98. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ANIL BUNARCI!

Kelleni helal et abi. Bu lafından sonra o kelleyi taşımayı haketmiyorsun. Çok üzgünüm.
Bir spoiler içine alaydın bari kardeşim. Hiç hoş bir görüntü değil. Bence geyik muhabbetine malzeme olacak bir görüntü de değil. Başka resim yok muydu :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yavaş kalkışın da beliniz incinmesin :D Ateş olsanız cürümünüz kadar yer yakarsınız la :D

sana karşı bir kalkışma olduğu an yalnız olmayacağımızı biliyorsun sanırım.

Destek ekip de Mehmet Arslaner gibi bir Psiko. Ve Emrah Yıldırım gibi bir Adminin de olduğunu hatırlatalım, ki kendisi cok guzel rütbe alır. Bu defa Yeni üye yapar seni bilgilendireyim :D

Bir daha düşünmende fayda var diye dusunuyorum.

sana karşı bir kalkışma olduğu an yalnız olmayacağımızı biliyorsun sanırım.

Destek ekip de Mehmet Arslaner gibi bir Psiko. Ve Emrah Yıldırım gibi bir Adminin de olduğunu hatırlatalım, ki kendisi cok guzel rütbe alır. Bu defa Yeni üye yapar seni bilgilendireyim :D

Bir daha düşünmende fayda var diye dusunuyorum.
Daha önce yeni üye yapılmışlığımız vardır kardeşim bunlar bize vız gelir tırıs gider :D Bu arada sen benden yana değil miydin la kerkenez? Ne ara mordor tarafına geçtin? :D

Daha önce yeni üye yapılmışlığımız vardır kardeşim bunlar bize vız gelir tırıs gider :D Bu arada sen benden yana değil miydin la kerkenez? Ne ara mordor tarafına geçtin? :D

En son mehmet abinin safına gecmistim hatırlarsan. Gerci bu aksam o da yanlış yaptı bana. Abi dediklerimiz sırtımızdan vuruyor, sen dahil :D

En son mehmet abinin safına gecmistim hatırlarsan. Gerci bu aksam o da yanlış yaptı bana. Abi dediklerimiz sırtımızdan vuruyor, sen dahil :D

Ne yanlışı ? Bir daha tövbe iyilik yapmam, sırf değer veriyoruz diye gelecekte olabilme ihtimalin olan habis kişiliği öldürdük bir de üzerine böyle laflarla muhatap olduk... Üzücü,çok üzücü. :D

Son düzenleme:
Puanları fişeklemenizde herhangi bir sakınca yok.

İlk 3'e giremeyecek olmanın derin üzüntüsüyle puanlarımı gönderdim :(

Ne yanlışı ? Bir daha tövbe iyilik yapmam, sırf değer veriyoruz diye gelecekte olabilme ihtimalin olan habis kişiliği öldürdük bir de üzerine böyle laflarla muhatap olduk... Üzücü,çok üzücü. :D

Önce ifşa edip, sonra ihtimaller üzerinden yürüyerek bana iyilik yaptığını söylüyorsun abim. :D Sana her durumda destek veren kardeşini ifşa etmek her ne kadar kırıcı bir durum olsa da, yaptığını söylediğin iyiliğin bir karşılığının muhakkak olacağını ve borçlu olmayı sevmediğimi belirtmek isterim.

10k mah'lık powerbank için biraz fazla ucuz değil mi ?

A 101 - Hoşgeldiniz
Ben dün 20€ dan başlayan fiyatlara bir kaç tane buldum ama sipariş vermek için zamanım yoktu.

Türkiye'de fiyatlar nasıl bilmem ama bana da sanki biraz çok ucuzmuş gibi geldi :D Ben elektronik cihazlarda marka meraklısıyımdır, hem kalitesi daha iyi oluyor hem de garanti işi falan daha kolay oluyor birşey bozuldu mu daha az uğraştırıyor.

30€ civarında iyi bir 10binlik bulurum diye düşünüyorum hafta sonuna kadar. Hem Black Friday olayı var bu hafta daha ucuza gelecektir muhtemelen.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ben dün 20€ dan başlayan fiyatlara bir kaç tane buldum ama sipariş vermek için zamanım yoktu.

Türkiye'de fiyatlar nasıl bilmem ama bana da sanki biraz çok ucuzmuş gibi geldi :D Ben elektronik cihazlarda marka meraklısıyımdır, hem kalitesi daha iyi oluyor hem de garanti işi falan daha kolay oluyor birşey bozuldu mu daha az uğraştırıyor.

30€ civarında iyi bir 10binlik bulurum diye düşünüyorum hafta sonuna kadar. Hem Black Friday olayı var bu hafta daha ucuza gelecektir muhtemelen.

Normal şartlarda TR'de 20 Avroya Siyah kartuş veriyorlar.

Vazgeçtim ya almaktan onun yerine torku toz şekerde kampanya varmış onu alacam, 10 kg toz şeker almaya karar verdim, nereden baksan 6-7 ay gider, patlama riskide yok oh mis. :D

Geri
Üst Alt