98. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ANIL BUNARCI!

Aslan'ı seveyim sana bir şey olmasın kardeşim :D Beraber komplo kurmuşsunuz la işte uzatmayın :D Hayır böyle böyle yarışmanın müdavimlerini soğutun sonra fellik fellik yarışmacı arayın.

Ya arkadaş hata sende, insan arada bir girer bakar iki gün önce söyledik yarışma yapacağız diye :D Mention attık şunu yaptık bunu yaptık daha ne yapalım. :D

ALeyna Tilki ile katılan kim çok merak ediyorum. :D
Hayır Yasin de yok ki. :D

Saat 18:00'de yarışma konusu mu açılır la? :D Adam gibi bir saatte açaydınız da yarışsaydık veya gündüz vakti deseydin şu saatte açacağım diye biz de katılırdık :D Arda ağabey'in dediği gibi çok büyük komplo var bu işin içinde peşini bırakmayacağım.

Korkuyorlar bizden agabey bizi saf disi birakmak icin ellerinden geleni yapiyorlar.

Hahahaha Dombra Trap ile birisinin katilacagini bir önceki yarismada bekliyordum ama bu yarismaya kismet olmus demek ki :D

Hadi Mehmet abi 1.liğimi açıkla artık

-Tapatalk-

Şarkımdan son derece rahatsizim :D
İyi gene listede şarkın var rahatsızsın kardeşim bize onu da reva görmedi bazı hainler bir de üstüne ahahahhah videoları falan atıyorlar. Fellik fellik yarışmacı arayacağınız günler de gelecek o zaman görürüm ben sizi :D

Geri
Üst Alt