98. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ANIL BUNARCI!

Düzenli seks hayatı olan bir insan, normal saatlerde nizami bir şekilde seks yapar niye 18'de yapsın ? Bak sevgili Erman, renk körü bir insana muz'un sarı olduğunu anlatmamı istiyorsun, üzgünüm bunu yapamam.

Saat 21'de de Türk halkı ekseriyetle dizi izliyor... Bu mantıkla kayıt mayıt açamayız, lütfen gidiniz yatınız Erman bey.
Yok aga düzenli seks hayatı sana yaramamış :D Okuduğun şeyi anlayamaz olmuşsun daha fazla laf anlatamayacağım. Ne haliniz varsa görün :D

Konuya o kadar uzaksın ki... Saat 18'de yemek yenir, seks yapılmaz :D :D

Saat 18:00' da neden seks yapılmıyor pek anlamadım, bu aralar ilaç firmaları ile çalışıyorum, günün her saati seks yapmanızı sağlayabilecek ilaçlar tavsiye edebilirim :D

Saat 18:00' da neden seks yapılmıyor pek anlamadım, bu aralar ilaç firmaları ile çalışıyorum, günün her saati seks yapmanızı sağlayabilecek ilaçlar tavsiye edebilirim :D

Yapılmasına yapılır da pek tercih edilen bir saat olduğunu düşünmüyorum, gerekçelerini de sayarım ama gerek var mı ? Bence yok. :D

Hap'a ihtiyaç duymuyorum abi belki şahsım adına teşekkür ederim.

Ulan ne nankör adamlarsınız. Sayemde yarışma tekrar eski günlerine döndü. Kayıtları erken açtırdık da fena mı yaptık? Yarışmaya adam bulamazken, şimdi kaç kişi dışarda kaldı. İşte özlediğimiz Eurovision bu.

Ulan ne nankör adamlarsınız. Sayemde yarışma tekrar eski günlerine döndü. Kayıtları erken açtırdık da fena mı yaptık? Yarışmaya adam bulamazken, şimdi kaç kişi dışarda kaldı. İşte özlediğimiz Eurovision bu.

Senin yuzunden yarismayi kacirdik lan daha da ovunuyor

Tuncayın dışarda kaldığı bir eurovision.

Adam hırs küpü lan. Aleni tehdit ediyor :D

Geri
Üst Alt