaya gelir aslında hazır ama 1 kişide sıkıntı var cevap bekliyorum.
Onu cikar beni al agabey yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En geç 15-20 dakikaya gelir aslında hazır ama 1 kişide sıkıntı var cevap bekliyorum.
Onu cikar beni al agabey yaw![]()
Öyle önemli bir şey değil yahu5 dakika içinde dönüş yapmazsa olduğu haliyle yayınlayacağım playlisti.
Yok agabey at o kisiyi onemli onemli yada 25 kisi yapalim sunu.
Aslan'ı seveyim sana bir şey olmasın kardeşimAslan dedi valla ağabey benim suçum yok,affet.![]()
Aslan'ı seveyim sana bir şey olmasın kardeşimBeraber komplo kurmuşsunuz la işte uzatmayın
Hayır böyle böyle yarışmanın müdavimlerini soğutun sonra fellik fellik yarışmacı arayın.
Saat 18:00'de yarışma konusu mu açılır la?Adam gibi bir saatte açaydınız da yarışsaydık veya gündüz vakti deseydin şu saatte açacağım diye biz de katılırdık
Arda ağabey'in dediği gibi çok büyük komplo var bu işin içinde peşini bırakmayacağım.
Korkuyorlar bizden agabey bizi saf disi birakmak icin ellerinden geleni yapiyorlar.
Hahahaha Dombra Trap ile birisinin katilacagini bir önceki yarismada bekliyordum ama bu yarismaya kismet olmus demek ki![]()
Sen ne konusuyon lan sonuncu olacan zaten.
Can abimizi tek sanmayın arkasında büyük bir lobi var son zamanlarda. Ayağınızı denk almanızı öneriyorum.![]()
Sen ne konusuyon lan sonuncu olacan zaten.
Hadi Mehmet abi 1.liğimi açıkla artık
-Tapatalk-
Yarını bekleyelim heyecanı kaçmasın.![]()
Ne saçma bir cümle oldu la.
İyi gene listede şarkın var rahatsızsın kardeşim bize onu da reva görmedi bazı hainler bir de üstüne ahahahhah videoları falan atıyorlar. Fellik fellik yarışmacı arayacağınız günler de gelecek o zaman görürüm ben siziŞarkımdan son derece rahatsizim![]()