Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.910
- 21.957
- 3.553
Beyler herkes Aslan'ın avatarını alsın. 
Bence müthiş bir görüntü bütünlüğü olacaktır.

Bence müthiş bir görüntü bütünlüğü olacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Mehmet Arslaner müsaitsen senin de yarışmalarını özlediğimizi bilesin ağabey.
Müsaitim ama yarışmak istiyorum, yok mu bir babayiğit ?
Müsaitsen 99'u sen yap, 100'ü Emrah yapacak, söz verdi. Böylece sen de 100. yarışmada şampiyon olarak efsane ol abi. Bunu başkası yaparsa 100. yarışmayı bi şekilde sana kitleriz.![]()
Final mi varmış vizeler mi varmış neymiş, sanırım bu sebeple kimse düzenlemiyor. Bir kere yalandan düzenler gibi yapıp yarışmayı iptal eden @Erman Türker neden düzenlemiyor sorması ayıp ? Kendisi Edinburgh dük'ü falan da biz mi bilmiyoruz ?![]()
Ne bir keresi kardeşim o malum yarışmadan önce 4 kere yarışma düzenledim benFinal mi varmış vizeler mi varmış neymiş, sanırım bu sebeple kimse düzenlemiyor. Bir kere yalandan düzenler gibi yapıp yarışmayı iptal eden @Erman Türker neden düzenlemiyor sorması ayıp ? Kendisi Edinburgh dük'ü falan da biz mi bilmiyoruz ?![]()
Sen öyle sanErman abi yarışma falan yapmasın daha iyi.Her an "oynamıyorum yaa" deyip yan çizebilir.
İşte bu yüzden aradan yıllar geçecek, "Eurovision efsanelerini anıyor" adlı projede sen efsane olarak anılacaksın, Erman abiyi hatırlayan bile olmayacak.
Uzun lafın kısası. Görev seni bekler Anadolu Aslanı!![]()
Erman abi yarışma falan yapmasın daha iyi.Her an "oynamıyorum yaa" deyip yan çizebilir.
İşte bu yüzden aradan yıllar geçecek, "Eurovision efsanelerini anıyor" adlı projede sen efsane olarak anılacaksın, Erman abiyi hatırlayan bile olmayacak.
Uzun lafın kısası. Görev seni bekler Anadolu Aslanı!![]()
Sen de mi brütüsUlan bir insan ancak bu kadar gömülür.![]()
Ulan bir insan ancak bu kadar gömülür.![]()
Buna rağmen gene yapmadı yarışma.Hani belki hırslanıp da yapar diye tahmin ettim. Ama adam bilakis yarabbi şükür dedi.
![]()
Burada kimse gazla calismiyor Aslan bey.