98. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ANIL BUNARCI!

Beyler herkes Aslan'ın avatarını alsın. :D

Bence müthiş bir görüntü bütünlüğü olacaktır.

İnsanların dıs gorunusu ıle alay ediliyor burda tüm forumu buraya bakmaya davet ediyorum

Alay ettiğimi de nerden çıkardınız lan? :D İlla kaslı, yakışıklı erkek avatarı mı koymak zorundayız? Asıl ben sizi kınıyorum.

Mention gelmeyen üyelerimiz bu mesajı layklayabilir.

Müsaitsen 99'u sen yap, 100'ü Emrah yapacak, söz verdi. Böylece sen de 100. yarışmada şampiyon olarak efsane ol abi. Bunu başkası yaparsa 100. yarışmayı bi şekilde sana kitleriz. :D

Final mi varmış vizeler mi varmış neymiş, sanırım bu sebeple kimse düzenlemiyor. Bir kere yalandan düzenler gibi yapıp yarışmayı iptal eden Erman Türker neden düzenlemiyor sorması ayıp ? Kendisi Edinburgh dük'ü falan da biz mi bilmiyoruz ? :D

Final mi varmış vizeler mi varmış neymiş, sanırım bu sebeple kimse düzenlemiyor. Bir kere yalandan düzenler gibi yapıp yarışmayı iptal eden @Erman Türker neden düzenlemiyor sorması ayıp ? Kendisi Edinburgh dük'ü falan da biz mi bilmiyoruz ? :D

Erman abi yarışma falan yapmasın daha iyi. :D Her an "oynamıyorum yaa" deyip yan çizebilir.

İşte bu yüzden aradan yıllar geçecek, "Eurovision efsanelerini anıyor" adlı projede sen efsane olarak anılacaksın, Erman abiyi hatırlayan bile olmayacak. :D

Uzun lafın kısası. Görev seni bekler Anadolu Aslanı! :hat:

Yarın akşam için bir şeyler yapalım gençler. Birileri artık taşın altına gövdesini koysun. :D

Final mi varmış vizeler mi varmış neymiş, sanırım bu sebeple kimse düzenlemiyor. Bir kere yalandan düzenler gibi yapıp yarışmayı iptal eden @Erman Türker neden düzenlemiyor sorması ayıp ? Kendisi Edinburgh dük'ü falan da biz mi bilmiyoruz ? :D
Ne bir keresi kardeşim o malum yarışmadan önce 4 kere yarışma düzenledim ben :D O malum olayla da emekli oldum :D

Erman abi yarışma falan yapmasın daha iyi. :D Her an "oynamıyorum yaa" deyip yan çizebilir.

İşte bu yüzden aradan yıllar geçecek, "Eurovision efsanelerini anıyor" adlı projede sen efsane olarak anılacaksın, Erman abiyi hatırlayan bile olmayacak. :D

Sen öyle san :D

Ulan bir insan ancak bu kadar gömülür. :D

Geri
Üst Alt